Jacek Liwak Napisano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2020 Szanowni Państwo, Kochani Mieszkańcy, jestem po to żeby Wam się żyło lepiej. Kocham Ińsko i wszystkich mieszkańców. Dziękuję za głosy. Zachęcam do odwiedzin. pozdrawiam i do usłyszenia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wzór Napisano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2020 19 minut temu, Jacek Liwak napisał: Szanowni Państwo, Kochani Mieszkańcy, jestem po to żeby Wam się żyło lepiej. Kocham Ińsko i wszystkich mieszkańców. Dziękuję za głosy. Zachęcam do odwiedzin. pozdrawiam i do usłyszenia Nie rokuję popularności pod tym nickiem. To raczej dążenie do upadku a nie rozwoju.Jacek też przed wyborami kochał a potem olał Ińsko i mieszkańców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
życie Napisano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2020 37 minut temu, Jacek Liwak napisał: Szanowni Państwo, Kochani Mieszkańcy, jestem po to żeby Wam się żyło lepiej. Kocham Ińsko i wszystkich mieszkańców. Dziękuję za głosy. Zachęcam do odwiedzin. pozdrawiam i do usłyszenia To jakieś jaja? Raczej Jacku by wam żyło się lepiej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jacek Liwak Napisano 6 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2020 2 godziny temu, wzór napisał: Nie rokuję popularności pod tym nickiem. To raczej dążenie do upadku a nie rozwoju.Jacek też przed wyborami kochał a potem olał Ińsko i mieszkańców. Szanowny Panie, są to pomówienia i Pańska wypowiedź spotka się z reakcją Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
nadzieja Napisano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2020 10 godzin temu, Jacek Liwak napisał: Szanowny Panie, są to pomówienia i Pańska wypowiedź spotka się z reakcją Rozumiem że spotka się z reakcją że zacznie pan pracować....pracować na rzecz mieszkańców a nie własnej kieszeni. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2020 10 godzin temu, Jacek Liwak napisał: Szanowny Panie, są to pomówienia i Pańska wypowiedź spotka się z reakcją Straszenie ma pan wpisane na swoja obronę . Proszę pamiętać że jest pan osobą publiczną i reakcje ( czytaj krytykę )na pana działalność trzeba traktować poważnie myślę, ze po to pan utworzył sobie ten profil...... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Fhjoo Napisano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2020 On jest też komunista trzymają się Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
fake Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 O 6.09.2020 o 21:34, Jacek Liwak napisał: Szanowni Państwo, Kochani Mieszkańcy, jestem po to żeby Wam się żyło lepiej. Kocham Ińsko i wszystkich mieszkańców. Dziękuję za głosy. Zachęcam do odwiedzin. pozdrawiam i do usłyszenia Fake news.Fałszywa wiadomość,fałszywe konto.Oficjalne konto Pana burmistrza jest na BIP. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ale nowina Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 33 minut temu, fake napisał: Fake news.Fałszywa wiadomość,fałszywe konto.Oficjalne konto Pana burmistrza jest na BIP. posługiwanie sie cudzymi danymi osobowymi jet karalne! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
fake Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 17 minut temu, ale nowina napisał: posługiwanie sie cudzymi danymi osobowymi jet karalne! Tak,karalne.Gdyby chociaż jedną literkę zmienił,to uchroniłby się,a tak jest "po ptokach" Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
też Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 19 minut temu, ale nowina napisał: posługiwanie sie cudzymi danymi osobowymi jet karalne! A oszukiwanie wyborców też jest karalne? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
stary uczeń Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 3 godziny temu, też napisał: A oszukiwanie wyborców też jest karalne? Oszukiwanie wyborców to skala państwowa, ogólnopolska , to zupełnie inny wymiar ... w tej skali brak p WAŁĘSY ....nie ma drugiej takiej osoby, która dałaby radę pobudzić niezadowolonych do działania. Ińsko i jego mieszkańcy uchodzą za spokojnych, maślanych , czekających na cud podlizajków ..... mamy tylko wieżę (widokową ) i lewaka ...o radnych nie wspomnę to śpiochy na zawołanie ... przespali wszystko co było możliwe.... ale to działanie celowe bowiem każdy z nich ugrał coś dla siebie i swoich.... łatwiej było POLAKOM pobudzić BIAŁORUŚ do działania niż miejscowych patriotów ....... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
stary uczeń Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 dużo zajeo Ci czasu na weryfikację... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
stary uczeń Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Teraz, stary uczeń napisał: dużo zajeo Ci czasu na weryfikację... pozdrawiam za błedy przepraszam .... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ale nowina Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 6 minut temu, stary uczeń napisał: Oszukiwanie wyborców to skala państwowa, ogólnopolska , to zupełnie inny wymiar ... w tej skali brak p WAŁĘSY ....nie ma drugiej takiej osoby, która dałaby radę pobudzić niezadowolonych do działania. Ińsko i jego mieszkańcy uchodzą za spokojnych, maślanych , czekających na cud podlizajków ..... mamy tylko wieżę (widokową ) i lewaka ...o radnych nie wspomnę to śpiochy na zawołanie ... przespali wszystko co było możliwe.... ale to działanie celowe bowiem każdy z nich ugrał coś dla siebie i swoich.... łatwiej było POLAKOM pobudzić BIAŁORUŚ do działania niż miejscowych patriotów ....... No tak u nas to wszyscy CICHANOUSKIE osobniki ....... bez porównań ! cisze budziesz dalsze zajdziosz.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jacek Liwak Napisano 8 Września 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 6 godzin temu, fake napisał: Fake news.Fałszywa wiadomość,fałszywe konto.Oficjalne konto Pana burmistrza jest na BIP. Konto jest prawdziwe. 2 godziny temu, stary uczeń napisał: za błedy przepraszam .... Proszę. 2 godziny temu, stary uczeń napisał: Oszukiwanie wyborców to skala państwowa, ogólnopolska , to zupełnie inny wymiar ... w tej skali brak p WAŁĘSY ....nie ma drugiej takiej osoby, która dałaby radę pobudzić niezadowolonych do działania. Ińsko i jego mieszkańcy uchodzą za spokojnych, maślanych , czekających na cud podlizajków ..... mamy tylko wieżę (widokową ) i lewaka ...o radnych nie wspomnę to śpiochy na zawołanie ... przespali wszystko co było możliwe.... ale to działanie celowe bowiem każdy z nich ugrał coś dla siebie i swoich.... łatwiej było POLAKOM pobudzić BIAŁORUŚ do działania niż miejscowych patriotów ....... Wałęsy się nie boję. Zapraszam na konsultacje zdalne na Skejpe gdzie odpowiem na Państwa pytania pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
stary uczeń Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 39 minut temu, Jacek Liwak napisał: Zapraszam na konsultacje zdalne na Skejpe gdzie odpowiem na Państwa pytania pozdrawiam a to ciekawe ...... jestem gotowy spojrzeć w Twoje ślepia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 5 minut temu, stary uczeń napisał: a to ciekawe ...... jestem gotowy spojrzeć w Twoje ślepia Po co, żeby pustkę zobaczyć 🤣? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do biegu - start Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Tempo pracy z******** a protokół aż 3 m-ce po fakcie.Wstyd że takie gumiaki zarządzają turystyczną gminą.To buractwo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 Godzinę temu, Jacek Liwak napisał: Konto jest prawdziwe. Proszę. Wałęsy się nie boję. Zapraszam na konsultacje zdalne na Skejpe gdzie odpowiem na Państwa pytania pozdrawiam Tak jak na "zadaj pytanie"? Przecież to żenada że polonista tak odpowiadał. 35 minut temu, stary uczeń napisał: a to ciekawe ...... jestem gotowy spojrzeć w Twoje ślepia Zdiagnozuj jakiej jesteś płci. Z Tobą Jacek nic nie wiadomo bo może Ty z Reksiem wolisz jak Margaret albo z suszarką. W każdym razie ja na twoją facjatę nie chcę patrzeć! Jak tu z takimi nierobami wytrzymać jeszcze 3 lata bleee... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ale nowina Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 1 godzinę temu, wyborca napisał: Tak jak na "zadaj pytanie"? Przecież to żenada że polonista tak odpowiadał. Zdiagnozuj jakiej jesteś płci. Z Tobą Jacek nic nie wiadomo bo może Ty z Reksiem wolisz jak Margaret albo z suszarką. W każdym razie ja na twoją facjatę nie chcę patrzeć! Jak tu z takimi nierobami wytrzymać jeszcze 3 lata bleee... ale mieszanka istny kogel mogel Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ale nowina Napisano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Września 2020 2 godziny temu, gość napisał: Po co, żeby pustkę zobaczyć 🤣? najpierw zapraszasz na konsultację przez Ske,pa a potem martwisz sie pustka w oczach ... no no stary uczen zapewne ???? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lol Napisano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2020 s*********** i sami swoi. Nepotyzm to za mało powiedzieć o rządach PSL Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Hanba Napisano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2020 Banda ciotki wierzy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wieża Napisano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Września 2020 20 minut temu, Hanba napisał: Banda ciotki wierzy. Właśnie tak. Masz rację. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi