nie nie Napisano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Listopada 2020 https://gs24.pl/piekna-trasa-rowerowa-za-inskiem-tereny-zielone-pojezierze-i-kopalnia/ar/c15-15270108 Księżyc to możesz oglądać w SKSM Storkowo. Ja pomijam początek artykułu "wsiami" ale ten księżycowy krajobraz no to redaktorzyna odleciał. No ale czego się spodziewać po lewackich nieudacznikach. Jawne promowanie żwirowni. A może coś knują po cichu z nową? No taka cisza? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mendy Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 15 godzin temu, swój napisał: A księżyc jest dla księży A ziemia dla ziemniaków - debilu. A koryta dla swoich lewaków.Komuchy i słoma,POst komuna to wy obsiedliście wszelkie koryta.Spadać na wschód lub na zachód do ryżego matołka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mi mi Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 A zachorowania rosną! Może lewactwo samo się wyeliminuje! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
coś śmierdzi Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 18 godzin temu, nie nie napisał: https://gs24.pl/piekna-trasa-rowerowa-za-inskiem-tereny-zielone-pojezierze-i-kopalnia/ar/c15-15270108 Księżyc to możesz oglądać w SKSM Storkowo. Ja pomijam początek artykułu "wsiami" ale ten księżycowy krajobraz no to redaktorzyna odleciał. No ale czego się spodziewać po lewackich nieudacznikach. Jawne promowanie żwirowni. A może coś knują po cichu z nową? No taka cisza? To mi śmierdzi i to mocno. Czy ktoś na w rogi nie wali? Nikt nic o żwirkach nie pisze. Co się teraz dzieje w tej sprawie. Jak można pisać że księżycowy krajobraz na ścieżce to pogodzenie z pojezierzem i przyrodą. To jakiś konował pisał i chwali kopalnię. Coś śmierdzi w temacie. No słucham wszystko wiedzący " tak tak"? Władza chce nas oszukać...czemu Liwak, Szafran i Kupczyński o niczym nie piszą? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak,tak Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 34 minuty temu, Mi mi napisał: A zachorowania rosną! Może lewactwo samo się wyeliminuje! Jeśli tobie rośnie,to nie mów,że innym też rosną.Zaczął się okres grypowy.Znasz jeszcze taką chorobę jak GRYPA? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak,tak Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 6 minut temu, coś śmierdzi napisał: To mi śmierdzi i to mocno. Czy ktoś na w rogi nie wali? Nikt nic o żwirkach nie pisze. Co się teraz dzieje w tej sprawie. Jak można pisać że księżycowy krajobraz na ścieżce to pogodzenie z pojezierzem i przyrodą. To jakiś konował pisał i chwali kopalnię. Coś śmierdzi w temacie. No słucham wszystko wiedzący " tak tak"? Władza chce nas oszukać...czemu Liwak, Szafran i Kupczyński o niczym nie piszą? Bez paniki.Niech krajobraz księżycowy zachwala kto chce,ale nie Ińszczanie.Zarówno radni,jak i burmistrz są przeciwni powstaniu kopalni w Ińsku. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
coś śmierdzi Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 36 minut temu, tak,tak napisał: Bez paniki.Niech krajobraz księżycowy zachwala kto chce,ale nie Ińszczanie.Zarówno radni,jak i burmistrz są przeciwni powstaniu kopalni w Ińsku. A dlaczego mam ci ufać. Znaczy wiedziałeś o tym fakcie ale cicho sza... dopiero artykuł gs otworzył nam oczy. Ładnie tak kłamać? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak,tak Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 34 minuty temu, coś śmierdzi napisał: A dlaczego mam ci ufać. Znaczy wiedziałeś o tym fakcie ale cicho sza... dopiero artykuł gs otworzył nam oczy. Ładnie tak kłamać? Nie czytam szmatławców,a ty umyj nogi i wypierz skarpetki,to i fetoru nie będzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 41 minut temu, tak,tak napisał: Nie czytam szmatławców,a ty umyj nogi i wypierz skarpetki,to i fetoru nie będzie. Odpowiadaj na pytanie a nie kłapiesz paszczą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak,tak Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 26 minut temu, niestety napisał: Odpowiadaj na pytanie a nie kłapiesz paszczą. Na pytanie odpowiedziałem, a ty naucz się czytać ze zrozumieniem i pisać po polsku .Dobrej Nocy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Janek ty masz naprawdę chyba dużo pieniędzy albo do piersią ci spieszno Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ni ma Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 45 minut temu, Gosc napisał: Janek ty masz naprawdę chyba dużo pieniędzy albo do piersią ci spieszno Pogięło cię? To upaińskie nasienie tyle intelygencji nie ma. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 Nadszedł czas aby PiS zaczął zamykać różnych hochsztaplerów obecnych ekip samorządowych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 5 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Listopada 2020 33 minuty temu, gość napisał: Nadszedł czas aby PiS zaczął zamykać różnych hochsztaplerów obecnych ekip samorządowych. A oni to świeci kryształy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Janek dziś też kartki będziesz wieszal, są świadkowie, są dowody. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak,tak Napisano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 10 godzin temu, gość napisał: Nadszedł czas aby PiS zaczął zamykać różnych hochsztaplerów obecnych ekip samorządowych. No proszę. Są u nas w PiS eksperci od prawa. Nawet wiedzą kto i po co? Wymień chociaż kilku, albo chociaż jednego, byśmy mogli się pożegnać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak,tak Napisano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Tak myślałem że to piepsznięty Konfederata. Połknij swój język bo i tak nic nie ugrasz. Konfederacja = Lewactwo i komuna = POPSL.....żegnam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Jak przydz dziś na spacer jebniemy ci fote że byłeś jesteś i będziesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
popierdolony pis Napisano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 23 godziny temu, mendy napisał: A koryta dla swoich lewaków.Komuchy i słoma,POst komuna to wy obsiedliście wszelkie koryta.Spadać na wschód lub na zachód do ryżego matołka. a z****** ci w ryj? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
żenada Napisano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 3 godziny temu, popierdolony pis napisał: a z****** ci w ryj? Mowa miłości totalsów.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 A jak to było w Ińsku? Kuratorzy wyjaśniają incydenty, o których alarmowali nas oburzeni rodzice uczniów. Dot. to zachęcania uczniów do udziału w protestach, a także wulgarnego, nielicującego z zawodem nauczyciela, zachowywania się podczas protestów. Wykonujemy obowiązki nadzoru pedagogicznego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 Lewactwo potrzebuje pracowników.Starsi mogą umierać są zbyteczni.To takie EU podejście może jeszcze zaproponują uśmiercanie jak w Belgii ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
motocyklistka Napisano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 W dniu 4.11.2020 o 22:50, nie nie napisał: https://gs24.pl/piekna-trasa-rowerowa-za-inskiem-tereny-zielone-pojezierze-i-kopalnia/ar/c15-15270108 Księżyc to możesz oglądać w SKSM Storkowo. Ja pomijam początek artykułu "wsiami" ale ten księżycowy krajobraz no to redaktorzyna odleciał. No ale czego się spodziewać po lewackich nieudacznikach. Jawne promowanie żwirowni. A może coś knują po cichu z nową? No taka cisza? To takie powiązania. Przez Rzepę do Marszałka woj.zachodniopomorskiego. Nie ma to nic wspólnego z mądrym wydawaniem środków bądź co bądź całego społeczeństwa. Ale ktoś zadecydował, że ścieżka rowerowa jest ważniejsza niż droga nawet nie wiem czy powiatowa!!!??? Z drogi co prawda korzystają w 99% żwirki nie zmienia to jednak braku logicznego myślenia. Droga, łącznik drogi wojewódzkiej z inną drogą wojewódzką w kierunku Drawska Pomorskiego nie była remontowana od lat 70-tych poprzedniego stulecia. Ścieżka rowerowa aż błyszczy świeżością a droga czeka ... Może za 50 lat decydenci zmądrzeją w województwie zachodniopomorskim i zrozumieją, że bez dróg ścieżki rowerowe będą przejawem głupoty. Ktoś powie: no tak ale środki były na takie a nie inne cele. Ktoś inny powie, że mamy niezbyt rozgarniętych zarządzających tym województwem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak,tak Napisano 6 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Listopada 2020 51 minut temu, motocyklistka napisał: To takie powiązania. Przez Rzepę do Marszałka woj.zachodniopomorskiego. Nie ma to nic wspólnego z mądrym wydawaniem środków bądź co bądź całego społeczeństwa. Ale ktoś zadecydował, że ścieżka rowerowa jest ważniejsza niż droga nawet nie wiem czy powiatowa!!!??? Z drogi co prawda korzystają w 99% żwirki nie zmienia to jednak braku logicznego myślenia. Droga, łącznik drogi wojewódzkiej z inną drogą wojewódzką w kierunku Drawska Pomorskiego nie była remontowana od lat 70-tych poprzedniego stulecia. Ścieżka rowerowa aż błyszczy świeżością a droga czeka ... Może za 50 lat decydenci zmądrzeją w województwie zachodniopomorskim i zrozumieją, że bez dróg ścieżki rowerowe będą przejawem głupoty. Ktoś powie: no tak ale środki były na takie a nie inne cele. Ktoś inny powie, że mamy niezbyt rozgarniętych zarządzających tym województwem. To był program unijny na ścieżki rowerowe. Drogi powiatowe i gminne nie wchodziły w grę. Mieliśmy tych ścieżek nie chcieć? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi