gość Napisano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Maja 2020 Zjeby motorowe zrobiły sobie tor wyścigowy na DW 151 i trasie między Ińskiem a Chociwelem, a policji jak nie było tak nie ma. Zaczniecie leniwe c**** coś pożytecznego robić w tym Ińsku? I nie k**** o 6 rano do Milewskiego jak was ziobro nauczył, tylko między 12 - 18 kiedy faktycznie co chwilę jakiś kretyn kręci bączki na środku ulicy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
anty Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 szambo szambem , ale w komisji alkoholowej jest jeden z funkcjonariuszy naszej dzielnej milicji i dziwne że nie zauważył że jego kolega z pracy popadł w alkoholizm ..... a tak apropo to czy ja mogę go zgłosić na taką komisje ? bo przecież milicjant alkoholik to nie jest bezpieczeństwo nasze lecz niebezpieczeństwo. wiem że to przeczytają członkowie komisji więc proszę o dokładne przyjżenie się funkcjonariuszom jak i ich najbliższym rodzinom z pod jednego dachu .... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Akis Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Wam już gmina, kościół się nie podoba ,a i teraz policja też się nie podoba.Bo są skuteczni i walczą z nie prawidlosciami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
janek Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 alkoholizm w polsce to chyba norma. u kazdego z naszej rodziny zawsze znajdzie sie ktos. Ja znam osobiscie rowniez w policji osoby ktore naduzywaja alkohol ale to jest ich sprawa prywatna. w insku jest jedna taka rodzina z policjantem co ciągnie wodke że hej. kobieta z mężem niemal co dzień. ale to ich sprawa prywatna. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
anioł Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 teraz to powinni sprawdzic kto takie posty pisze i wysztkich wezwac na dywanik bo internet nie jest anonimowy w tych czasach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Draka Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Policja może wszystko.Maja swoje sposoby. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
alkohol Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Godzinę temu, anioł napisał: teraz to powinni sprawdzic kto takie posty pisze i wysztkich wezwac na dywanik bo internet nie jest anonimowy w tych czasach. Tiaaa....internet nie jest anonimowy....ale alkoholik już jest! AA to przecież większość w komisji to z jednej paczki AA. Sami alkoholicy kiedyś Skrzypczak potem Niemiec, Zimnicki, Pożądał teraz i Jamroży. Kochani jeśli to ma być ińskie morale to ja wysiadam. Wszyscy w Ińsku wiedzą że panowie za kołnierz nie wylewali. Teraz są treserami alkoholików dżizes. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wóda Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 14 minut temu, alkohol napisał: Tiaaa....internet nie jest anonimowy....ale alkoholik już jest! AA to przecież większość w komisji to z jednej paczki AA. Sami alkoholicy kiedyś Skrzypczak potem Niemiec, Zimnicki, Pożądał teraz i Jamroży. Kochani jeśli to ma być ińskie morale to ja wysiadam. Wszyscy w Ińsku wiedzą że panowie za kołnierz nie wylewali. Teraz są treserami alkoholików dżizes. Ale te fakty na nich nie mają wpływu.Tak jak cała lewacka opozycja gotowa łazić po ulicach i wrzeszczeć,że nie mogą się dowolnie gzić.W tej gminie nie ma żadnej moralności.Tutaj działa jako władza grupa powiązanych ze sobą ludzi a ww. są znani zarówno z alkoholizmu jak i działaniu w tej grupie cwaniaków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Janek. Lewaki chociaż maski noszą, ty nie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
szpicel Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 10 minut temu, Gosc napisał: Janek. Lewaki chociaż maski noszą, ty nie Widać że KGB i STASI działa. O UB i SB nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 3 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Listopada 2020 Janek twoje bazgroły już przekazane także 6 rano możesz się zdziwić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Anty Napisano 7 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2020 Chodzi o to że zwykłych ludzi straszą sądowym nakazem odwyku a swojch nie ruszają, więc chyba to nie jest w porządku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
porządek Napisano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2020 W naszej zbiorowości nic nie jest w porządku miejscowa klika chyli się ku upadkowi więc nie ponaglajcie zawsze mówiłam że na szczyt wchodzi się powoli i uczciwa pracą ale upadek jest głośny i bolesny.... miłego dnia😂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 Aska i P........hehe Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
swojaczka Napisano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Listopada 2020 W dniu 3.11.2020 o 22:20, szpicel napisał: Widać że KGB i STASI działa. O UB i SB nie wspomnę. Niestety nic nie działa ... Policja tez Tylko łapią zastraszonych za brak maseczki mimo że nikt nie sprecyzował czym ma być .... że trzeba zakrywac nos i usta to juz kwestia bezpieczenstwa każdego z nas Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
BARBARA K Napisano 22 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2022 LÓBIE HLEP POZDRAWIAM, xddddddddddddddddddddd Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi