preferencja Napisano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 No jak tam PSL-owskie burki bojkotując wybory? Nie wstyd wam pajace? A mówili,że gmina Ińsko taka gumiakowa jest.A tutaj niespodzianki.Ta ram: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gdzie Napisano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 A nie mówiłam że Konfiederaci tu są? Ale że Hołownię ktoś popiera to dramat. A gdzie Kidawa? Gdzie Kosiniaka z Kamyszem? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ja pitole Napisano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 Ja pitole, same gwiazdy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olek Napisano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 Godzinę temu, gdzie napisał: A nie mówiłam że Konfiederaci tu są? Ale że Hołownię ktoś popiera to dramat. A gdzie Kidawa? Gdzie Kosiniaka z Kamyszem? A niech do tych komisji zapiszą nawet psa Cywila.I tak wyborów nie będzie ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
będą Napisano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 23 minut temu, Olek napisał: A niech do tych komisji zapiszą nawet psa Cywila.I tak wyborów nie będzie ! Będą będą....spokojna twoja rozczochrana. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2020 45 minut temu, Olek napisał: A niech do tych komisji zapiszą nawet psa Cywila.I tak wyborów nie będzie ! Bo takie oszołomy jak PSLe nie dadzą spisu wyborców. Zapamiętane zostanie...a Rzepa znów będzie naszych głosów żebrał. Liwak też z Kupczyńskim i Szafranem. Nie będzie litości 🤢 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jolcia Napisano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Nigdy nie zagłosuje na Kupczynskiego i Liwaka.To zło które nie szanuje swoich wyborców.Myslalam przed wyborami że Ci dwaj będą za tymi co na nich stawiali,ale się pomyliłam i nie będę za tymi chłopkami. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
aktywiści Napisano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 22 godzin temu, preferencja napisał: No jak tam PSL-owskie burki bojkotując wybory? Nie wstyd wam pajace? A mówili,że gmina Ińsko taka gumiakowa jest.A tutaj niespodzianki.Ta ram: No tak kasa nie śmierdzi.Nikt nie zgłosił się do poparcia zboka Biedronia.Swoją drogą jak oni preferowali swoich ulubieńców,skoro w większości są to osoby z nikąd. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bivtkka Napisano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Jolka Urbanowicz to nie wie gdzie znajduje się jej cień. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bartek Napisano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 9 godzin temu, aktywiści napisał: No tak kasa nie śmierdzi.Nikt nie zgłosił się do poparcia zboka Biedronia.Swoją drogą jak oni preferowali swoich ulubieńców,skoro w większości są to osoby z nikąd. Do poparcia Bierdonia mógł się zgłosić bratanek burmistrza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bolid Napisano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2020 Dobrze daje i dobrze zarabia,mało kto srake nastawia na dwa kutasy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi