do roboty kmioty Napisano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 Kmioty ,gumiaki dlaczego nie dajecie informacji dlaczego nie ma wody.Nawet jak są obiektywne powody to informacja winna zaistnieć.Bierzecie grubą forsę więc chociaż tyle zróbcie dla wyborców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 8 minut temu, do roboty kmioty napisał: Kmioty ,gumiaki dlaczego nie dajecie informacji dlaczego nie ma wody.Nawet jak są obiektywne powody to informacja winna zaistnieć.Bierzecie grubą forsę więc chociaż tyle zróbcie dla wyborców. Jedyna pewna informacja to to, że burek to dzban. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gumiak Napisano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2020 42 minut temu, gość napisał: Jedyna pewna informacja to to, że burek to dzban. I to do tego dziurawy bo "wody nie ma". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
paka Napisano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Czy gumiaki z PSL cokolwiek robią dla gminy poza zasilaniem własnej kieszeni? Jak wam nie wstyd dranie tak eksploatować gminę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wyborca Napisano 26 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2020 Ja nie wiem w jakich kategoriach rozpatrywać podanie info że za dwa dni dożynki. Dla kogo? Dla Szafrana, Krużla, Woźnego i Knafla? Jprd to już kpina z narodu. Kiedyś dożynki były świętem mieszkańców kończące żniwa. Teraz jest święto układu PSL. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kobylka Napisano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 11 godzin temu, wyborca napisał: Ja nie wiem w jakich kategoriach rozpatrywać podanie info że za dwa dni dożynki. Dla kogo? Dla Szafrana, Krużla, Woźnego i Knafla? Jprd to już kpina z narodu. Kiedyś dożynki były świętem mieszkańców kończące żniwa. Teraz jest święto układu PSL. A gdzie w Ińsku są rolnicy,od dawna ich nie ma,ja też mam działkę ha ha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wstyd Napisano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2020 3 godziny temu, Kobylka napisał: A gdzie w Ińsku są rolnicy,od dawna ich nie ma,ja też mam działkę ha ha Rolników nie ma? No to chyba żeś nie z Ińska....gratuluję że dziób otwierasz! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi