Tomasz Napisano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 Idźcie do kina i przynieście panie korona wirus do domów na 8 marca. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wodolanie Napisano 7 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2020 4 godziny temu, obserwator napisał: Od wielu lat szkoła zatrudnia osoby z wymaganymi kwalifikacjami.Bywa,że zatrudniane są osoby spoza naszej gminy,bo u nas brakuje np.nauczycieli wychowania przedszkolnego lub innych.Jest nadzór pedagogiczny,hospitalizacje,a także sprawdziany wiedzy .Nauczyciele stale podnoszą swoje kwalifikacje na szkoleniach i kursach.Efektem ich pracy są liczne nagrody naszych uczniów w konkursach przedmiotowych rangi wojewódzkiej.Niestety spora część najzwyczajniej "nie ma ochoty" na naukę. Jakby wytyczne Plenum KC PZPR.Wszystko zgodnie z planem 5-letnim.Do kogo ta propaganda? Można imiennie kto,co sobą reprezentuje... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Widz Napisano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 11 godzin temu, Tomasz napisał: Idźcie do kina i przynieście panie korona wirus do domów na 8 marca. Baby już przywlekly się do domu z imprezy .Rzeczpospolita odkarżona dotarła do domu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcelka Napisano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 1 minutę temu, Widz napisał: Baby już przywlekly się do domu z imprezy .Rzeczpospolita odkarżona dotarła do domu. Nahlali się. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wojtek Napisano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 44 minut temu, Marcelka napisał: Nahlali się. Oj dały co niektóre w palnik Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jego wyborca Napisano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Godzinę temu, Marcelka napisał: Głowa miasta zadowolniony z Rzeczpospolitej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bicz Napisano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 2 godziny temu, Jego wyborca napisał: 4 godziny temu, Marcelka napisał: Głowa miasta zadowolniony z Rzeczpospolitej Tak to taka głową pomiędzy nogami h.j Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wczorajsza widownia. Napisano 8 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 2020 Panie burmistrzu byłam na Dniu Kobiet w kinie,no i powiem w prosty d*** nie urwało.Spodziewalam się czegoś na wysokim poziomie, nie było.Nie będę pisać o konkretnych osobach,gdyż dzisiaj ich święto.Ale niektórzy to nie powinni stać na scenie.Siedzia proszę bardzolam i nie dowierzałam ,że ludzie robią z siebie wielkich artystów,co mi nie przypadło do gustu.Trzeba Panie iść po porady do kogoś ,kto ma pojęcie z sceną.Jak stac na scenie to trzeba coś potrafić i kibica swoją osobą zainteresowac,.Przykro mnie wiele osób nie zainteresowało mnie ,mało smiech mnie ogarniał, jak na te Panie patrzyłam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Loko Napisano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2020 O 8.03.2020 o 14:56, Wczorajsza widownia. napisał: Panie burmistrzu byłam na Dniu Kobiet w kinie,no i powiem w prosty d*** nie urwało.Spodziewalam się czegoś na wysokim poziomie, nie było.Nie będę pisać o konkretnych osobach,gdyż dzisiaj ich święto.Ale niektórzy to nie powinni stać na scenie.Siedzia proszę bardzolam i nie dowierzałam ,że ludzie robią z siebie wielkich artystów,co mi nie przypadło do gustu.Trzeba Panie iść po porady do kogoś ,kto ma pojęcie z sceną.Jak stac na scenie to trzeba coś potrafić i kibica swoją osobą zainteresowac,.Przykro mnie wiele osób nie zainteresowało mnie ,mało smiech mnie ogarniał, jak na te Panie patrzyłam. Proponuję, żeby szanowna Pani sama wystąpiła na pewno będzie super!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi