Zegarmistrz Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Witam co sądzicie o tym kopceniu w piecach w centrum Ińska znowu siwo smród palonych plastików nie idzie normalnie czasem przejść koło rynku. Było rzekomo już zgłaszane do Burmistrza. Wkurza mnie to. Czy gdzieś można to jeszcze zgłosić. Już ten temat był poruszany ale jak widać bez efektów. Czy może wie ktoś gdzie to zgłosić poza urzędem Gminy. Bo jak widać sytuację się powtarzają. a mnie to już wkurza bo nawet nie można przewietrzyc mieszkania. Może to jest #tematdlauwagi!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dym Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Janek terebecki bedzie wiedział, on wie gdzie sie takie rzeczy zgłasza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 13 minut temu, dym napisał: Janek terebecki bedzie wiedział, on wie gdzie sie takie rzeczy zgłasza. On nie powie bo sam szmatami pali ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wypad Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 Godzinę temu, Zegarmistrz napisał: Witam co sądzicie o tym kopceniu w piecach w centrum Ińska znowu siwo smród palonych plastików nie idzie normalnie czasem przejść koło rynku. Było rzekomo już zgłaszane do Burmistrza. Wkurza mnie to. Czy gdzieś można to jeszcze zgłosić. Już ten temat był poruszany ale jak widać bez efektów. Czy może wie ktoś gdzie to zgłosić poza urzędem Gminy. Bo jak widać sytuację się powtarzają. a mnie to już wkurza bo nawet nie można przewietrzyc mieszkania. Może to jest #tematdlauwagi!!! Zgłosiłeś i kontrola była. Nie stwierdzono palenia plastikami. Tak śmierdzi też węgiel i nie udawaj że nie wiesz. Pobrano próbki i nie wykazały palenia śmieciami ani innymi odpadami. Wyprowadź się do miasta jak ci we wsi śmierdzi. To ciekawe że tobie śmierdzi tylko koło ryneczku a mnie śmierdzi od edka deca, o Lewiatanie koło gminy to już nawet nie wspominam. Ten to dopiero truje. Jest zima ludzie palą drzewem, węglem i koksem. Tak było od zawsze jest i będzie. Pokój walizki i wypad. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wreszcie Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 18 minut temu, wypad napisał: Zgłosiłeś i kontrola była. Nie stwierdzono palenia plastikami. Tak śmierdzi też węgiel i nie udawaj że nie wiesz. Pobrano próbki i nie wykazały palenia śmieciami ani innymi odpadami. Wyprowadź się do miasta jak ci we wsi śmierdzi. To ciekawe że tobie śmierdzi tylko koło ryneczku a mnie śmierdzi od edka deca, o Lewiatanie koło gminy to już nawet nie wspominam. Ten to dopiero truje. Jest zima ludzie palą drzewem, węglem i koksem. Tak było od zawsze jest i będzie. Pokój walizki i wypad. No wreszcie ktoś mądrze pisze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komuchy Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 1 godzinę temu, wypad napisał: Zgłosiłeś i kontrola była. Nie stwierdzono palenia plastikami. Tak śmierdzi też węgiel i nie udawaj że nie wiesz. Pobrano próbki i nie wykazały palenia śmieciami ani innymi odpadami. Wyprowadź się do miasta jak ci we wsi śmierdzi. To ciekawe że tobie śmierdzi tylko koło ryneczku a mnie śmierdzi od edka deca, o Lewiatanie koło gminy to już nawet nie wspominam. Ten to dopiero truje. Jest zima ludzie palą drzewem, węglem i koksem. Tak było od zawsze jest i będzie. Pokój walizki i wypad. Popieram jak mu śmierdzi niech spada do miasta.Tutaj jest miasteczko i nie ma ciepłowni.Ludzie palą ww.paliwami.Chcą luksusu to niech zrobią ciepłownię i ceny muszą być przystępne dla ogółu.Komuchy zrobiły sobie w Ińsku przystań na stare lata,stać ich na luksusy po latach okradania Polaków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adelka Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 2 godziny temu, wreszcie napisał: No wreszcie ktoś mądrze pisze. Jacek niech się weźmie za te dymy bo przejść nie można,gdzie ta ekologia Cóż ta gmina robi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Adelka napisał: Jacek niech się weźmie za te dymy bo przejść nie można,gdzie ta ekologia Cóż ta gmina robi Pustaku to idź pod wypalarnię tam ci nie będzie śmierdziało. Ludzie kupują do palenia to co legalnie jest w składzie opału jeb#nięta Adelko. Won od mojego pieca! Póki nie palę śmieciami tylko dostępnym opałem możesz mi cyknąć łaskę! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adre Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 4 godziny temu, niestety napisał: Pustaku to idź pod wypalarnię tam ci nie będzie śmierdziało. Ludzie kupują do palenia to co legalnie jest w składzie opału jeb#nięta Adelko. Won od mojego pieca! Póki nie palę śmieciami tylko dostępnym opałem możesz mi cyknąć łaskę! Na h** się spinasz skąd wiesz że chodzi o twój komin to raczej palisz jakimś głównem baranie jak myślisz że mowa o tobie!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasia Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 To ta pseudo pier$dolnieta Bizmesmenka tak kopci! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasia Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 9 godzin temu, wypad napisał: Zgłosiłeś i kontrola była. Nie stwierdzono palenia plastikami. Tak śmierdzi też węgiel i nie udawaj że nie wiesz. Pobrano próbki i nie wykazały palenia śmieciami ani innymi odpadami. Wyprowadź się do miasta jak ci we wsi śmierdzi. To ciekawe że tobie śmierdzi tylko koło ryneczku a mnie śmierdzi od edka deca, o Lewiatanie koło gminy to już nawet nie wspominam. Ten to dopiero truje. Jest zima ludzie palą drzewem, węglem i koksem. Tak było od zawsze jest i będzie. Pokój walizki i wypad. Już się pakuje i robię wypad bo ty tak powiedz. Napewno się na to nie zdecyduje. Wszyscy w tym Ińsku stosują się do przepisów itp ale nie do tych co trzeba 😂😂😂 sami idiotki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Do Kasi Napisano 16 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2020 1 godzinę temu, Kasia napisał: To ta pseudo pier$dolnieta Bizmesmenka tak kopci! Głupia czarna gęś! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adre Napisano 17 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2020 15 godzin temu, Do Kasi napisał: Głupia czarna gęś! Czarna chyba siwa 😂😂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi