obserwatorka Napisano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Dzisiaj byłam w Dino i byłam świadkiem jak kasjerka na kasie najpierw chciała wydać parę złotych mniej Paciejewskiemu a potem jak zwrócił jej uwagę to najpierw się wydarła a potem cały czas dorzucała i wogóle była wulgarna i niekulturalna . Powiem szczerze że już zatknęłam się z tym nie pierwszy raz bo ta starsza pani na kasie chyba taka niekulturalna jest . Myślę że personel pracujący w sklepie powinien zachowywać się w stosunku do klientów grzecznie a przynajmiej neutralnie . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lidia Napisano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 To wcale nie jestem zdziwiona haha . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kobieta Napisano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Ciekawa jestem która to ta starsza pani ..................bo tam same młode pracują . Najstarsze to chyba Sosin i Jęsł Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dino Napisano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Listopada 2019 Obserwatorka za taki wybryk jak opisujesz to w mieście innym niż Ińsko niestety pani została by ukarana naganą , pozbawieniem premi lub zwolnieniem z roboty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziunia Napisano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Listopada 2019 No Jesław to moze nie najstarsza ale na staruszke to wygląd ma . i wogule Dino to zbiór piękności . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi