obwodnica Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 To rzeczywiście konsultacje społeczne.Na 1930 mieszkańców "aż" 43 dało głos.No,no.To teraz władza może demokratycznie "działać". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pff Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Po co w Insku stacja paliw, nam potrzebne są pomniki i lotnisko żeby marszałek mógł do nas przyleciec Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tupecik Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 3 godziny temu, obwodnica napisał: To rzeczywiście konsultacje społeczne.Na 1930 mieszkańców "aż" 43 dało głos.No,no.To teraz władza może demokratycznie "działać". Śmiech w biały dzień.... 37 minut temu, Pff napisał: Po co w Insku stacja paliw, nam potrzebne są pomniki i lotnisko żeby marszałek mógł do nas przyleciec Po to że obiecałaś to już w pierwszej kadencji. W drugiej mówiłeś że już tuż tuż! Ty przypomnij sobie ile latała Kopacz, Tusk czy Borusewicz! Zobaczymy czy nie strzeliłeś sobie w kolano. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prawda Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 48 minut temu, Pff napisał: Po co w Insku stacja paliw, nam potrzebne są pomniki i lotnisko żeby marszałek mógł do nas przyleciec Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Turysta Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 45 minut temu, tupecik napisał: Śmiech w biały dzień.... Po to że obiecałaś to już w pierwszej kadencji. W drugiej mówiłeś że już tuż tuż! Ty przypomnij sobie ile latała Kopacz, Tusk czy Borusewicz! Zobaczymy czy nie strzeliłeś sobie w kolano. Ty sobie przypomnij dlaczego nie wybrałeś Kopacz, Tuska czy Borusewicza. Miało być inaczej a tymczasem, bez sprawdzania wiadomo, że sobie strzelił w kolano. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pff Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 Samoloty, premie, Macierewicz i jego miliony, promy wymieniać dalej? Ten twój PiS jest tyle wart co PO. Co mnie obchodzi Tusk i jego loty, prxypomnieliscie sobie dopiero po aferze z Kuchcinskim o Tusku? Tusk był premierem, a nie zwykłym marszałkiem. Ciesz się że Morawieckiemu nie policzyli ile latał. Ale za to policzyli wydatki kancelarii premiera które między rokiem 2011 a 2018 r. (z 126,6 mln do 342,5 mln zł). Mam iść dalej? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hahaha Napisano 8 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2019 49 minut temu, Pff napisał: Samoloty, premie, Macierewicz i jego miliony, promy wymieniać dalej? Ten twój PiS jest tyle wart co PO. Co mnie obchodzi Tusk i jego loty, prxypomnieliscie sobie dopiero po aferze z Kuchcinskim o Tusku? Tusk był premierem, a nie zwykłym marszałkiem. Ciesz się że Morawieckiemu nie policzyli ile latał. Ale za to policzyli wydatki kancelarii premiera które między rokiem 2011 a 2018 r. (z 126,6 mln do 342,5 mln zł). Mam iść dalej? Ty głupku nawet tego nie wiesz że Kuchciński jest drugą po Prezydencie osobą w kraju. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 6 godzin temu, hahaha napisał: Ty głupku nawet tego nie wiesz że Kuchciński jest drugą po Prezydencie osobą w kraju. Nie zajmuj się marszałkami czy prezydentami. Masz tu problem lokalny z fałszowaniem list poparcia do Izby Rolniczej. Wciągnięty został w ten proceder młody niedoszły radny . Jest piękny materiał dowodowy, audio, video, papier ! To już jest kryminał a nie żaden tam występek. Jak to będzie zamiatane przez Stargard pod dywan, to media już czekają w blokach startowych ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pff Napisano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 7 godzin temu, hahaha napisał: Ty głupku nawet tego nie wiesz że Kuchciński jest drugą po Prezydencie osobą w kraju. Jak już coś to 3 pierwszy jest Prezes Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pff Napisano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 53 minut temu, gość napisał: Nie zajmuj się marszałkami czy prezydentami. Masz tu problem lokalny z fałszowaniem list poparcia do Izby Rolniczej. Wciągnięty został w ten proceder młody niedoszły radny . Jest piękny materiał dowodowy, audio, video, papier ! To już jest kryminał a nie żaden tam występek. Jak to będzie zamiatane przez Stargard pod dywan, to media już czekają w blokach startowych ! Nie mydl mi oczu, izba rolnicza przed wyborami. Dla ciebie ludzie którzy jawnie okradaja nasz kraj nie powinni ponieść konsekwencji? Dymisja to mało, won z klubu PiS dla już byłego marszałka i prokurator, to samo Piotrowicz za kłamstwa o lekach, Karczewski kolejny AS przestworzy. Grobraczyk kolejny kłamczuch, gdzie te promy. A o premierze już nie wspomne, i nie zaslaniajcie się Po PSL bo teraz rzadzicie wy Nie Tusk nie platforma nie PSL Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
całuj dupku Napisano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 4 godziny temu, gość napisał: Nie zajmuj się marszałkami czy prezydentami. Masz tu problem lokalny z fałszowaniem list poparcia do Izby Rolniczej. Wciągnięty został w ten proceder młody niedoszły radny . Jest piękny materiał dowodowy, audio, video, papier ! To już jest kryminał a nie żaden tam występek. Jak to będzie zamiatane przez Stargard pod dywan, to media już czekają w blokach startowych ! W Stargardzie przeciwko tobie prowadzi już prokurator. Idź i złóż skargę obywatelską. Już kolejny raz we wsi się na twój urok nie nabiorą. Wiem jak ludzie mają już takiego prezesa PZLu dość. 3 godziny temu, Pff napisał: Nie mydl mi oczu, izba rolnicza przed wyborami. Dla ciebie ludzie którzy jawnie okradaja nasz kraj nie powinni ponieść konsekwencji? Dymisja to mało, won z klubu PiS dla już byłego marszałka i prokurator, to samo Piotrowicz za kłamstwa o lekach, Karczewski kolejny AS przestworzy. Grobraczyk kolejny kłamczuch, gdzie te promy. A o premierze już nie wspomne, i nie zaslaniajcie się Po PSL bo teraz rzadzicie wy Nie Tusk nie platforma nie PSL Tusk, Borusewicz, Drzewiecki, Chlebowski, Bieńkowska, Sikorski, wylecieli. A to przecież przestępcy którzy okradli mój kraj. Nie zwrocili ani grosza i żarli u Sowy za moje i lulki palii że tak zacytuję wieszczową. Możesz PIS cmoknąk tam gdzie słońce nie dochodzi....przez papierek żebyś brudnym pyskiem nie pobrudził. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pff Napisano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 2 godziny temu, całuj dupku napisał: W Stargardzie przeciwko tobie prowadzi już prokurator. Idź i złóż skargę obywatelską. Już kolejny raz we wsi się na twój urok nie nabiorą. Wiem jak ludzie mają już takiego prezesa PZLu dość. Tusk, Borusewicz, Drzewiecki, Chlebowski, Bieńkowska, Sikorski, wylecieli. A to przecież przestępcy którzy okradli mój kraj. Nie zwrocili ani grosza i żarli u Sowy za moje i lulki palii że tak zacytuję wieszczową. Możesz PIS cmoknąk tam gdzie słońce nie dochodzi....przez papierek żebyś brudnym pyskiem nie pobrudził. Oczywiście tak samo powinni siedzieć jak Kaczyński, Ziobro, Piotrowicz, Kuchciński, Jaki, Anduszkiewicz, Karczewski, Terlecki i nieustraszony Suski. Ja wiem ze twoja miłość do prezesa jest wielka ale zacznij myśleć mózgiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mila Napisano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 Słomo szkoda dla was słów.Jeszcze trochę i pozostanie po was tylko obornik. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ból doopy Napisano 9 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Pff napisał: Oczywiście tak samo powinni siedzieć jak Kaczyński, Ziobro, Piotrowicz, Kuchciński, Jaki, Anduszkiewicz, Karczewski, Terlecki i nieustraszony Suski. Ja wiem ze twoja miłość do prezesa jest wielka ale zacznij myśleć mózgiem. Wy mieliście Słońce Peru Tuska potem Schetynę który nie umie wyliczyć zasług PO Kosiniaka-Kamysza który przetrwał wszystkie koalicje z fają w doopie. Brawo Wy barwo Ty👏👏👏👏 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pff Napisano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 17 godzin temu, ból doopy napisał: Wy mieliście Słońce Peru Tuska potem Schetynę który nie umie wyliczyć zasług PO Kosiniaka-Kamysza który przetrwał wszystkie koalicje z fają w doopie. Brawo Wy barwo Ty👏👏👏👏 Ból głowy to ma teraz PiS wykaz lotów Tuska z kadencji 2007-2015 bez problemu odnaleziony, a gdzie wykaz lotów Kuchcińskiego 2015-2017 zniszczony. Lamiecie prawo żeby ten syf nie wyszedł najaw. Prezes mówi chcecie rygoru to będzie, a gdzie był przez 4 lata!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hahaha Napisano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 35 minut temu, Pff napisał: Ból głowy to ma teraz PiS wykaz lotów Tuska z kadencji 2007-2015 bez problemu odnaleziony, a gdzie wykaz lotów Kuchcińskiego 2015-2017 zniszczony. Lamiecie prawo żeby ten syf nie wyszedł najaw. Prezes mówi chcecie rygoru to będzie, a gdzie był przez 4 lata!!! Sprzątanie po was to jak po kataklizmie. Zabraknie 5 a nawet 10 kadencji ty się o PIS nie martw i jak widać twoja osoba niewiele znaczy. To wyborcy wybierają a wyborcy mówią precz z POPSLK15 wszystko jedno barachło. Wasza "afera" nic w sondażach nie zmieniła. Jest ponad 50% za PIS gratuluję wam występów kabaretowych. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pff Napisano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 50 minut temu, hahaha napisał: Sprzątanie po was to jak po kataklizmie. Zabraknie 5 a nawet 10 kadencji ty się o PIS nie martw i jak widać twoja osoba niewiele znaczy. To wyborcy wybierają a wyborcy mówią precz z POPSLK15 wszystko jedno barachło. Wasza "afera" nic w sondażach nie zmieniła. Jest ponad 50% za PIS gratuluję wam występów kabaretowych. Pamiętaj że słupki na TVP są manipulowanie😂😂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hahaha Napisano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 10 minut temu, Pff napisał: Pamiętaj że słupki na TVP są manipulowanie😂😂 Jasne....wasze słupki mówiły że Bronek musiałby zakonnicę w ciąży na pasach przejechać żeby przegrać z PAD ....wyszło jak wyszło z waszych slupków 75% wyszła Ruska Buda😎 každy głupek ma swój słupek 😆 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
śmiszek Napisano 10 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Pff napisał: Pamiętaj że słupki na TVP są manipulowanie😂😂 A te w TVNie to prawdziwe 😲😆😆😆😆 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi