Mieszkaniec Napisano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 Czy ktos moze w koncu zrobic porzadek z psem pana Seroczynskiego? Biega po calym Insku dzien i noc .Wchodzi ludziom w podworka ,ze strach czasami z domu wyjsc,a jego pan nic sobie z tego robi.Czyzby mial jakies specjalne uklady? Bo z tego co sie orientuje nic sobie nie robi z uwag jakie zwracali mu niektorzy mieszkancy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 6 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lipca 2019 43 minut temu, Mieszkaniec napisał: Czy ktos moze w koncu zrobic porzadek z psem pana Seroczynskiego? Biega po calym Insku dzien i noc .Wchodzi ludziom w podworka ,ze strach czasami z domu wyjsc,a jego pan nic sobie z tego robi.Czyzby mial jakies specjalne uklady? Bo z tego co sie orientuje nic sobie nie robi z uwag jakie zwracali mu niektorzy mieszkancy. Zadzwoń na Policję, mają obowiązek nałożyć mandat na właściciela, jeżeli zwierzę biega bez smyczy i kagańca ! Nie pytaj czy ktoś coś zrobi ! Tym "ktosiem" jesteś ty , ja ,on, ona, ono.......... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Darek Napisano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 A kto w końcu zrobi porządek z psami latającymi koło bazy nurkowej VIP Diver. Może nasza władza w końcu zainteresuje się tym tematem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zrobimy Napisano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 2 godziny temu, Darek napisał: A kto w końcu zrobi porządek z psami latającymi koło bazy nurkowej VIP Diver. Może nasza władza w końcu zainteresuje się tym tematem. Najpierw zrobimy porządek z tobą....odechce ci skarżyć do szanownej władzy a zawracać głowę w niedzielę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
prokrej Napisano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 2 godziny temu, zrobimy napisał: Najpierw zrobimy porządek z tobą....odechce ci skarżyć do szanownej władzy a zawracać głowę w niedzielę. sprawa skierowana do prokuratury.Post zarchiwizowany na potrzeby prokuratury. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zrobimy Napisano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Godzinę temu, prokrej napisał: sprawa skierowana do prokuratury.Post zarchiwizowany na potrzeby prokuratury. Juź się zesrałem💩 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
donosiciel Napisano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 1 godzinę temu, prokrej napisał: sprawa skierowana do prokuratury.Post zarchiwizowany na potrzeby prokuratury. A ty co taki szybki i zaraz do prokuratury lecisz? Z czym ? Nie ośmieszaj się. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
konia Napisano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 przeciez on psu geby nie zatka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
milo Napisano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Marek to twoja sasiadkapisze to ta co mieszka pod listonoszem to szuja i uwazaj na nia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
KOLES Napisano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 PSY I KOTY CHODZA NA WOLNOSCI A TY SIE CZEPILAS PSA KTORY JEST ZADBANY Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Godzinę temu, konia napisał: przeciez on psu geby nie zatka Pyska.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
dobry sąsiad Napisano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Lipca 2019 Godzinę temu, milo napisał: Marek to twoja sasiadkapisze to ta co mieszka pod listonoszem to szuja i uwazaj na nia Właściciel odpowiada za pupila....nie umie dbać nie powinien mieć zwierzęcia....zwierzę to obowiązek i trzeba się liczyć że się mieszka wokół ludzi a nie na pustyni. Jakby mnie tak dziamgał to bym nie psu ale właścicielowi zaje#bał w ryja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Biedroń Napisano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2022 Ja też się z tym spodkałem proszę o interwencję. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi