majówka Napisano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 Tak wygląda majówka w Ińsku....komunista przefarbowany na koniczynę świętuje tylko 1 maja. Umieją tylko charatać w gałę....porażka! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2019 4 godziny temu, majówka napisał: Tak wygląda majówka w Ińsku....komunista przefarbowany na koniczynę świętuje tylko 1 maja. Umieją tylko charatać w gałę....porażka! Szału nie ma.....właściwie nic nie ma. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
majówka Napisano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2019 Ale świętowanie...1 Maja....będą haratać w gałę i serwować kiełbaski jak za komuny. Na tyle stać gminę pod osłoną PSL i Rzepy. Burmistrz i Przewodniczący pewnie uznają samoczynne atrakcje jak molo i wieża widokowa. Po co inne imprezy karwa co za ciemnota. No chyba że Klimek tylko ba kiełbaski zostawił hi hi hi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiosna Napisano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2019 Z wieży widokowej widać doskonale czubki drzew i wieżę telefonii komórkowej.O min.10m za niska na domiar nie na Głowaczu..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jednak siarka Napisano 1 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 2019 No to majówka po hu#ju. Liwak Szafran i Kupczynski okularki założyli tylko słońca nie było. Ale najważniejszy szyld był. Rzepa na europosła PE ha ha ha. Co za barany myślą że znów PSL jak gowno wypłynie hahaha. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 te Chrobaczki to chyba po tatusiu się tak puszczają i z partnerów robią rogaczy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 10 godzin temu, jednak siarka napisał: No to majówka po hu#ju. Liwak Szafran i Kupczynski okularki założyli tylko słońca nie było. Ale najważniejszy szyld był. Rzepa na europosła PE ha ha ha. Co za barany myślą że znów PSL jak gowno wypłynie hahaha. Już do końca długiego weekendu gmina nie przewidziała żadnych imprez. Zaciągnęli piłkarzy i ciemnych kibiców by pooglądali Rzepę na plakatach i koniec . Rzepa dał tylko na kiełbaski wyborcze 😆 3 minuty temu, gosc napisał: te Chrobaczki to chyba po tatusiu się tak puszczają i z partnerów robią rogaczy To puść się z nimi i nie obgaduj....puszczalskich z dobrych domów w Ińsku nie brakuje. Przykład choćby z Lewiatana w centrum. Ale ty zawsze biednemu do d*** zaglądasz. A przykład Zająców. Wredny jesteś jak h**. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
szambo Napisano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 5 godzin temu, niestety napisał: Już do końca długiego weekendu gmina nie przewidziała żadnych imprez. Zaciągnęli piłkarzy i ciemnych kibiców by pooglądali Rzepę na plakatach i koniec . Rzepa dał tylko na kiełbaski wyborcze 😆 To puść się z nimi i nie obgaduj....puszczalskich z dobrych domów w Ińsku nie brakuje. Przykład choćby z Lewiatana w centrum. Ale ty zawsze biednemu do d*** zaglądasz. A przykład Zająców. Wredny jesteś jak h**. Czyli Ińsko dalej szambo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 Zaglądam tak jak one zaglądają wiecznie i wszystkich obgadują. Chrobaczki to dramat a te ich chłopy niczego nieświadome. Jak by mój mąż się tak zachowywał to bym z domu wygoniła Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zazdrośnica Napisano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 26 minut temu, gosc napisał: Zaglądam tak jak one zaglądają wiecznie i wszystkich obgadują. Chrobaczki to dramat a te ich chłopy niczego nieświadome. Jak by mój mąż się tak zachowywał to bym z domu wygoniła O jakie ci chrobaczki chodzi i o co kaman do ich mężów. Pewnie zazdrościsz fajnych żon i fajnych mężów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 żon urewek mam zazdrościć? chłopów szkoda bo w porządku są tylko baby ich się puszczają Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
czy Napisano 2 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Maja 2019 27 minut temu, gosc napisał: żon urewek mam zazdrościć? chłopów szkoda bo w porządku są tylko baby ich się puszczają Co ci do tego? Twoje zmartwienie? A ty taki święty czy może już tylko się możesz ślinić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
dlaczego Napisano 3 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Maja 2019 Co władza ma na sumieniu że tak cicho siedzi i nie robi imprez wręcz chowa się przed mieszkańcami. Bo coś jest na rzeczy. Pytanie tylko co? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kamil Napisano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 O 2.05.2019 o 16:17, gosc napisał: żon urewek mam zazdrościć? chłopów szkoda bo w porządku są tylko baby ich się puszczają A ty co detektyw czy zazdrosnik Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 3 godziny temu, Kamil napisał: A ty co detektyw czy zazdrosnik Nie no skąd to tylko prokurator za nim węszy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
turysta Napisano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 Co za nudy w tym Ińsku. Na wieży nic nie widać tylko drugą wieżę komórkową molo tak kołysze że strach wchodzić. Przyjechałem zobaczyłem szału nie ma. Zero imprez možliwosci posiedzenia przy kawie. Przereklamowana wieś. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 26 minut temu, turysta napisał: Co za nudy w tym Ińsku. Na wieży nic nie widać tylko drugą wieżę komórkową molo tak kołysze że strach wchodzić. Przyjechałem zobaczyłem szału nie ma. Zero imprez možliwosci posiedzenia przy kawie. Przereklamowana wieś. Wypier... skąd przyjechałeś, marudo !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
turysta Napisano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 56 minut temu, gość napisał: Wypier... skąd przyjechałeś, marudo !! Każdemu kto wspomni że chce was odwiedzić skutecznie zniechęcaę pokazując ten wpis. Przy tej okazji chcę zwrócić uwagę na coś jeszcze. Takie weekendowe Święto Narodowe a tu nawet flagi nie wywieszone. Co tu za władza rządzi co tu za ludzie mieszkają. Nigdy więcej to takich prostaków którzy mają w nosie patriotyzm. Mówię o władzy bo na prywatnych domach flagi gdzieniegdzie były. I jeszcze taki tekst powitalny ohyda. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zaczynam Napisano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Maja 2019 2 godziny temu, turysta napisał: Każdemu kto wspomni że chce was odwiedzić skutecznie zniechęcaę pokazując ten wpis. Przy tej okazji chcę zwrócić uwagę na coś jeszcze. Takie weekendowe Święto Narodowe a tu nawet flagi nie wywieszone. Co tu za władza rządzi co tu za ludzie mieszkają. Nigdy więcej to takich prostaków którzy mają w nosie patriotyzm. Mówię o władzy bo na prywatnych domach flagi gdzieniegdzie były. I jeszcze taki tekst powitalny ohyda. Przepraszam za władzę😔przykro mi że takie prostactwo wyszło z PSL bo ta opcja rządzi u nas. Plakaty z marszałkiem nominowanym Rzepą rosną jak grzyby po deszczu. Każdego dnia więcej i więcej Rzepy w Ińsku. Rozrasta się jak barszcz Sosnowskiego w Miałce😞 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
turysta Napisano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 13 godzin temu, zaczynam napisał: Przepraszam za władzę😔przykro mi że takie prostactwo wyszło z PSL bo ta opcja rządzi u nas. Plakaty z marszałkiem nominowanym Rzepą rosną jak grzyby po deszczu. Każdego dnia więcej i więcej Rzepy w Ińsku. Rozrasta się jak barszcz Sosnowskiego w Miałce😞 Przeprosiny przyjęte. Pozdrawiam mieszkańców. Ale w następnych wyborach rozważcie zmianę władzy. Na marginesie jeśli opcja PSL to chyba wiadomo że liczą się własne korzyści i swojacy. Pozwalają obrażać kościół ,wierzących ludzi. To najgorsza partia bo najbardziej zakłamana. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 14 godzin temu, zaczynam napisał: Przepraszam za władzę😔przykro mi że takie prostactwo wyszło z PSL bo ta opcja rządzi u nas. Plakaty z marszałkiem nominowanym Rzepą rosną jak grzyby po deszczu. Każdego dnia więcej i więcej Rzepy w Ińsku. Rozrasta się jak barszcz Sosnowskiego w Miałce😞 A skąd ty wiesz, że wpis za który przepraszasz, napisał ktoś z tzw. władzy ? Nie przepraszaj za kogoś, bo robisz ludziom wodę z mózgów, że ich władza jest wulgarna i zła ! Tobie tylko chodzi aby dokopać PSL-owi a nie o dobre maniery urzędników. Wiadomo z kim trzymasz !!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zaczynam Napisano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Teraz, gość napisał: A skąd ty wiesz, że wpis za który przepraszasz, napisał ktoś z tzw. władzy ? Nie przepraszaj za kogoś, bo robisz ludziom wodę z mózgów, że ich władza jest wulgarna i zła ! Tobie tylko chodzi aby dokopać PSL-owi a nie o dobre maniery urzędników. Wiadomo z kim trzymasz !!! Chodzi o pokazanie jak obecna władza traktuje mieszkańców, wiarę i patriotyzm oraz gości. Kto rządzi w Ińsku wiadomo PSL. A rolnik który nie widzi ile złego PSL zrobiło złego rolnikom musi być ślepy. Przy okazji powiem że Rzepa nawet nie wszedł do sejmiku a tym bardziej nie zostanie europosłem. To chyba oczywiste. Jak widać gołym okiem od Liwaka po Szafrana i Kuczyńskiego głupie kartki w dłoni i banery na każdej ulicy jest żenujące. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do durnia Napisano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Sam jestes duren i myslisz ze wszyscy dumnie. Tobie chodzi o wybory i najezdzasz na wladze . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
zaczynam Napisano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 6 minut temu, Do durnia napisał: Sam jestes duren i myslisz ze wszyscy dumnie. Tobie chodzi o wybory i najezdzasz na wladze . A tobie tak dobrze że nie widzisz nic! Że spraw w sądzie, prokuraturze i innych kontrolnych urzędach. Te urzędy bez przerwy nakładają kary na nasz urząd. Sądy orzekają wyroki na niekorzyść gminy. A wy siedzicie więcej na "spowiedzi" niż w pracy na rzecz mieszkańców. Powiedz że to nie prawda. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Do durnia Napisano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Maja 2019 Mnie to zwisa i powiewa. Mam swoje sprawy i twoje gorzkie zale mnie nie interesuja. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi