Turysta Napisano 3 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Marca 2019 Witam wszystkich! Przyjeżdżam do Ińska od dawna i dopiero się dowiedziałem, że ośrodek, w którym kiedyś bywalem został niedawno sprzedany. Czy wiecie co tam teraz będzie? Czy będzie można tam przenocować juz w tym roku? Pewnie trzeba tam wiele zrobić, ale czy to będzie otwarte? Czy może właściciel ma inne plany? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pędź co sił Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 To znajomy naszej władzy śmiało dzwoń do gminy proś burmistrza zastępcę czy przewodniczącego dostaniesz pełną wiedzę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Turysta Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Dzięki za pomoc. Jesteś bardzo uczynić. Czy ktoś inny mógłby się bardziej konkretnie wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 13 minut temu, Turysta napisał: Dzięki za pomoc. Jesteś bardzo uczynić. Czy ktoś inny mógłby się bardziej konkretnie wypowiedzieć? Śmieszysz trochę...wiesz że ktoś kupił to niby skąd mamy wiedzieć kto i co zrobi. Może tylko ulokował kasę. Przyjedziesz podejdziesz popytasz właściciela i powie Ci jakie ma plany. Zrozumiałe przecież że nikt z nas tego nie wie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Turysta Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 Ja teraz bywam tylko w wakacje i chciałem się dowiedzieć czy coś nowego powstanie. W mieście, które ma ze 3 tys. mieszkańców, zazwyczaj ludzie wiedzą co się dzieje, kto co planuje, buduje itd. Chyba nie muszę tłumaczyć? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 4 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Marca 2019 26 minut temu, Turysta napisał: Ja teraz bywam tylko w wakacje i chciałem się dowiedzieć czy coś nowego powstanie. W mieście, które ma ze 3 tys. mieszkańców, zazwyczaj ludzie wiedzą co się dzieje, kto co planuje, buduje itd. Chyba nie muszę tłumaczyć? Na razie słabo kumasz. Niedawno odbył się wreszcie skuteczny przetarg. Jest nowy właściciel i nie wiem czy w urzędzie Gminy znane są jego dane a tym bardziej jego plany odnośnie Ośrodka. Na moje fachowe oko, to co tam zostało, nadaje się tylko do wyburzenia i ewentualnie budowania nowości od podstaw !! Czy Ośrodek będzie działał w tym sezonie ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi