pasażerka Napisano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2018 A gdzie wyście byli jak znikała wąskotorówka rozkradana za przyzwoleniem decydentów? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2018 Mogłeś pilnować zlomiarzy całe noce super że stowarzyszenia w insku działają prężnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 23 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Października 2018 6 minut temu, Gość napisał: Mogłeś pilnować zlomiarzy całe noce super że stowarzyszenia w insku działają prężnie. To przecież wy jesteście od pilnowania majątku gminnego i nie tylko.W końcu łożymy na was i wasze "prężne" myślenie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiem Napisano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Stacja Ińsko nigdy w historii nie należała do majątku gminnego.Kilka lat temu gmina przejęła tylko część budynku,by umożliwić funkcjonowanie "izby pamięci". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosc Napisano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 7 godzin temu, Wiem napisał: Wy z izby pamięci wspomnijcie ciszę nocną kiedyś a teraz posłuchajcie tego hałasu nocnego i coś trzeba z tym zrobić . Drugim tematem jest woda i jej jakośc … czy ktoś w gminie jest za to odpowiedzialny my mieszkańcy słono za wodę płacimy choć w kolo ińska jest ful wody to jednak nad jakościa nikt nie czuwa 7 godzin temu, Wiem napisał: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 7 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2018 Godzinę temu, gosc napisał: Godzinę temu, gosc napisał: Wodę to oni robią ale mieszkańcom z mózgu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi