Wyborca Napisano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Skoro wszyscy piszą co w Ińsku nie działa to ja również poruszę sprawę, która mnie od dłuższego czasu męczy. Chodzi mianowicie o jeżdżących na motorach. W centrum nie jest to widoczne ale na peryferiach już tak. Regularnie widać i słychać jak na motorach ludzie szaleją i nikt z tym niczego nie robi. Jeszcze przed naprawą 151 ludzie szaleli nad plażą, wzdłuż orzechowej. Wszędzie jest potem wszystko rozkopane bo bieżnik w takich motorach ryje na głębokość 10 centymetrów czasami. To jest po prostu niebezpieczne i naprawy spadają albo na właścicielach albo na gminie. W kierunku Chociwla jest taka sama sytuacja. Urządzają tam sobie tory wyścigowe. Czy władza ma zamiar coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2018 Napisz to na policyjnym forum. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2018 3 minuty temu, Gość napisał: Napisz to na policyjnym forum. Nie wiedziałem, że takie jest. Mogę dostać jakiś adres? Wielokrotnie zgłaszałem te sprawy na policję ale bezskutecznie. Burmistrz mi odpowiadał, że informował policjantów o tym i faktycznie przez krótki czas był spokój ale później znowu problem wrócił. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadeusz Napisano 27 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Września 2018 22 minut temu, Wyborca napisał: Nie wiedziałem, że takie jest. Mogę dostać jakiś adres? Wielokrotnie zgłaszałem te sprawy na policję ale bezskutecznie. Burmistrz mi odpowiadał, że informował policjantów o tym i faktycznie przez krótki czas był spokój ale później znowu problem wrócił. https://gs24.pl/tag/policja-stargard Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi