fan Napisano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2018 W sumie to cieszę się z wizyty Mecwaldowskiego u nas. Tak sobie siedzę, odpoczywam i przypomniała mi się jedna ciekawa scena z filmu, w którym właśnie ten aktor grał. No i dochodzę do wniosku, że dokładnie w taki sposób można naszą kochaną, gminną władzę podsumować. If it sits, it fits Swoją drogą, ktoś wie coś na temat wzmożonej jazdy pojazdów uprzywilejowanych? Brzmiało groźnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
aktor Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 gówno mnie obchodzi tereska i jej komusze ILF Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 5 godzin temu, aktor napisał: gówno mnie obchodzi tereska i jej komusze ILF Mam tak samo jak Ty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Śpiewak Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 11 godzin temu, gość napisał: Mam tak samo jak Ty. Miasto moje a w nim Najgorszaaaa właaaaaaaadzaaaaaaaaa Najjjjjgorszyyy burmiiiiiiiiiistrz Też lubię Niemena. Ponadczasowa muzyka. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wasyl Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 Zenua! co i do czego! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosc Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 nie będzie jakiś cwel z Przelewic obrażał tutaj Ińszczan i burmistrza Do Przelewic Mareczku! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gosć Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 28 minut temu, gosc napisał: nie będzie jakiś cwel z Przelewic obrażał tutaj Ińszczan i burmistrza Do Przelewic Mareczku! Wow to coś nowego!!!!!Kto tak dużo chlał..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kto wie Napisano 14 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2018 A o którego Mareczka chodzi? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ocena Napisano 15 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2018 Mareczek ,Filipek wszyscy oni to samo gówno.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi