balbina Napisano Piątek o 16:52 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 16:52 Samochwała w gminie stała i tak wciąż opowiadała...Zdolna jestem niesłychanie.....najpiękniejsze mam ubranie....moja buzia tryska śmiechem jak coś palnę to z wydechem..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podsumowanie roku Napisano Piątek o 17:57 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 17:57 Też bym kochała mieszkańców zarabiając ok.200 tys.zł na rękę.Prawdopodobnie nie miała by żadnych szans,gdyby wyborcy wiedzieli co sobą reprezentuje.Mieszkańcy tej gminy chcieli zmiany ale nie na jeszcze większe zło.Niestety teraz pozostało do wybóru tylko referendum.Rzecz jednak nie w samym referendum tylko w pytaniu kto? To nie jest prosta sprawa w gminie podzielonej od lat na mniejsze i większe grupy wpływów i zysków.Gdyby nie środki z różnych instytucji państwa, gmina już dawno by nie istniała.Nie chwalcie się osiagnięciami,które nie są waszym sukcesem.Za darmo nikt z was nie pracuje.Utrzymanie z budżetu takiej grupy urzędników nie przekłada się na gospodarcze osiagnięcia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kolo Napisano Piątek o 18:26 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 18:26 25 minut temu, Podsumowanie roku napisał: Też bym kochała mieszkańców zarabiając ok.200 tys.zł na rękę.Prawdopodobnie nie miała by żadnych szans,gdyby wyborcy wiedzieli co sobą reprezentuje.Mieszkańcy tej gminy chcieli zmiany ale nie na jeszcze większe zło.Niestety teraz pozostało do wybóru tylko referendum.Rzecz jednak nie w samym referendum tylko w pytaniu kto? To nie jest prosta sprawa w gminie podzielonej od lat na mniejsze i większe grupy wpływów i zysków.Gdyby nie środki z różnych instytucji państwa, gmina już dawno by nie istniała.Nie chwalcie się osiagnięciami,które nie są waszym sukcesem.Za darmo nikt z was nie pracuje.Utrzymanie z budżetu takiej grupy urzędników nie przekłada się na gospodarcze osiagnięcia. Nie można lepiej tego ująć, można jeszcze mnożyć porażki tego babsztyla,kolesiostwo,i doprowadzania do ruiny zapuszczonej gminy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zwierciadło Napisano Piątek o 20:49 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 20:49 3 godziny temu, balbina napisał: Samochwała w gminie stała i tak wciąż opowiadała...Zdolna jestem niesłychanie.....najpiękniejsze mam ubranie....moja buzia tryska śmiechem jak coś palnę to z wydechem..... Coś wam mówi zdjęcie tej Pani? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek Napisano Piątek o 21:31 Zgłoś Udostępnij Napisano Piątek o 21:31 3 godziny temu, Kolo napisał: Nie można lepiej tego ująć, można jeszcze mnożyć porażki tego babsztyla,kolesiostwo,i doprowadzania do ruiny zapuszczonej gminy Chyba mowa tu o poprzedniku lewaku 🤔 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Top Napisano Sobota o 08:12 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 08:12 11 godzin temu, Zwierciadło napisał: Coś wam mówi zdjęcie tej Pani? Śmieje się bezczelnie w twarz i drwi z naszej głupoty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Widzę Napisano Sobota o 11:42 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 11:42 Najgorsze zło Ińska to Kalinowski bardzo pchał się do władzy ja liwak i kupa i nie mogą przeżyć porażki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TEŻ WIDZĘ ŻE Napisano Sobota o 12:08 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 12:08 Kalinowski to porażka on tylko rozrabia Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano Sobota o 12:18 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 12:18 34 minuty temu, Widzę napisał: Najgorsze zło Ińska to Kalinowski bardzo pchał się do władzy ja liwak i kupa i nie mogą przeżyć porażki Największe zło to Procyk i ta miotła Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gustaw Napisano Sobota o 12:29 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 12:29 15 godzin temu, Zwierciadło napisał: Coś wam mówi zdjęcie tej Pani? Mi mówi że ładna kobietka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olaf Napisano Sobota o 16:15 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 16:15 3 godziny temu, gustaw napisał: Mi mówi że ładna kobietka To masz gust do kitu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obserwator Napisano Sobota o 18:54 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 18:54 Nie każdy bierze rolniczką boo rolnik jej nie chciał też miał inny gust Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Napisano Sobota o 19:21 Zgłoś Udostępnij Napisano Sobota o 19:21 25 minut temu, Obserwator napisał: Nie każdy bierze rolniczką boo rolnik jej nie chciał też miał inny gust Ty to chyba dalej mózgu szukasz idz do Procyka niech da ci połowę swojego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacus Napisano 20 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 20 godzin temu 14 godzin temu, Andrzej napisał: Ty to chyba dalej mózgu szukasz idz do Procyka niech da ci połowę swojego Piguła z krzywej te twoje plakaty sobie wsadź w d,twój faworyt niech się wycofa wszyscy widzą co on narozrabial ,chciał wydymać staruszka na mieszkanie,a ty go tak w perfidny sposób afiszujesz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wasza mentalność Napisano 19 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 19 godzin temu Przejechałam przez tę waszą gminę i widzę,że nic nie zmądrzeliście po wyborze oszustów z 13 grudnia.Ich majątki są dla was tłumoki niewidoczne.Ilu ludzi wy wyruchaliście?Nie rozumiecie ani zdrady ryżego,ani cyrkowca z 2050,ani Kamasza.Pomijam komunistów bo to odpad po 1945 r,opanowali całe Ińsko.Jak pracują w niedzielę to pewne,że rodowód mają po PZPR.A swoją drogą jaki rodowód ma obecna burek? Teściowa reprezentowała w szkole komunistów.Potem się nawróciła na wiarę jak wielu innych.Strasznie obłudni jesteście atakując prawicę.Wyspowiadacie się i znowu będziecie pluć barany. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kędzior Napisano 14 godzin temu Zgłoś Udostępnij Napisano 14 godzin temu Włodarze Ińska bierzecie przykład z naszego klubu który zorganizował super dzień dla naszych dzieci chociaż coś się dzieje w tym miasteczku dzięki takim imprezom Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olo Napisano 18 minut temu Zgłoś Udostępnij Napisano 18 minut temu 13 godzin temu, Kędzior napisał: Włodarze Ińska bierzecie przykład z naszego klubu który zorganizował super dzień dla naszych dzieci chociaż coś się dzieje w tym miasteczku dzięki takim imprezom A czarownica się nie lansowała z piłkarzami, a nie bo robiła lans ze strażakami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi