Obserwator Napisano 30 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Kwietnia Kliś zarobił w PZZ około 250 tys.zł za rok,czyli musiał dobrze obracać zbożem skupionym od rolników za psie sumy.Instytucja ta doi rolników tak jak energetyka konsumentów prądu a obecny Orlen kierowców na paliwie.Może wspomniany radny zasponsoruje z małżonką np: wyjazd do teatru,chociażby muzycznego emerytów.Przbojazji dorzuci że 20 tys.zł na sport? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kopek Napisano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja A niby dlaczego, pracuje, zarabia i ma nie jak ty na zapomodze Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lol Napisano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja Jakim trzeba być debilem żeby po nocach buszować i sprawdzać czyjeś oświadczenia ,idz w poniedziałek po zapomogę tyle ci zostało Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wybrańcy gminy Napisano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja Niektórzy z tych wybrańców piszą tak,że nic nie da się odczytać.Prawda panie Halejcio?Co do Klisia to mam pytanie?Jakie ma wykształcenie ,że płacą jemu tyle co ministrom i premierowi?Jak na takich bogaczy to zbyt chytrzy w swoim działaniu na rzecz gminy.Za to nas doją jak mogą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel Napisano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 9 minut temu, Wybrańcy gminy napisał: Niektórzy z tych wybrańców piszą tak,że nic nie da się odczytać.Prawda panie Halejcio?Co do Klisia to mam pytanie?Jakie ma wykształcenie ,że płacą jemu tyle co ministrom i premierowi?Jak na takich bogaczy to zbyt chytrzy w swoim działaniu na rzecz gminy. Jak masz pytanie do niego to się go spytaj a po drugie dziwne że oświadczen niema na Bip a ty juz wiesz ile kto zarabia smierdzi mi tu ludzmi z Gminy ktorzy wynoszą takie informacje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ela Napisano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja Wejdź na stronę, oświadczenia majątkowe 'i sobie zobacz czarno na białym a nie osądzasz ludzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek Napisano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja 45 minut temu, Ela napisał: Wejdź na stronę, oświadczenia majątkowe 'i sobie zobacz czarno na białym a nie osądzasz ludzi No wszedłem i są stare oświadczenia z Maja a nie z tego Roku 2024 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ela Napisano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja Coś nie tak patrzysz są od wczoraj jak się nie mylę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ela Napisano 1 Maja Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Maja Na bip jest 2024 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi