Mieszkaniec Napisano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 Witam,moje pytanie dotyczy sklepu Dino.Co tam jest nie tak,że jest tak duża rotacja pracowników?Nie jest otwarty nawet 1 rok,a liczba pracowników jaka się tam przewinęła przeraża.Ponoć pani kierownik taka żyleta,czy to prawda? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosc Napisano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Marca 2018 zatrudnij się to będziesz wiedział. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dino Napisano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Marca 2018 20 godzin temu, Mieszkaniec napisał: Witam,moje pytanie dotyczy sklepu Dino.Co tam jest nie tak,że jest tak duża rotacja pracowników?Nie jest otwarty nawet 1 rok,a liczba pracowników jaka się tam przewinęła przeraża.Ponoć pani kierownik taka żyleta,czy to prawda? Jeśli podczas okresu próbnego pracownik informuje,że chciałby pracować tylko na kasie,a w miedzyczasie kilka razy jest na "chorobowym",to po co komu taki pracownik? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ulka Napisano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2018 Pewnie dobre zarobki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
anonim Napisano 8 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2018 zarobki cudowne... po resztą kierowniczka wybiera sobie swoich przydupasów i wiecznie ma problem do każdego Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KULAS Napisano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Dino najlepszy sklep w Ińsku.a najgorsze ochlapy w stoklosie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
burek Napisano 11 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2018 Bo to nie jest Dino tylko Dingo -sklep z karmą dla psów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KULAS Napisano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 DINO CIESZY SIE WIELKIM POWODZENIEM .LUDZIE TUTEJSI ,JAKI ZAMIEJSCOWI SOBIE CHWALA.JEST WSZYSTKO POD REKA I OBSŁUGA MIŁA OBY TAK DALEJ.KONKURENCJA MA POWODY DO ZAZDROSCI. DINO POWODZENIA Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chola chola Napisano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 2 godziny temu, KULAS napisał: DINO CIESZY SIE WIELKIM POWODZENIEM .LUDZIE TUTEJSI ,JAKI ZAMIEJSCOWI SOBIE CHWALA.JEST WSZYSTKO POD REKA I OBSŁUGA MIŁA OBY TAK DALEJ.KONKURENCJA MA POWODY DO ZAZDROSCI. DINO POWODZENIA A ja chodzę do lewiatana i wcale nie widzę zmiany klientów. Jak przychodzili tak przychodzą. A na Dino ludzie narzekają bardzo że stare że byle jakie. Ostrożnie z tym chwaleniem bo widzę tu palec władzy która próbuje chwalić siebie i zasługi przypisać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gosc Napisano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 52 minut temu, Chola chola napisał: A ja chodzę do lewiatana i wcale nie widzę zmiany klientów. Jak przychodzili tak przychodzą. A na Dino ludzie narzekają bardzo że stare że byle jakie. Ostrożnie z tym chwaleniem bo widzę tu palec władzy która próbuje chwalić siebie i zasługi przypisać. Jaki palec władzy ? Co ty tu pitolisz ? Mięso mają pierwszej klasy, wędliny także ! Warzywa świeże i spory wybór, owoce też w miarę. Nie widzę starego towaru na półkach a pieczywko mają nawet gorące ! A co ma nasza władza do Dino ? Czyżby to był gminny dyskont ? Nic mi o ty nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Chola chola Napisano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Godzinę temu, gosc napisał: Jaki palec władzy ? Co ty tu pitolisz ? Mięso mają pierwszej klasy, wędliny także ! Warzywa świeże i spory wybór, owoce też w miarę. Nie widzę starego towaru na półkach a pieczywko mają nawet gorące ! A co ma nasza władza do Dino ? Czyżby to był gminny dyskont ? Nic mi o ty nie wiadomo. A co w innych sklepach jest śmierdzące? Ja nie narzekam . A jak ty tak promujesz to Dino to znaczy że im ta reklama potrzebna bo mało klientów. A to dobre ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 Ja do dino nic nie mam. Gdzie mają lepszy asortyment tam mają, gdzie nie mają to nie mają. Tak samo jest z biedronkami, lidlami i Auchanami itd. Na pewno z punktu widzenia lata i turystów Dino jest dobrym rozwiązaniem bo ludzie z miasta przywykli do takich sklepów. Szczerze mówiąc to według mnie dla lokalsów jest to większa atrakcja niż dla turystów. Ważne, że jest o jeden sklep więcej bo tego nam było trzeba. Wybór i konkurencja są zawsze mile widziane. A sprawy płacy to już kwestia PIP i tego czy faktycznie tam się źle dzieje. Mamy stawki godzinowe, wolne niedziele i inne frykasy. Czasami pracownik też musi rogi pokazać żeby pracodawca zszedł na ziemie. Tyle tylko, że ludzie też oczekują kokosów tam gdzie ich nie ma. Na magazynie w Szczecinie pracowałem ponad rok co i tak jest długo biorąc pod uwagę rotację studenciaków. Robota nie była przyjemna bo zawsze nas było za mało. Ludzie też nagle odchodzili i zostawiali nas z ręką w nocniku. Akurat mój kierownik było spoko i nie traktował nas jak niewolników ale bywało też gorzej. Ludzi z Ukrainy jest od cholery z tego co zauważyłem bo dla nich te 2650 brutto to jak manna z nieba. A jak jeszcze porobią z 2-3 lata mogą wyciągnąć 3500. A to już na stabilne funkcjonowanie pozwala. No i mówcie co chcecie ale Ukraińcy w Szczecinie bardzo się trzymają razem. Wspólne wypady robią, imprezy kulturowe i inne rzeczy. Sam byłem na takiej imprezie i byłem bardzo mile zaskoczony. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Napisano 12 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2018 W dino dziewczyny nawet wysikac nie mają czasu, taki maja zapierdziel, co innych sklepów sklep stokłosy miła obsługa i dobry towar, Lewiatany też mają swoją klientów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Toni Napisano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 16 godzin temu, Jacek napisał: W dino dziewczyny nawet wysikac nie mają czasu, taki maja zapierdziel, co innych sklepów sklep stokłosy miła obsługa i dobry towar, Lewiatany też mają swoją klientów. Co ty pieprzysz za bzdury, moja baba nie narzeka. Mają czas na papieroska, kawę o posiłku nie ma co wspominać bo to normalka ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KULAS Napisano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 Dostałam 2 razy smierdzacego kurczaka w stoklosie,chyba chcą stracic nastepnych klijetow.Niby towar dzisiejszy a smierdzacy .MIESZKAM ZA DALEKO Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
niestety Napisano 13 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2018 1 minutę temu, KULAS napisał: Dostałam 2 razy smierdzacego kurczaka w stoklosie,chyba chcą stracic nastepnych klijetow.Niby towar dzisiejszy a smierdzacy .MIESZKAM ZA DALEKO Mieszkaj tam dalej i nie pierd#ol. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sesoko Napisano 14 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2018 Ja tez nie mam zamiaru trafic na cos klejacego w stokłosie jak to miało niejsce w tamtym tygodniu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sesoko Napisano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 DINO W IŃSKU ZROBIŁO FURRORE, A TE STOKŁOSY I MARGULA I POMIDOR NIECH SOBIE NARZUCAJA MARZE DLA IDIOTOW Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dno Napisano 19 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2018 Dino działa 2 lata a ja nie widzę twojej czarnej wizji plajty rodzimych sklepów. A na marginesie burmistrz i jego świta którzy cieszą się że rodzime sklepiki mają gorzej to szkodnik. Jakbyście mówili o zdrowej konkurencji to bym zrozumiał. Ale te powielane głupie wpisy to prostackie dno! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pałka Napisano 20 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2018 A ty nie wychwalaj bo ludzie chodza do dino i potrafja liczyc.Dlatego jestem w dino i widze roznice Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
waluś Napisano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 Dino to naprawde wspanialy sklep ,wczoraj były tam bardzo duże promocje.SUPER Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hahaha Napisano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 Super promocja "waluś"!!! Puk puk w czółko! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KULAS Napisano 22 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2018 Idz sprawdz nich w insku nie zrobił takiej promocji jak dino Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wreszcie Napisano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 13 godzin temu, KULAS napisał: Idz sprawdz nich w insku nie zrobił takiej promocji jak dino To sklep wielopowierzchniowy ma inne zasady gry. Kulas? Raczej Kutas! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KULAS Napisano 23 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2018 gon sie frajerze dino jest super,a twój sklep wnet padnie tego mu zycze Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi