Stary demokrata Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca No i proszę, wszystko się wyjaśniło! Wczoraj na spotkaniu radnych jasno padło, że nowym kandydatem na burmistrza ma być Wojciech Kliś – człowiek związany z naszym klubem piłkarskim. Priorytet? Rozbudowa klubu i budowa nowoczesnej hali za kilka milionów! W końcu ktoś myśli o sporcie i inwestycjach dla młodzieży. Panie Wojciechu, trzymam kciuki! Ma Pan moje pełne poparcie! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca No i super… Kolejny raz zamiast zająć się tym, co naprawdę ważne dla mieszkańców, wszystko idzie na piłkę nożną. A co z drogami, szkołą, seniorami? Na to kasy nie będzie? Mamy wyrzucić miliony na klub, zamiast inwestować w coś, co służy wszystkim? Serio? Ludzie, ogarnijcie się, bo zaraz całe miasto będzie tylko jednym wielkim boiskiem… Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
daniel Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Cała Ina razem! Jesteśmy z Tobą! 💛💚 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ale jazda Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca No to Borkowski może odetchnąć, zacznie sie teraz jazda po Klisiu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
He he he Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Ina jest za a rolnicy? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maciek Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Weż się nie ośmieszaj Wojtek ma swoją pracę i to nie jego bajka także fajne macie fakt newsy. Jutro będzie Banan pojutrze Halejcio itp. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tak Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 13 minut temu, Maciek napisał: Weż się nie ośmieszaj Wojtek ma swoją pracę i to nie jego bajka także fajne macie fakt newsy. Jutro będzie Banan pojutrze Halejcio itp. Świetnie. I każdemu duupe obrobimy! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nowa,stara paka? Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 1 godzinę temu, Stary demokrata napisał: No i proszę, wszystko się wyjaśniło! Wczoraj na spotkaniu radnych jasno padło, że nowym kandydatem na burmistrza ma być Wojciech Kliś – człowiek związany z naszym klubem piłkarskim. Priorytet? Rozbudowa klubu i budowa nowoczesnej hali za kilka milionów! W końcu ktoś myśli o sporcie i inwestycjach dla młodzieży. Panie Wojciechu, trzymam kciuki! Ma Pan moje pełne poparcie! Jasne fikołki zaczynają fikać. To rzeczywiście to są priorytety gminy.Będą igrzyska dla ubogich i zyski dla żwirowni,wypalarni i pomeranian.Miasteczko nie ma ulic, chodników poza tymi,które sobie wyremontowali jak np:Bogdan.Fikoły z was a nie mieszkańcy.Można was kupić piwem i kiełbasą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
No i co Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 21 minut temu, Nowa,stara paka? napisał: Jasne fikołki zaczynają fikać. To rzeczywiście to są priorytety gminy.Będą igrzyska dla ubogich i zyski dla żwirowni,wypalarni i pomeranian.Miasteczko nie ma ulic, chodników poza tymi,które sobie wyremontowali jak np:Bogdan.Fikoły z was a nie mieszkańcy.Można was kupić piwem i kiełbasą. Po co nam chodniki, ulice i coś dla ludzi? Wystarczy nam żwirownia. Niedługo wszędzie gdzie nie spojrzymy, będzie żwirownia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niestety Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia W dniu 18.03.2025 o 12:21, No i co napisał: Po co nam chodniki, ulice i coś dla ludzi? Wystarczy nam żwirownia. Niedługo wszędzie gdzie nie spojrzymy, będzie żwirownia. Niektórzy mają zapędy na klub 1 ligowy.Wystarczy przeczytać skład.Z naszej gminy ledwie 3 osoby uczestniczy w rozgrywkach i wszystkim trzeba płacić.Nie ma tu mowy o sporcie amatorskim. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zacofana lewacka ciemnota Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia W dniu 18.03.2025 o 11:58, Nowa,stara paka? napisał: Jasne fikołki zaczynają fikać. To rzeczywiście to są priorytety gminy.Będą igrzyska dla ubogich i zyski dla żwirowni,wypalarni i pomeranian.Miasteczko nie ma ulic, chodników poza tymi,które sobie wyremontowali jak np:Bogdan.Fikoły z was a nie mieszkańcy.Można was kupić piwem i kiełbasą. Fikoły i tępe masy.Wystarczy tylko spojrzeć na wyborcze preferencje.Ciemnym ludem łatwiej się steruje przy pomocy igrzysk. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wpis Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 17 minut temu, Zacofana lewacka ciemnota napisał: Fikoły i tępe masy.Wystarczy tylko spojrzeć na wyborcze preferencje.Ciemnym ludem łatwiej się steruje przy pomocy igrzysk. Takimi wpisami dajesz tylko świadectwo o sobie. Pewne wyrażenia można szybko komuś przypisać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kędzior Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 50 minut temu, Niestety napisał: A co ty im płacisz chyba nie skoro chłopacy znaleźli sponsorów to gówno powinno Ci obchodzić, kto chce grać niżej gra z nami w B klasie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sscxc Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Ale debili mamy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niestety Napisano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Kwietnia Nie pozostało mi nic,jak wyjechać z Ińska,miasteczka,które pokochałem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ela Napisano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Wolę Klisia niż Borkowskiego czy przybłędę Kalinowskiego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edward Napisano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 1 minutę temu, Ela napisał: Wolę Klisia niż Borkowskiego czy przybłędę Kalinowskiego. Dokładnie Klis chociaż swój chłop i coś zrobił dla Ińska dla młodzieży. A jeśli chodzi o tych dwóch pozostałych a szczególnie łysego szczura to tylko mąci . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mowca Napisano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia O kuwaa Klis Burkiem a rudy milicjant jego zastępca . Każdy wie że halek lata za nim krok w krok.. Żegnaj gmino Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Apteka Napisano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Ja będę Burkiem nie żaden klis ja mam poparcie społecznstwa. Żaden wieśniak niema szans Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iza. Napisano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Ja popieram Pana Klisia. On po Jacku będzie najlepszym burmistrzem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Praca Napisano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Klis +burek = zaglada Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Cicho odezwał się miastowy, po co przyjechałeś jak masz nas za wieśniaków Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elektorat Napisano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Co ja tu słyszę jedna kandydatura lepsza od drugiej. KALIMOWSKI TO WARIAT BLIZEJ MU DO PSYCHIATRYKA NIZ NA URZAD BURMISTRZA. BORKOWSKI NAJWIĘKSZY KŁUSOWNIK GMINY KLIS ZNOWU NAJWIEKSZY PRZEKRET I MANIPULANT. TO TEZ JACKOWE CIELE Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maniek Napisano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia Ludzie czy wy jesteście zdrowi na umyśle rozmawiałem nie raz z Wojtkiem i tak dla was żeby była jasność on nigdy żadnym burmistrzem nie chce być ani nie zamierza być zresztą spytajcie się go sami Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Do elektoratu Napisano 15 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 6 godzin temu, Elektorat napisał: Co ja tu słyszę jedna kandydatura lepsza od drugiej. KALIMOWSKI TO WARIAT BLIZEJ MU DO PSYCHIATRYKA NIZ NA URZAD BURMISTRZA. BORKOWSKI NAJWIĘKSZY KŁUSOWNIK GMINY KLIS ZNOWU NAJWIEKSZY PRZEKRET I MANIPULANT. TO TEZ JACKOWE CIELE Najlepszy elekotart biała Ewa w komitecie na radnych. Poniosła totalna porażkę. Może niedoszli radni od niej niech startują. Jadu tyle, że fortel burmistrza od arzu by spłonął. Zobaczymy co o nich sie mówi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi