Samanta Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Jeszcze rok nie minal Jak Pani Ewa zostala burmistrzem. Moze szystkiego nie robi jak waszym zdaniem powinna robic... nikomu sie nie dogodzi. Ale czy wy z( piczki odrazu na zylandol )skakaliscie??? Dajcie jej szanse jeszcze rok nie minął od kad zostala burmistrzem. Fakt te sesje radnych to do programu co lata temu byl emitowany "smiechu warte" jak ogladam te sesje to ze smiechu idzie dobrze poplakac. w porownaniu co nie którzy to jeszcze powinni do przedszkola wrocic. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bogacze Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Ludzie, dlaczego jeden czy drugi naganiacz referendum nie powie ludzia że gmina sama musi zapłacić za referendum i to najmniej że 40tys. Czy naprawdę Gminę stać wydać kupę tysięcy. Panowie z nienawiści do władzy oraz ze swoich chorych ambicji chcą zmarnować tyle pieniędzy z budżetu gminy. Czy nie lepiej przeznaczyć te pieniądze na inne inwestycje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Samanta Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Napisze tak... Kto by nie zostal burmistrzem i tak ludzie beda gadali, i tak zaden burmistrz nie bedzie odpowiadal. Czy to byla P.Dzialoszewska,Pan Racinowski czy P.Liwak i teraz Pani Ewa. i tak komus zawsze nie odpowiada zawsze na kazdego z burmistrzow było gadane. Ale teraz to juz przesada. To,ze nie darzycie sympatia Pani Ewy...to w tym jest najwiekszy problem. Nie w tym co robi a czego nie robi.. Gdyby byla np od kogos z was z rodzinki to darzyli byscie P. Ewe sympatia to byla by ok nie... Moim skromnym zdaniem to P. Krzysztof juz wogole przegina. Skoro ma "honor" bardzo prosze niech startuje na burmistrza ..i wtedy sie okaże kto duzo buzką kłapie. mozecie na mnie lu pisac co chcecie to jest tylko moje zdanie do ktorego mam prawo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 2 minuty temu, Samanta napisał: Napisze tak... Kto by nie zostal burmistrzem i tak ludzie beda gadali, i tak zaden burmistrz nie bedzie odpowiadal. Czy to byla P.Dzialoszewska,Pan Racinowski czy P.Liwak i teraz Pani Ewa. i tak komus zawsze nie odpowiada zawsze na kazdego z burmistrzow było gadane. Ale teraz to juz przesada. To,ze nie darzycie sympatia Pani Ewy...to w tym jest najwiekszy problem. Nie w tym co robi a czego nie robi.. Gdyby byla np od kogos z was z rodzinki to darzyli byscie P. Ewe sympatia to byla by ok nie... Moim skromnym zdaniem to P. Krzysztof juz wogole przegina. Skoro ma "honor" bardzo prosze niech startuje na burmistrza ..i wtedy sie okaże kto duzo buzką kłapie. mozecie na mnie lu pisac co chcecie to jest tylko moje zdanie do ktorego mam prawo Pani Samanto ma Pani Rację tu nie chodzi o Panią Burmistrz tylko jej zastępcę Pana Procyka którego ludzie szczerze nienawidzą za jego słownictwo wobec pracowników oraz jego podejście do drugiej osoby. Pozwoliłem zasięgnąć sobie opinie o tym Panie w Urzędzie w Węgorzynie i może Pani uwierzyć lub nie ale były tam tylko negatywne uwagi na temat tego Pana . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Samanta Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca Tu P.Radku ma pan calkowita racje zastepca P.Ewy to gbur,arogant itd.Do mnie samej osobiscie sie niegrzecznie odezwal i to sie nie hamowal przy ok 15 os. Tego czlowieka to P.Ewa powinna sie pozbyc brzydko mowiac Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andrzej Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 29 minut temu, Radek napisał: Pani Samanto ma Pani Rację tu nie chodzi o Panią Burmistrz tylko jej zastępcę Pana Procyka którego ludzie szczerze nienawidzą za jego słownictwo wobec pracowników oraz jego podejście do drugiej osoby. Pozwoliłem zasięgnąć sobie opinie o tym Panie w Urzędzie w Węgorzynie i może Pani uwierzyć lub nie ale były tam tylko negatywne uwagi na temat tego Pana . W Węgorzynie jak się dowiedzieli że odchodzi to szampany otworzyli 🍾🥂co się go nie spytali nie umie nie wie nigdy tego nie robił Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Napisano 18 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Marca 22 minuty temu, Samanta napisał: Tu P.Radku ma pan calkowita racje zastepca P.Ewy to gbur,arogant itd.Do mnie samej osobiscie sie niegrzecznie odezwal i to sie nie hamowal przy ok 15 os. Tego czlowieka to P.Ewa powinna sie pozbyc brzydko mowiac To super że mamy takie same zdanie tu nie chodzi o Panią Burmistrz ale cało zło i zły Pijar robi jej Pan Procyk także Pani Burmistrz prosimy pozbyć się tego Pana i wziąć na zastępcę kogoś kto będzie dobry i sprawiedliwy dla ludzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi