Jarek Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 18 minut temu, Irena napisał: Gmina winna prześwietlić wszystkich lokalnych niby biznesmenów.Ile płacą ,co ukrywają,czym manipulują,kto im w tym pomaga,itp.Bierność gminy i udawanie że czegoś nie widzi to tylko dowód lokalnych powiązań i dodatkowych zysków.Jak w świetle prawa wygladają ich niby podatki.Dlaczego dzialają wbrew przepisom,kto im na to pozwalał i nadal pozwala.To są wlaśnie te straty budżetu.Do tego ataki radnych Liwaka i wymyślanie dodatkowych,bzdurnych pomysłów typu "slip" Kościelnego i inne głupoty zgłaszane przez Klisia,Halejcię,Banasiewicza czy Smolińskiego.Byt gminy jest zagrożony a wy wymyślacie przy piwku swoje ataki bałwany. Irena idz w pizdu tępa dziwo o czym ty mówisz wchodziłaś po palcu w dupe liwakowi a teraz emerytura i zmiana poglądów ,czemu nie napiszesz o z***** Konopce który dba tylko o interesy Staśki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Edek Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 28 minut temu, tak macie napisał: Wiemy dobrze że Milewski nie płaci podatków, Borkowski też wałki robi na krokusie , obydwaj gościli Jacka i Michała nie na jednej popijawie. Z dziubków sobie spijali. I choć mi z nimi nie po drodze to Ewki nie mogę zrozumieć dlaczego z tymi kretaczami nie zrobiła porządku. Jak se pościelisz tak się wyśpisz. Pierwszy miał ksywkę hapa jak za dzieciaka chciał się nachapać na krzywy ryj czereśni zostało mu to we krwi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyborca Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 1 godzinę temu, Arek napisał: https://www.facebook.com/61556585663215/posts/pfbid0S2Vcj382gJ2nHitPSnppCRBgcdDe2wPR7HsHAV317d6v8CZX6Rgf5nhXkv1pANC6l/?app=fbl No i co nie jest prawdą że tu wciąż rządzi komuna! Taki Borkowski peerelowski pegerus nic sobą nie reprezentujący, taka zwykła pijacka morda. Dzięki tatusiowi ma działkę i domek za szkołą na Witosa, za Liwaka przejął ośrodek Krokus, ojciec wcisnął go do koła myśliwskiego i uczynił prezesem. Taki tuman i skomuszały dziadyga ma czelność robić nam wodę z mózgu. Lewactwu i komunie mówimy STOP. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 3 minuty temu, wyborca napisał: No i co nie jest prawdą że tu wciąż rządzi komuna! Taki Borkowski peerelowski pegerus nic sobą nie reprezentujący, taka zwykła pijacka morda. Dzięki tatusiowi ma działkę i domek za szkołą na Witosa, za Liwaka przejął ośrodek Krokus, ojciec wcisnął go do koła myśliwskiego i uczynił prezesem. Taki tuman i skomuszały dziadyga ma czelność robić nam wodę z mózgu. Lewactwu i komunie mówimy STOP. Zapominałeś dodać kapuś który na myśliwych z własnego koła nasyła policję i organizuje kontrolę trzeźwości przed zebraniem w kole Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wyborca Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 4 minuty temu, Adam napisał: Zapominałeś dodać kapuś który na myśliwych z własnego koła nasyła policję i organizuje kontrolę trzeźwości przed zebraniem w kole To chyba świeża sprawa bo nic o tym nie wiem. Wyeliminował konkurenta, niewygodnego przeciwnika. Czyżby zagrażał jego prezesurze? Mam rację? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
taktowanski Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 43 minuty temu, wyborca napisał: To chyba świeża sprawa bo nic o tym nie wiem. Wyeliminował konkurenta, niewygodnego przeciwnika. Czyżby zagrażał jego prezesurze? Mam rację? To są uje dla szmalu i dziczyzny Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca Pieski Szkołutowej i Procyka się uaktywnili czyli Wojtaszkowa I Sikorska do budy szczekać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Margo Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca Godzinę temu, wyborca napisał: To chyba świeża sprawa bo nic o tym nie wiem. Wyeliminował konkurenta, niewygodnego przeciwnika. Czyżby zagrażał jego prezesurze? Mam rację? Komuchu przestań węszyć Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Won Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 19 minut temu, Tomasz napisał: Pieski Szkołutowej i Procyka się uaktywnili czyli Wojtaszkowa I Sikorska do budy szczekać To jest chamstwo żeby konkretne osoby atakować. Judasze którzy nakradli się za czasów Liwaka i Kupczyka. Teraz sądzą wszystkich po sobie. Spadać komusze pachołki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 3 minuty temu, Won napisał: To jest chamstwo żeby konkretne osoby atakować. Judasze którzy nakradli się za czasów Liwaka i Kupczyka. Teraz sądzą wszystkich po sobie. Spadać komusze pachołki. A masz dowody że nakradł to pokaż a nie piszesz aby pisać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sąsiad Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca Nie wiem czy wiecie ala Mileewski to siedział ponoć w więzieniu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oszuści Napisano 16 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Marca 2 godziny temu, Won napisał: To jest chamstwo żeby konkretne osoby atakować. Judasze którzy nakradli się za czasów Liwaka i Kupczyka. Teraz sądzą wszystkich po sobie. Spadać komusze pachołki. kłamcy szczekający na lewo i prawo puste słowa jak pusta władza Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reff Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 7 godzin temu, Oszuści napisał: kłamcy szczekający na lewo i prawo puste słowa jak pusta władza W dniu 15.03.2025 o 17:01, Jacek napisał: Pewnie obecna władza zaczęła się temu przyglądać i dlatego pan milicjant się tak bulwersuje niech spada na Kluczew8o wąchać smród z cukrowni . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Realista Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 6 minut temu, Reff napisał: Czemu nikt nie wspomni że wszystkie koszta referendum podniesiemy my czyli nasza gmina no ależ co tam 30 czy 40 tysięcy ma się do tego że jak było szkolenie radnych to skomleli że 4 tys można było przeznaczyć na coś innego a tu 30 cz 40 tys pójdzie na komisję karty lokale i tym podobne no ale teraz nie szkoda wydać Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alicja Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 13 minut temu, Reff napisał: Pewnie tak jest, napewno się nie dogadali to trzeba teraz namieszać bo nic się nie da ukręcić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 18 minut temu, Realista napisał: 25 minut temu, Reff napisał: Czemu nikt nie wspomni że wszystkie koszta referendum podniesiemy my czyli nasza gmina no ależ co tam 30 czy 40 tysięcy ma się do tego że jak było szkolenie radnych to skomleli że 4 tys można było przeznaczyć na coś innego a tu 30 cz 40 tys pójdzie na komisję karty lokale i tym podobne no ale teraz nie szkoda wydać Może miejscowe koło łowieckie zasponsoruje bo milicjant nie do loży on lubi się pokazywać za nie swoje pieniądze jak np zbiórka dla powodzian na którą dali myśliwi ☺️ sam on to by umarłemu z ucha wypił 😉 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kasjer Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Godzinę temu, Realista napisał: Godzinę temu, Reff napisał: Czemu nikt nie wspomni że wszystkie koszta referendum podniesiemy my czyli nasza gmina no ależ co tam 30 czy 40 tysięcy ma się do tego że jak było szkolenie radnych to skomleli że 4 tys można było przeznaczyć na coś innego a tu 30 cz 40 tys pójdzie na komisję karty lokale i tym podobne no ale teraz nie szkoda wydać Koszt referendum to conajmniej 100 tysięcy. Jest cztery komisje wyborcze, w Ińsku, Storkowie, Ciemniku i Ściennym, w każdej po 7 osób, każda otrzyma po 600 zł (przew. kom. 1000 zł) to już masz około 20 tysiaków. Dolicz pozostałe koszta, transport, druk plakatów, obwieszczeń, kart do głosowania, prąd, i inne i ci wyjdzie 100 tyś. Wszystko z naszych podatków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Do myślenia Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Dziwne że parę minut mija a posty takie same, wyświetleń nie przybyło. Ciekawe że jedna i ta sama osoba stara się być jednocześnie edziem, reff, Alicja realista itd. Chusteczki się kończą, myślcie co robicie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Do dymisji Szkołut Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Masz Pani honor? Wiesz co to znaczy? W kościele pierwszą w ławce a taka zarozumiała łachudra. Nie narażaj gminy na wstyd i odejdź. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Idziemy Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Sienkiewicza zmobilizowane, wszyscy za odwołaniem! idziemy i pokażemy wam. Pogonimy Panią i tą fałszywą pogardę Ińska co wpycha się wszędzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wikary Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca 10 minut temu, Do dymisji Szkołut napisał: Masz Pani honor? Wiesz co to znaczy? W kościele pierwszą w ławce a taka zarozumiała łachudra. Nie narażaj gminy na wstyd i odejdź. Typowa katoliczka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niestety Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Mieszkam w Ińsku od urodzenia.Pani burmistrz została legalnie wybraną w wyborach,a ileż epitetów i pogardy stosujecie pod jej adresem.Jest wiosna.Przyroda nas ubogaca w człowieczeństwo.Róbmy zmianę zachowań. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
festyn Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Godzinę temu, Kasjer napisał: Koszt referendum to conajmniej 100 tysięcy. Jest cztery komisje wyborcze, w Ińsku, Storkowie, Ciemniku i Ściennym, w każdej po 7 osób, każda otrzyma po 600 zł (przew. kom. 1000 zł) to już masz około 20 tysiaków. Dolicz pozostałe koszta, transport, druk plakatów, obwieszczeń, kart do głosowania, prąd, i inne i ci wyjdzie 100 tyś. Wszystko z naszych podatków. Inicjatorzy mają kasę jeszcze od Ziobry i Mateckiego z Funduszu Sprawiedliwości! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pani Węglarz Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Jestem osobą starszą, mam już swoje lata i wiele w życiu widziałam, ale takie zachowanie, jakie Pani prezentuje, budzi we mnie smutek i oburzenie. Te ciągłe obelgi, wyzwiska, szkalowanie i wulgaryzmy są po prostu niegodne. Jak można tak krzywdzić dobrych ludzi? To brak szacunku i zwykła bezczelność. Proszę opuścić to miejsce, jeśli nie potrafi Pani okazać szacunku innym. A Pani Burmistrz? Cóż, sama zapracowała na taką ocenę społeczeństwa. Każdy ma prawo do własnej opinii, bo wolność słowa jest wartością, którą trzeba szanować. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca Też mam tego dość. Znam panią Szkołut od dziecka i, choć przykro mi to mówić, przewidziałem, że tak się to skończy. Osoba bez doświadczenia w zarządzaniu została celowo wepchnięta na stanowisko burmistrza, by zrobić na złość poprzedniemu burmistrzowi. Ci, którzy ją wypromowali, ponoszą za to pełną odpowiedzialność. Panie Mazurek, panie Szafran – Wasza chęć zemsty na panu Liwaku przesłoniła dobro gminy. Teraz sami widzicie, że na czele gminy stoi osoba niekompetentna, która prędzej czy później zostanie odwołana. Dla dobra mieszkańców, pani burmistrz powinna podać się do dymisji, zanim przyniesie nam jeszcze większy wstyd. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi