Trol Napisano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego Pańczyk rzucił mandatem a w sieci cicho jak makiem zasiał. Szef klubu Pan Banan, nawet się nie zająknął, że to pierwszy przypadek aby radny na początku kadencji,rezygnował. Wieloletni radny, zdrowy jak byk angażujący się w wiele inicjatyw na terenie Gminy i co ? Chłop ma dosyć tej bezmyśnej napierdalanki w Burmistrza, bycia między młotem a kowadłem. A na dobitkę coś tak prymitywnego jak micha żygowin na stolcu Przewodniczki Rady. Ma chłop jaja ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 24 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Lutego Dał sobie spokój z tymi pseudo radnymi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
RYBAK Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego MA RACJE Z TAKIMI UJAMI NIE CHCE Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bulka Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego kiedy bedzie sesja rady Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
lala Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego I znowu pipy z kina kupili imprezke na dzien kobiet Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Stwierdzenie Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 16 godzin temu, Wyborca napisał: Dał sobie spokój z tymi pseudo radnymi A skąd wiesz, że to o radnych chodzi? Mówił komuś? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ciemnik Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2 godziny temu, RYBAK napisał: MA RACJE Z TAKIMI UJAMI NIE CHCE W tym przypadku chodzi o Panią Burmistrz i jej zastępca także nie pisz głupot jak nie wiesz to porozmawiaj z Panem Pawłem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lila Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 2 godziny temu, lala napisał: I znowu pipy z kina kupili imprezke na dzien kobiet A co chciałas na rurze potańczyć Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Paweł ma dość nieróbstwa Burmistrza. Widzi że z tą kobietą nie idzie się porozumieć. Niech Ciemnik obsadzi Ewa swoim człowiekiem, wtedy ludzie sami zobaczą. Podobno większość radnych planuje złożyć mandaty. Nawet i ludzie Ewki bo mają dosyć. Wtedy to dopiero będzie problem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Nieprawda Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 29 minut temu, Wiem napisał: Paweł ma dość nieróbstwa Burmistrza. Widzi że z tą kobietą nie idzie się porozumieć. Niech Ciemnik obsadzi Ewa swoim człowiekiem, wtedy ludzie sami zobaczą. Podobno większość radnych planuje złożyć mandaty. Nawet i ludzie Ewki bo mają dosyć. Wtedy to dopiero będzie problem Kłamiesz. paweł miał dosyć burdelu w radzie. To spokojny chłopak i niepodobają mu się te rozruby w radzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Odp Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 6 minut temu, Nieprawda napisał: Kłamiesz. paweł miał dosyć burdelu w radzie. To spokojny chłopak i niepodobają mu się te rozruby w radzie. Koń by się z tego wpisu uśmiał🤣🤣🤣🤣. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wiem Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Gówno prawda.Zobaczysz jako wstyd na całą Polskę będzie jak wszyscy Radni zrezygnują. A jak nie wszyscy, to zdecydowana większość. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Bardzo dobrze Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 1 godzinę temu, Wiem napisał: Gówno prawda.Zobaczysz jako wstyd na całą Polskę będzie jak wszyscy Radni zrezygnują. A jak nie wszyscy, to zdecydowana większość. Świetny pomysł. Pierwszy powinien zrezygnować kłamca tomczyk, druga koryciara banaszewska, za nią następna koryciara Żygaj Wieśniara, potem bananowy głupek, za nim Kliś co ma szmacienkę we łbie, jeszcze grubachna łońska, wieczny kościelny, czyli cała rada do wymiany. Niech już nam wstydu nie przynoszą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Maciek Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 45 minut temu, Bardzo dobrze napisał: Świetny pomysł. Pierwszy powinien zrezygnować kłamca tomczyk, druga koryciara banaszewska, za nią następna koryciara Żygaj Wieśniara, potem bananowy głupek, za nim Kliś co ma szmacienkę we łbie, jeszcze grubachna łońska, wieczny kościelny, czyli cała rada do wymiany. Niech już nam wstydu nie przynoszą. Co boli cię że ktoś ma odmienne zdanie od twojej Telimeny Burmistrzowej która jest tak tępa jak jej radni z Konopka na czele. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lol Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Godzinę temu, Bardzo dobrze napisał: Świetny pomysł. Pierwszy powinien zrezygnować kłamca tomczyk, druga koryciara banaszewska, za nią następna koryciara Żygaj Wieśniara, potem bananowy głupek, za nim Kliś co ma szmacienkę we łbie, jeszcze grubachna łońska, wieczny kościelny, czyli cała rada do wymiany. Niech już nam wstydu nie przynoszą. Mazurki ,Wojtaszkowe i Sikorska d*** was boli to dobrze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ból Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Mnie boli, że większość do rady poszła po koryto i po kasę dla swoich celów i tacy koryciarze powinni natychmiast zrezygnować bo to wstyd. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Lolek Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego 25 minut temu, Ból napisał: Mnie boli, że większość do rady poszła po koryto i po kasę dla swoich celów i tacy koryciarze powinni natychmiast zrezygnować bo to wstyd. Czyli Konopka i ta jego banda zGórskim na czele który poto startował żeby Gmina mu kanalizację zrobiła. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Tadeuszek Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Wszyscy od Liwaka to głupki jakich Ińsko nigdy nie miało w radzie,którzy to . ,chyba dla śmiechu .To rozpacz dla gminy że są tak głupawki radni . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ola Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Wszyscy od Szkołutowej to gamonie ktorzy siedzą tu dla kasy i swoich zysków Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gmina Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Rok rządów naszej Gwiazdy i jego Panią i co i wielkie gówno cofamy się w rozwoju, zero inwestycji, kontrola Inspekcji Pracy ,słowem dno i Kupa wodorostów i ten jej przykurcz z metra cięty syn Andrzeja który uważa się za holera wie kogo a on jest tylko synem Racina. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 25 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Lutego Życzę wszystkim dobrej nocy i owocnych obrad w czwartek, wyśpijcie się dobrze 😈👿 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi