Nie może byc Napisano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia Czy ta Burmistrz nie ma własnego zdania, mówi jedno robi drugie. Ja też chcę do pracy w szkole Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
To jest bezczelność Napisano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia Maryśka bezczelnie zalatwia sobie pracę wykorzystując stołek przewodniczącej i za nic ma przyzwoitość i mieszkańców Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
He he he he Napisano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia Szkoła kupczyński ego i liwaka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Genika Napisano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2 minuty temu, He he he he napisał: Szkoła kupczyński ego i liwaka Ręka rękę myje,Agnieszkę besztali co teraz powiedzą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dymisja Napisano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia Maryśka podaj się do dymisji nie kompromituj rady i Ińska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prawda Napisano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia Godzinę temu, Polka napisał: Kalinowski aptekarzpcha się tam gdzie nie powinien.Ojciec przewraca się w grobie za syna zachowanie niegodne .Chociaż ludzie mieli o nie niegdyś dobre zdanie . Milcz pampersie niemiecki. Ty wiesz że jest dzwon ale nie wiesz gdzie on. Przestań te pierdoły wypisywać niemiecki cwelu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lol Napisano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 50 minut temu, Płaczypita napisał: Pyskowała, pyskowała i wypyskowała. MAryśka przewodnicząca napyskowała p. burmistrz na sesji że nie ma roboty i co? No i Rychu Jamrozy zatrudnił ją w szkole. Można? Można! To się nazywa NEPOTYZM. To już jest skandal. Co za głupki w tym Ińsku mieszkają fujjj. Cholerne lewactwo!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marysia Napisano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia A co chciałaś nie na darmo jestem przewodnicząca tej durnej rady Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Józek Napisano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 21 minut temu, Marysia napisał: A co chciałaś nie na darmo jestem przewodnicząca tej durnej rady Myślałem że po tomczyku już nic gorszego sie w radzie nie wydarzy a tu masz Maryśkę wieśniarę. Wstyd! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ale siara Napisano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia 33 minuty temu, Marysia napisał: A co chciałaś nie na darmo jestem przewodnicząca tej durnej rady Na pani miejscu odmówiłabym tej pracy. Dla dobra wspólnoty i samej siebie. Piętno już sobie sama wypaliła na czole. Jakim trzeba być zdemoralizowanym człowiekiem żeby tak postąpić. 12 minut temu, Józek napisał: Myślałem że po tomczyku już nic gorszego sie w radzie nie wydarzy a tu masz Maryśkę wieśniarę. Wstyd! Nigdy nie mówmy NIGDY. Jak widzicie liwakowcy potrafią zaskakiwać do końca. Niech zakłada koronki na tyłek bo Jamroży nic nie robi za darmo. Trzeba będzie długo spłacić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komorek Napisano 29 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Stycznia Te wieśniaki z rady na czele z przewodniczącą dbają tylko o własną duupę. Oni nie reprezentują mieszkańców Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia Anitka pisz pisz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 9 godzin temu, ale siara napisał: Na pani miejscu odmówiłabym tej pracy. Dla dobra wspólnoty i samej siebie. Piętno już sobie sama wypaliła na czole. Jakim trzeba być zdemoralizowanym człowiekiem żeby tak postąpić. Nigdy nie mówmy NIGDY. Jak widzicie liwakowcy potrafią zaskakiwać do końca. Niech zakłada koronki na tyłek bo Jamroży nic nie robi za darmo. Trzeba będzie długo spłacić. Nie będzie sobie zaniżał poziomu przeciesz ona za urodziwa nie jest Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matka Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia Pamiętam jak w szkole pracowała Edyta M, bardzo miła i miała podejście do dzieci to Liwak z kupą też ja pogonili bo im nie pasowała ale Leśkiw to już się nadała to dopiero nepotyzm liwaka i dalej t0e ustawione zatrudnienia by ciagneli Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ktosik Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia Fajnie sie czyta i dużo można się dowiedzieć z tego programu ,to lepsze od lektury.Fakt faktem że Żugaika dostała prace za to że pyszczyła na sesji ,jako przewodnicząca powinnna być skromniejsza i ryja ukrucić bo to nie wypada żeby od razu szczekać na sesji o swoją posadkę . Jamroży tez cwaniak lubi zeby baby mu właziły po palcu .dobrze że nie chla bo by znowu chciał więcej .to dobry ogier. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Korytko Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia Ja jestem zbulwersowany postawą młodych radnych, dla nich liczy się swój interes a sprawy gminy i mieszkańców są daleko, daleko. Banaszewska została radną i cały etat w szkole. Zugaj została przewodniczącą i cały etat w szkole. Dorwały się świnie do koryta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olek Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 25 minut temu, Korytko napisał: Ja jestem zbulwersowany postawą młodych radnych, dla nich liczy się swój interes a sprawy gminy i mieszkańców są daleko, daleko. Banaszewska została radną i cały etat w szkole. Zugaj została przewodniczącą i cały etat w szkole. Dorwały się świnie do koryta. A ja uważam inaczej widać że chcą coś zrobić nie siedzą tylko na d**** ale szukają kontaktu z władzą ktora rzadzi w kraju. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Łoj Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 36 minut temu, Olek napisał: A ja uważam inaczej widać że chcą coś zrobić nie siedzą tylko na d**** ale szukają kontaktu z władzą ktora rzadzi w kraju. A kto rządzi w kraju! Zdrajcy, kłamcy i złodzieje. Fakt liwakowcy idealnie tam pasują. PSL LGBT. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Janna Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia A tu następna z popisami,jak ubolewa że jadłodajnia jest w krytycznym stanie .Wes się babo do roboty zatrudnij sobie fachowców i niech ci zrobią ze stołówki ideal ,a nie czekasz ,aż ktoś ci zrobi.Nie lametuj bo twoje obiadki są w małelych ilościach za dużą cenę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fachowiec Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 17 minut temu, Janna napisał: A tu następna z popisami,jak ubolewa że jadłodajnia jest w krytycznym stanie .Wes się babo do roboty zatrudnij sobie fachowców i niech ci zrobią ze stołówki ideal ,a nie czekasz ,aż ktoś ci zrobi.Nie lametuj bo twoje obiadki są w małelych ilościach za dużą cenę. W którymś kościele dzwoni ,ale w jakim to nie wiadomo ,ale żeby napisać jakieś głupoty to pierwsza 😂😂😂😂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Belfer Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 1 godzinę temu, Janna napisał: A tu następna z popisami,jak ubolewa że jadłodajnia jest w krytycznym stanie .Wes się babo do roboty zatrudnij sobie fachowców i niech ci zrobią ze stołówki ideal ,a nie czekasz ,aż ktoś ci zrobi.Nie lametuj bo twoje obiadki są w małelych ilościach za dużą cenę. Dyrektorem szkoły jest Rychu Jamroży. Zarabia więcej od burmistrza i powinien się starać a on ma na wszystko wy,j*****. On odpowiada za spierniczony remont w szkole (wadliwe okna, cieknący dach, niedziałające panele solarne). On odpowiada za stołówkę, to on zlecił remont stołówki na gębę, bez papierów, bez umowy. To on zatrudnia koryciarzy z rady nie bacząc na kwalifikacje. Czy to wszystko jest jasne? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Halyna Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia Ta gmina jest bogata jak dyrektor tyle zarabia i za nic nie ponosi odpowiedzialności Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KWAK Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 28 minut temu, Belfer napisał: Dyrektorem szkoły jest Rychu Jamroży. Zarabia więcej od burmistrza i powinien się starać a on ma na wszystko wy,j*****. On odpowiada za spierniczony remont w szkole (wadliwe okna, cieknący dach, niedziałające panele solarne). On odpowiada za stołówkę, to on zlecił remont stołówki na gębę, bez papierów, bez umowy. To on zatrudnia koryciarzy z rady nie bacząc na kwalifikacje. Czy to wszystko jest jasne? Nie, nie jasne, jak nazywa się mieszkańców Ińska, nie napiszę jak, ale poczytaj wcześniejsze wpisy z ostatnich dwóch tematów, to zobaczysz, jak siebie też nazywacie, bo do tej społeczności należycie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Belfer Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2 minuty temu, KWAK napisał: Nie, nie jasne, jak nazywa się mieszkańców Ińska, nie napiszę jak, ale poczytaj wcześniejsze wpisy z ostatnich dwóch tematów, to zobaczysz, jak siebie też nazywacie, bo do tej społeczności należycie. Ja nic nie pisałem o mieszkańcach Ińska. Czytaj ze zrozumieniem. Piszę krytycznie o dyrektorze szkoły i o koryciarzach z rady. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olgierd Napisano 30 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2 godziny temu, Janna napisał: A tu następna z popisami,jak ubolewa że jadłodajnia jest w krytycznym stanie .Wes się babo do roboty zatrudnij sobie fachowców i niech ci zrobią ze stołówki ideal ,a nie czekasz ,aż ktoś ci zrobi.Nie lametuj bo twoje obiadki są w małelych ilościach za dużą cenę. To idz jej to powiedz tumanie prosto w oczy a nie tu wypisujesz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi