Samorząd Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia Po ostatnich skandalicznych wydarzeniach w Radzie Miejskiej w Ińsku takich jak min. oszustwo radnego Tomczyka w oświadczeniu majątkowym, czy też bezczelne wymuszanie zatrudnienia nowej przewodniczącej Rady a także prożwirowe zachowania grupy radnych z pod znaku INA, nadchodzi czas abyśmy mieszkańcy i wyborcy, wzięli sprawy w swoje ręce. Potrzeba zorganizować Referendum w sprawie odwołania Rady Miejskiej w Ińsku. Apelujemy do doświadczonych samorządowców min. z IŃSKO PLUS aby zawiązać Komitet Referendalny. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 1 minutę temu, Samorząd napisał: Po ostatnich skandalicznych wydarzeniach w Radzie Miejskiej w Ińsku takich jak min. oszustwo radnego Tomczyka w oświadczeniu majątkowym, czy też bezczelne wymuszanie zatrudnienia nowej przewodniczącej Rady a także prożwirowe zachowania grupy radnych z pod znaku INA, nadchodzi czas abyśmy mieszkańcy i wyborcy, wzięli sprawy w swoje ręce. Potrzeba zorganizować Referendum w sprawie odwołania Rady Miejskiej w Ińsku. Apelujemy do doświadczonych samorządowców min. z IŃSKO PLUS aby zawiązać Komitet Referendalny. Nie zmieniaj tematu Mazurek odwołać to może swojà Burmistrz ze stanowiska, wstyd że ta kobieta rządzi naszą Gminą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kazik Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 5 minut temu, Samorząd napisał: Po ostatnich skandalicznych wydarzeniach w Radzie Miejskiej w Ińsku takich jak min. oszustwo radnego Tomczyka w oświadczeniu majątkowym, czy też bezczelne wymuszanie zatrudnienia nowej przewodniczącej Rady a także prożwirowe zachowania grupy radnych z pod znaku INA, nadchodzi czas abyśmy mieszkańcy i wyborcy, wzięli sprawy w swoje ręce. Potrzeba zorganizować Referendum w sprawie odwołania Rady Miejskiej w Ińsku. Apelujemy do doświadczonych samorządowców min. z IŃSKO PLUS aby zawiązać Komitet Referendalny. Mazurek debilu każdy z nas znaj już ten wieśniacki styl pisania twoich wpisów także jednym słowem w********** Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaziu Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 8 minut temu, Samorząd napisał: Po ostatnich skandalicznych wydarzeniach w Radzie Miejskiej w Ińsku takich jak min. oszustwo radnego Tomczyka w oświadczeniu majątkowym, czy też bezczelne wymuszanie zatrudnienia nowej przewodniczącej Rady a także prożwirowe zachowania grupy radnych z pod znaku INA, nadchodzi czas abyśmy mieszkańcy i wyborcy, wzięli sprawy w swoje ręce. Potrzeba zorganizować Referendum w sprawie odwołania Rady Miejskiej w Ińsku. Apelujemy do doświadczonych samorządowców min. z IŃSKO PLUS aby zawiązać Komitet Referendalny. Mazurek daj już spokój idz na ryneczek i sprzedawaj fasole Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obwieszczenie Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia Kościelny i reszta zdrajców chce interpelacjami wykończyć obecną,niszczoną od początku wladzę.Gminę Ińsko mają w poważaniu.Liczą się dawne układy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia Przewodnicząca ja też chcę do pracy do szkoły Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jaś Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia W obecnej radzie jest tylko prywata. Odwołać! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ala Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 9 minut temu, Jaś napisał: W obecnej radzie jest tylko prywata. Odwołać! Tak jest a radni Ewy siedzą na sesjach jak gamonie. Ani be ani me ani kukuryku. Do odwołania. Wszyscy ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Maska Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia Po kłamcy Władku mamy wieśnierę Maryśkę której zależy tylko na pracy w przedszkolu. Też jestem za odwołaniem rady. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gdzie są ekolodzy Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia Gdzie są ci wszyscy co się tak troszczą o przyrodę i ekologię!?!!! Nad jeziorem Długie wycięto w ciągu 2 dni ok 5 ha lasu. Czy są ludzie w gminie odpowiedzialni urzędnicy od ekologii. Tam jest teraz masakra krajobrazowa. Tam gdy przyjeżdżam do domku idę z psem na spacer, latem i jesienią na grzyby teraz wygląda to okropnie. Kto na to zezwolił ile w kopercie ktoś dostał żeby dopuścić do takiej degradacji. Radni opozycyjni Maciej, Wojtek, pan policjant Halejcio, Kościelny, Smoliński i Żugaj. Proszę o interwencję bo to prosi o pomstę do nieba. Tam cały szlak dla rowerzystów jest. Kto na to pozwolił, kto dał zgodę. Przepłoszono stado kilkunastu osobników żubrów z małymi. Kto za to odpowie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIEM Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 6 minut temu, Gdzie są ekolodzy napisał: Gdzie są ci wszyscy co się tak troszczą o przyrodę i ekologię!?!!! Nad jeziorem Długie wycięto w ciągu 2 dni ok 5 ha lasu. Czy są ludzie w gminie odpowiedzialni urzędnicy od ekologii. Tam jest teraz masakra krajobrazowa. Tam gdy przyjeżdżam do domku idę z psem na spacer, latem i jesienią na grzyby teraz wygląda to okropnie. Kto na to zezwolił ile w kopercie ktoś dostał żeby dopuścić do takiej degradacji. Radni opozycyjni Maciej, Wojtek, pan policjant Halejcio, Kościelny, Smoliński i Żugaj. Proszę o interwencję bo to prosi o pomstę do nieba. Tam cały szlak dla rowerzystów jest. Kto na to pozwolił, kto dał zgodę. Przepłoszono stado kilkunastu osobników żubrów z małymi. Kto za to odpowie. To nie jest sprawa Gminy !! Te działki są własnością Lasów Państwowych i KOWR-u. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WIEM Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 10 minut temu, Gdzie są ekolodzy napisał: Gdzie są ci wszyscy co się tak troszczą o przyrodę i ekologię!?!!! Nad jeziorem Długie wycięto w ciągu 2 dni ok 5 ha lasu. Czy są ludzie w gminie odpowiedzialni urzędnicy od ekologii. Tam jest teraz masakra krajobrazowa. Tam gdy przyjeżdżam do domku idę z psem na spacer, latem i jesienią na grzyby teraz wygląda to okropnie. Kto na to zezwolił ile w kopercie ktoś dostał żeby dopuścić do takiej degradacji. Radni opozycyjni Maciej, Wojtek, pan policjant Halejcio, Kościelny, Smoliński i Żugaj. Proszę o interwencję bo to prosi o pomstę do nieba. Tam cały szlak dla rowerzystów jest. Kto na to pozwolił, kto dał zgodę. Przepłoszono stado kilkunastu osobników żubrów z małymi. Kto za to odpowie. To są działki Lasów Państwowych i KOWR-u. Gminie nic do nich. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
straszne Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 48 minut temu, Gdzie są ekolodzy napisał: Gdzie są ci wszyscy co się tak troszczą o przyrodę i ekologię!?!!! Nad jeziorem Długie wycięto w ciągu 2 dni ok 5 ha lasu. Czy są ludzie w gminie odpowiedzialni urzędnicy od ekologii. Tam jest teraz masakra krajobrazowa. Tam gdy przyjeżdżam do domku idę z psem na spacer, latem i jesienią na grzyby teraz wygląda to okropnie. Kto na to zezwolił ile w kopercie ktoś dostał żeby dopuścić do takiej degradacji. Radni opozycyjni Maciej, Wojtek, pan policjant Halejcio, Kościelny, Smoliński i Żugaj. Proszę o interwencję bo to prosi o pomstę do nieba. Tam cały szlak dla rowerzystów jest. Kto na to pozwolił, kto dał zgodę. Przepłoszono stado kilkunastu osobników żubrów z małymi. Kto za to odpowie. Potwierdzam. Byłem w weekend i poszedłem z psem na spacer. Widok przerażający. Tym powinien zająć się ktoś z gazety bo nie wierzę że gmina o tym nic nie wie. Totalne zniszczenie krajobrazu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sprawdź Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 50 minut temu, WIEM napisał: To nie jest sprawa Gminy !! Te działki są własnością Lasów Państwowych i KOWR-u. Już też wypytałem. Kłamiesz jak z nut. To hektary to prywatnego własciciela który nie raz miał konflikt z gminą. Ma też działkę koło tartaku i miał lewe wysypisko. Teraz rzekomo wstawił kamery i udaje że ma monitoring. Najpierw dobrze dprawdź leniu a nie kłamiesz na początku. Tusz d*** i sprawdź. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wiem Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 50 minut temu, WIEM napisał: To są działki Lasów Państwowych i KOWR-u. Gminie nic do nich. A po co LP miałyby karczować las do pnia? To samo KOWR. Nic nie wiesz tylko kłamiesz jak z nut. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 1 minutę temu, sprawdź napisał: Już też wypytałem. Kłamiesz jak z nut. To hektary to prywatnego własciciela który nie raz miał konflikt z gminą. Ma też działkę koło tartaku i miał lewe wysypisko. Teraz rzekomo wstawił kamery i udaje że ma monitoring. Najpierw dobrze dprawdź leniu a nie kłamiesz na początku. Tusz d*** i sprawdź. Sprawdziłam w Gminie, działki nie są Gminne Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jak to jest Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2 minuty temu, Gość napisał: Sprawdziłam w Gminie, działki nie są Gminne Oczywiście że nie są gminne tylko prywatnego właściciela. To co może wszystko robić co chce? Czy musi gminie zgłosić. Musi to przejść przez gminę skoro na jedno drzewo uschnięte musiałem iść po zgodę. Żenada. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Elektorat Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia Jaka prywata Żugajka mówiła o DARMOWYM stażu, do pomocy nauczycielom, nauczyciele idą bez doświadczenia do pracy a później wychodzą takie Mazurki, inne gburki i elektorat Ewki. Sportowcy dobrze, że rozmawiają z Sksm bo burmiszcz to stać tylko na : nie wiem, dowiem się, nie mam wiedzy. Otwórzcie oczy 👀 Trafiła się rada, która ma coś do powiedzenia i niech mówi. A wy dalej siedzicie w domu i marudzicie a w oczy żaden się nie odezwie. Kozak w necie, pipa w świecie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
halo Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia Ta gmina to jest prawnie z dykty. Jaka władza takie decyzje. Radni żwirowi kopią piłkę kilka metrów wcześniej i nie słyszą że piły chodzą. Zrobili tam gwałt na przyrodzie. Trzeba to nagłośnić bo banasiewicz, kliś, halejcio, Smoliński, czy Żugaj nie widzą. Dziwi też uwielbiany radny Tomczyk który niczego nie zauważył. Nawet wyposażonych żubrów co poszły stadem na Storkowo. Stado liczyło 22 sztuki. Gdzie teraz ta opozycja z rady. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
weź Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 3 minuty temu, Elektorat napisał: Jaka prywata Żugajka mówiła o DARMOWYM stażu, do pomocy nauczycielom, nauczyciele idą bez doświadczenia do pracy a później wychodzą takie Mazurki, inne gburki i elektorat Ewki. Sportowcy dobrze, że rozmawiają z Sksm bo burmiszcz to stać tylko na : nie wiem, dowiem się, nie mam wiedzy. Otwórzcie oczy 👀 Trafiła się rada, która ma coś do powiedzenia i niech mówi. A wy dalej siedzicie w domu i marudzicie a w oczy żaden się nie odezwie. Kozak w necie, pipa w świecie. Jesteś p***********. Masz chorą głowę. Moja propozycja " weź blaszkę pierdolnij się w czaszkę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NIE Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia Godzinę temu, Gdzie są ekolodzy napisał: Gdzie są ci wszyscy co się tak troszczą o przyrodę i ekologię!?!!! Nad jeziorem Długie wycięto w ciągu 2 dni ok 5 ha lasu. Czy są ludzie w gminie odpowiedzialni urzędnicy od ekologii. Tam jest teraz masakra krajobrazowa. Tam gdy przyjeżdżam do domku idę z psem na spacer, latem i jesienią na grzyby teraz wygląda to okropnie. Kto na to zezwolił ile w kopercie ktoś dostał żeby dopuścić do takiej degradacji. Radni opozycyjni Maciej, Wojtek, pan policjant Halejcio, Kościelny, Smoliński i Żugaj. Proszę o interwencję bo to prosi o pomstę do nieba. Tam cały szlak dla rowerzystów jest. Kto na to pozwolił, kto dał zgodę. Przepłoszono stado kilkunastu osobników żubrów z małymi. Kto za to odpowie. Do tych gamoni nie apeluj bo ci nie pomogą, oni są do odwałania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 15 minut temu, NIE napisał: Do tych gamoni nie apeluj bo ci nie pomogą, oni są do odwałania. Gamoń to jesteś ty fajo odwal się od nich i czep się śpiących Radnych Szkołutowej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wypad Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 26 minut temu, Paweł napisał: Gamoń to jesteś ty fajo odwal się od nich i czep się śpiących Radnych Szkołutowej Odwołana bedzie cała rada bo trzeba skończyć z kompromitacją gminy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zdziwienie Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2 godziny temu, WIEM napisał: To są działki Lasów Państwowych i KOWR-u. Gminie nic do nich. Jaki uj to pisał ciekawe. Kretyn od żwirków czy kretyn od Ewy? Ludzie durnowaci zniszczyli kilka ha lasu ale to nie nasze. A czyje ? Przecież teren jest w obrębie miasta. Ktoś płaci bądź płacił podatek a teraz nie ma nikogo i działka nie ma właściciela. Jutro dzwonię do kuriera bo młotki gminne nic nie zrobią. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Obłudny czlowieky Napisano 28 Stycznia Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Stycznia Kościelny pierdzisz w stołek od wielu kadencji i do tej pory co?Nie widziałeś problemu?Nie wiesz jak naprawić swój wewnętrzny zawór i udajesz dobrego radnego?Ty jesteś szuja i krętacz czego dowodem jest twoje zachowanie i perfidia zmiłuj się Boże interpelacji.Też odpowiadasz za żwirowe przekręty,siedzisz tam jak pawian na gałęzi.Jak idziesz na sesję to uważaj na dziury bo to za ciebie podejmowano zgubne dla gminy decyzje.Jesteś tyle lat i nie wiesz ile zysku dają żwirki dla gminy a jakie ponosimy straty w środowisku naturalnym,niszczeniu dróg i wiecznym hałasie?Czas żebyś usiadł na dupsk. . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi