Dzień Kobiet Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca Drodzy forumowicze. Dość już może tych obelg i kłótni. Powiedzcie nam proszę o ile macie taką wiedzę, czy włodarze miasta w jakiś sosób uszanowali dzisiejszy dzień (Dzień Kobiet) w jakiś szczególny sposób?. Pomijamy występy w COK, bo jak nam wiadomo nikogo z władz tam nie było. W latach ubiegłych to włodarze wychodzili do mieszkanek i wręczali kwiaty. Wiadomo że burmistrzem jest teraz kobieta ( Najserdeczniejsze życzenia dla Pani Ewy), ale gdzie jest Pan Wice? Czy trudno było wyjść do naszych mieszkanek z życzeniami? Podejrzewam że w dużym stopniu poprawiłoby to wizerunek obecnych władz. Ale jak widać nawet tak mały czyn dla władz jest za wielkim do ogarnięcia. Zostawiam Wam to drodzy czytelnicy tego forum do przemyślenia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ola Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 36 minut temu, Dzień Kobiet napisał: Drodzy forumowicze. Dość już może tych obelg i kłótni. Powiedzcie nam proszę o ile macie taką wiedzę, czy włodarze miasta w jakiś sosób uszanowali dzisiejszy dzień (Dzień Kobiet) w jakiś szczególny sposób?. Pomijamy występy w COK, bo jak nam wiadomo nikogo z władz tam nie było. W latach ubiegłych to włodarze wychodzili do mieszkanek i wręczali kwiaty. Wiadomo że burmistrzem jest teraz kobieta ( Najserdeczniejsze życzenia dla Pani Ewy), ale gdzie jest Pan Wice? Czy trudno było wyjść do naszych mieszkanek z życzeniami? Podejrzewam że w dużym stopniu poprawiłoby to wizerunek obecnych władz. Ale jak widać nawet tak mały czyn dla władz jest za wielkim do ogarnięcia. Zostawiam Wam to drodzy czytelnicy tego forum do przemyślenia. Pani Procyk ma Pana Zbyszka z Bistro i pewnie nie obchodzi Dnia Kobiet Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzień Kobiet Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca Drodzy forumowicze. Dość już może tych obelg i kłótni. Powiedzcie nam proszę o ile macie taką wiedzę, czy włodarze miasta w jakiś sosób uszanowali dzisiejszy dzień (Dzień Kobiet) w jakiś szczególny sposób?. Pomijamy występy w COK, bo jak nam wiadomo nikogo z władz tam nie było. W latach ubiegłych to włodarze wychodzili do mieszkanek i wręczali kwiaty. Wiadomo że burmistrzem jest teraz kobieta ( Najserdeczniejsze życzenia dla Pani Ewy), ale gdzie jest Pan Wice? Czy trudno było wyjść do naszych mieszkanek z życzeniami? Podejrzewam że w dużym stopniu poprawiłoby to wizerunek obecnych władz. Ale jak widać nawet tak mały czyn dla władz jest za wielkim do ogarnięcia. Zostawiam Wam to drodzy czytelnicy tego forum do przemyślenia. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca 11 minut temu, Dzień Kobiet napisał: Drodzy forumowicze. Dość już może tych obelg i kłótni. Powiedzcie nam proszę o ile macie taką wiedzę, czy włodarze miasta w jakiś sosób uszanowali dzisiejszy dzień (Dzień Kobiet) w jakiś szczególny sposób?. Pomijamy występy w COK, bo jak nam wiadomo nikogo z władz tam nie było. W latach ubiegłych to włodarze wychodzili do mieszkanek i wręczali kwiaty. Wiadomo że burmistrzem jest teraz kobieta ( Najserdeczniejsze życzenia dla Pani Ewy), ale gdzie jest Pan Wice? Czy trudno było wyjść do naszych mieszkanek z życzeniami? Podejrzewam że w dużym stopniu poprawiłoby to wizerunek obecnych władz. Ale jak widać nawet tak mały czyn dla władz jest za wielkim do ogarnięcia. Zostawiam Wam to drodzy czytelnicy tego forum do przemyślenia. Co ty robisz kopiuj wklej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiem Napisano 8 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Marca Liwak miał ludzi głęboko d****, dopiero przed wyborami się wykazał wreczajac kwiatki tzw kiełbaskę wyborczą a i tak przegrał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatek Napisano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 6 godzin temu, Wiem napisał: Liwak miał ludzi głęboko d****, dopiero przed wyborami się wykazał wreczajac kwiatki tzw kiełbaskę wyborczą a i tak przegrał. To prawda a kobiety z wiosek p. J. miał gdzieś przed wyborami wyskoczył z kwiatkami i to był ten raz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatek Napisano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca Święta prawda raz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irena Napisano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 9 godzin temu, Dzień Kobiet napisał: Drodzy forumowicze. Dość już może tych obelg i kłótni. Powiedzcie nam proszę o ile macie taką wiedzę, czy włodarze miasta w jakiś sosób uszanowali dzisiejszy dzień (Dzień Kobiet) w jakiś szczególny sposób?. Pomijamy występy w COK, bo jak nam wiadomo nikogo z władz tam nie było. W latach ubiegłych to włodarze wychodzili do mieszkanek i wręczali kwiaty. Wiadomo że burmistrzem jest teraz kobieta ( Najserdeczniejsze życzenia dla Pani Ewy), ale gdzie jest Pan Wice? Czy trudno było wyjść do naszych mieszkanek z życzeniami? Podejrzewam że w dużym stopniu poprawiłoby to wizerunek obecnych władz. Ale jak widać nawet tak mały czyn dla władz jest za wielkim do ogarnięcia. Zostawiam Wam to drodzy czytelnicy tego forum do przemyślenia. Nie żałujcie.Poprzedni burmistrz chodził z kwiatkami po ulicy,ale gdy mnie zobaczył,to nagle zmieniał kierunek. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyborca Napisano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca To jego sprawa, rozdawał jak chciał, nie żałuj za dwa dni było już po kwiatku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Irena Napisano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 1 godzinę temu, Wyborca napisał: To jego sprawa, rozdawał jak chciał, nie żałuj za dwa dni było już po kwiatku Nie o kwiatek mi chodzi,ale to w jaki sposób mnie potraktował.Potraktowałam go podobnie podczas wyborów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henio Napisano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca 5 godzin temu, Irena napisał: Nie o kwiatek mi chodzi,ale to w jaki sposób mnie potraktował.Potraktowałam go podobnie podczas wyborów. Masz racje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cienki budżet Napisano 9 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Marca Z tego co czytałam zatrudniono jeszcze jedną specjalistkę od tych spraw.I co? Nico? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Małgosia Napisano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Marca W dniu 28.01.2025 o 17:13, Jaś napisał: W obecnej radzie jest tylko prywata. Odwołać! Małgosia Jasiu większej prywaty i kolesiostwa jak za Liwska nie było Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi