Skocz do zawartości

Odwołać interesowną Radę Miejską

Rekomendowane odpowiedzi

59 minut temu, prok napisał:

Kalinosiu już ma prokuratora za sianie nienawiści na tle rasowym za faszystowskie wpisy.

Ale jaja,jak to prawda to może gościu braknąć 

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Borek napisał:

Kalinosiu to toksyczny człowiek trzeba się od niego trzymać z daleka.

Chcesz kalinowski startować na radnego ,to sie zapisz,a zobaczysz jak ciebie uwielbiany

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, felka napisał:

Chcesz kalinowski startować na radnego ,to sie zapisz,a zobaczysz jak ciebie uwielbiany

Anita ty jesteś z******** pokazałaś w ostatnich wyborach ilu masz zwolenników po huju 

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, o co chodzi napisał:

Ale ten matecki to zrobil przekręt ,  ciekawe co na to Pan co te bilbordy jego wieszał. Czy  wiedział o tym

Stowarzyszenie Przyjaciół Zdrowia posła Szmateckiego, przytuliło kilkanaście baniek. W tym czasie nowa siedziba apteki Pana KK w Ińsku(oblepiona banerami tej szmaty !) i.....apteki w Drawsku i Łobzie ? O parku samochodowym nie wspominając. Sąsiad mówi że to niemożliwe  ?

Odnośnik do odpowiedzi
Przechodzień

Co to Kalinowski zrobił na chodniku przy gara,, żu jakieś słupki i tam stawia samochód.Czy ma na to pozwolenie ,przecież tamtendy jest chodnik i ludzie i dzieci chodzą do szkoły.Tak nie może byc

Odnośnik do odpowiedzi
50 minut temu, Przechodzień napisał:

Co to Kalinowski zrobił na chodniku przy gara,, żu jakieś słupki i tam stawia samochód.Czy ma na to pozwolenie ,przecież tamtendy jest chodnik i ludzie i dzieci chodzą do szkoły.Tak nie może byc

Kalinoski już myśli że Ińsko jest jego i może robić co chce.

Odnośnik do odpowiedzi
Darz bór
5 minut temu, Parasol napisał:

To co zrobił przed swoim garażem to nie zgodne z prawem ,trzeba się za to wziąć 

Moze najpierw się zajmij szlabanem na plaży i płotem od pola namiotowego 

Odnośnik do odpowiedzi
Patrycja
1 godzinę temu, Przechodzień napisał:

Szanowani mieszkańcy udzielający się na tym szambie. Zgodnie z normami oraz każdą budową, remontem, prowadzeniem przedsiębiorstwa występuje do urzędów w celu uzyskania zgód na wszelakie zmiany. 
Ulica Młynarska jest ulicą należącą do konserwatora zabytków, drzewo, które tutaj jest również. Nie mogę jego wyciąć stąd pomysł postawienia wiaty w celu ochrony auta elektrycznego podczas lądowania od kup ptaków oraz gałęzi. 
Wiata jest stawiana po otrzymaniu wszystkich zgód, zgodnie z wymiarami naszej działki. 
Dziękuję za troskę, ale wszystko co robię w Ińsku, remonty, pozwolenia na prowadzenie apteki, każdą zmianę konsultuje w odpowiednim urzędzie, co kosztuje mnie dużo pracy, wysiłku oraz czasu. 
Proszę zgłaszać swoje sugestie gdziekolwiek Państwo sobie życzą, ale mówię dość tym pomówieniom. 
Nie uczestniczę w Państwa przepychankach, ale mam dosyć tych pomyj, wymyślania czego to nie załatwiliśmy albo nie zrobiliśmy bezprawnie. Proszę najpierw prześledzić prawo, następnie się wypowiadać. Rozumiem, że jest to chodnik, ale jest to również moja działka. Robimy wszystko tak, że jest przejście nawet dla Matki z dzieckiem w wózku, ja również tam przechodzę. 
Życzę Państwo dobrego dnia oraz wewnętrznego spokoju. 
Wszystko co robię, robię zgodnie z prawem. Walczyłam o aptekę aby była jak najbardziej dostosowana do Państwa potrzeb, nowoczesna, dostępna, ale bardzo proszę nie mówić mi co mam robić ze swoim DOMEM. 
Pozdrawiam, Patrycja 

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, Patrycja napisał:

Szanowani mieszkańcy udzielający się na tym szambie. Zgodnie z normami oraz każdą budową, remontem, prowadzeniem przedsiębiorstwa występuje do urzędów w celu uzyskania zgód na wszelakie zmiany. 
Ulica Młynarska jest ulicą należącą do konserwatora zabytków, drzewo, które tutaj jest również. Nie mogę jego wyciąć stąd pomysł postawienia wiaty w celu ochrony auta elektrycznego podczas lądowania od kup ptaków oraz gałęzi. 
Wiata jest stawiana po otrzymaniu wszystkich zgód, zgodnie z wymiarami naszej działki. 
Dziękuję za troskę, ale wszystko co robię w Ińsku, remonty, pozwolenia na prowadzenie apteki, każdą zmianę konsultuje w odpowiednim urzędzie, co kosztuje mnie dużo pracy, wysiłku oraz czasu. 
Proszę zgłaszać swoje sugestie gdziekolwiek Państwo sobie życzą, ale mówię dość tym pomówieniom. 
Nie uczestniczę w Państwa przepychankach, ale mam dosyć tych pomyj, wymyślania czego to nie załatwiliśmy albo nie zrobiliśmy bezprawnie. Proszę najpierw prześledzić prawo, następnie się wypowiadać. Rozumiem, że jest to chodnik, ale jest to również moja działka. Robimy wszystko tak, że jest przejście nawet dla Matki z dzieckiem w wózku, ja również tam przechodzę. 
Wszystko co robię, robię zgodnie z prawem. Walczyłam o aptekę aby była jak najbardziej dostosowana do Państwa potrzeb, nowoczesna, dostępna, ale bardzo proszę nie mówić mi co mam robić ze swoim DOMEM. 
Pozdrawiam, Patrycja 

Bravo pani Patrycjo !!! Tyle w temacie swego pod nosem nie widzą a cudze pod lasem !!!

Odnośnik do odpowiedzi

P.Patrycja jak widać i słychać też się udziela na tym pożytecznym forum. Szambem jest wg. niektórych, jak mają coś za paznokciami i muszą się tłumaczyć. Może dowiemy się coś więcej o referendum, nad którym ostatnio intensywnie "pracował" Szanowny mężuś? Od czasu aresztu dla osła Szmateckiego, p.Krzysiu, zaprzestał się udzielać na FB i zapomniał o wyrzuceniu P.Szkołut z fotela burmistrza? Czyżby ta "szlachetna" idea, poszła w zapomnienie ? A może spodziewamy się trzepania biznesów pod kątem pochodzenia środków na ich działanie? Oj coś się wydaje że może być piękna katastrofa !?

Odnośnik do odpowiedzi
Klientka
3 godziny temu, Patrycja napisał:

Pozdrawiam, Patrycja 

Szanowna Pani Patrycjo to nie Cafe jest szambem,gwarantuję to Pani.

Szambem jest lokalna społeczność,która opluwa Wasze wysiłki bo to taka lewacka mentalność i zawiść. Być może wszystkie strony lokalnych ukladów nie mogą znieść,że tutaj nie mają nic do powiedzenia.Taka jest prawdziwa demokracja a że mieszkańcy są tępogłowi nic na to nie poradzę.Nie wszyscy Was atakują tylko zawistni ludzie.Tutaj zawsze tak było.Co nie oznacza,że należy się stresować lub ustępować.Pozdrawiam.

Odnośnik do odpowiedzi
taka prawda
3 godziny temu, Patrycja napisał:

Pozdrawiam, Patrycja 

Pani Patrycjo to nie forum jest szambem tylko forumowicze to prostaki i zawistni ludzie. Raptem stoi tam dwie belki i będzie daszek. Nawet dla kobiety z wózkiem no jak pada to może się schronić. Ta Ińska tłuszcza tylko umie wszystkim do gara, łóżka i kieszeni zaglądać. Całe to Ińsko to 80% Ukraińców reszta to komuchy. Zawistni podli do szpiku kości. Pozdrawiam Państwa serdecznie👍

Odnośnik do odpowiedzi
Stop klikom
8 minut temu, Mieszkaniec napisał:

To się wyprowadź a nie mącisz tylko 

Lewactwo,komuchy,gumiaki to ta sama klika.Opanowała gminę jeszcze za komuny (Wieża) i tak do dzisiaj tworząc kolejne sitwy doprowadzili do obecnego stanu.Czuną się tak pewnie,że chcą usuwać niewygodnych mieszkańców.Obserwując na tle całej Polski powstaje lokalny reżim,uzurpujący sobie prawo do pasożytowania na mieszkańcach.Prędzej czy później to wy stąd się wniesienie szubrawcy.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...