Osiedle Napisano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca Godzinę temu, Wiem napisał: Oczywiści ze tak ,mąci w gminie i jest bardzo fałszywy głupio si e do wszystkich uśmiecha a za plecami knuje To powinien się skumać z krzykaczką z osiedla. Ona to dopiero mąci i knuje, a jaka fałszywa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sad Napisano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 2 godziny temu, Xdd napisał: Naprawdę sądzisz że taki Walduś może być jego konkurencją ciekawe do czego chyba nie do prowadzenia Aptek . Kalinowski sądzi inaczej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ref Napisano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca 1 godzinę temu, Sad napisał: Kalinowski sądzi inaczej I z referendum dostaje sraczki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmina Napisano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca Zrobić referendum i pogonić Procyka z Ewką ,ich doradca Mazurek lepszym by był Burmistrzem niż oni a Włodek na zastępca oni chociaż jaja mają Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ale za co Napisano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca Ile w was jadu, co ona wam zrobiła że wygrała, nie możecie pogodzić się z porażką. Panie Kalinowski pilnuj pan swoich aptek i nie wpieprzaj się nam inszczanom w nasze życie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
J23 Napisano 6 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Marca Godzinę temu, Ale za co napisał: Ile w was jadu, co ona wam zrobiła że wygrała, nie możecie pogodzić się z porażką. Panie Kalinowski pilnuj pan swoich aptek i nie wpieprzaj się nam inszczanom w nasze życie A uważasz że mazurek,szafran i mirrus sacharełło to są ińszczaninie ,procyk który mieszka w łobzie.tacy ludzie mieszają w naszym życiu i jest ok a mag.kalinowsk to będę bo nie po twojej kolesioskiej linii co? Ale za co Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rafał Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 7 godzin temu, J23 napisał: A uważasz że mazurek,szafran i mirrus sacharełło to są ińszczaninie ,procyk który mieszka w łobzie.tacy ludzie mieszają w naszym życiu i jest ok a mag.kalinowsk to będę bo nie po twojej kolesioskiej linii co? Ale za co Do Koryta ponoć pchają przyjaciela lewaka z plaży który szybciej kłamie niż oddycha . Kolejny komunistyczny spadochroniarz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRS Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca W tym roku , w maju Ińsko będzie obchodzić 725 rocznicę nadania praw miejskich. Zaproszono gości z Niemiec. Może to będzie okazja żeby w końcu Ińsko zostało posprzątane ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
do J23 Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Liwak też nie mieszka i nie mieszkał w Ińsku w Ińsku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paliwo Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2 godziny temu, Rafał napisał: Do Koryta ponoć pchają przyjaciela lewaka z plaży który szybciej kłamie niż oddycha . Kolejny komunistyczny spadochroniarz Huczka dała duupy to znaleźli Areczka z plaży Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
O ja Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Sąsiad pytał komu tej d*** dała Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Spadaj Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Teraz, O ja napisał: Sąsiad pytał komu tej d*** dała Spadaj baranie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Faszy Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Kalinosiu w żałobie bo mu mateckiego aresztowali, tego co miał całą aptekę oblepioną Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wujek g Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Ktoś by pomyślał że Banaszewska tak ładnie pisze, a to wystarczy zapytać wujka google i się okaże że spiratowała wpis. Nieładnie, oj nieładnie tak kopiować cudze i podawać jako swoje, ale jak się samemu nie potrafi...... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piguła Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 41 minut temu, Faszy napisał: Kalinosiu w żałobie bo mu mateckiego aresztowali, tego co miał całą aptekę oblepioną Krzysiu ma większy problem niż ciupa dla Mateckiego. Gdzie Darek prał pieniążki z jego fundacji a jest tego 20 baniek? Ciekawe ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Żaba Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Jak kalionsiu brakuje ci zajęcia to zgłoś się do kina na naukę śpiewu dla dzieci .Na pewno cię przyjemną. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiem Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2 godziny temu, Wujek g napisał: Ktoś by pomyślał że Banaszewska tak ładnie pisze, a to wystarczy zapytać wujka google i się okaże że spiratowała wpis. Nieładnie, oj nieładnie tak kopiować cudze i podawać jako swoje, ale jak się samemu nie potrafi...... też to zauważyłem że kopiuje cytaty innych Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ktoś Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 12 minut temu, Wiem napisał: też to zauważyłem że kopiuje cytaty innych Robi to od dawana a na profilu sołectwo nie udostępnia tylko jako swoje wstawia 😊tak się nie robi !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Czytelnik Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Nie jestem dla wszystkich. Bo i niewielu potrafi unieść mój ciężar. Ciężar szczerości i prawdy. Jestem zbyt trudna dla większości. Bo nie przytakuje jak marionetka. Nie pozwalam sobą manipulować, wykorzystywać. Cwaniaków, graczy, aktorów, poznaję od pierwszych słów. Nie uzależniam swojego szczęścia od drugiego człowieka. Jestem silna, niezależna, samodzielna. Jeśli nawiązuje jakąkolwiek relacje to dlatego, że tego chcę, a nie potrzebuję, by poczuć się dowartościowana, czy spełniona jako kobieta. Jestem trudna, bo głośno wyrażam swoje zdanie. Nie pozwalam nikomu przekraczać granic, które sobie wypracowałam. Bo spokój, pewność, harmonia mają dla mnie bezcenną wartość. Zbyt ciężko i długo pracowałam na nie. Unikam wszelkich dramatów... A jeśli ktoś próbuje usilnie wciągać mnie w takie chore rozgrywki, bez skrupułów podziękuję mu za obecność. Wolę w ciszy, milczeniu obserwować czyny ludzi, z dystansem i dużą dozą ostrożności otwierać drzwi do swojego serca. Dla bliskich pójdę w ogień🔥 Ale za tymi, którzy mieszają mi w życiu, spalę ostatnią deskę mostu między nami. W rewolucyjnym akcie wzajemności. I niech tak będzie! DALEJ! W STRONĘ SŁOŃCA 💪 oooo jaki mądry tekst autor ? https://www.google.pl/search?q=Nie+jestem+dla+wszystkich.+Bo+i+niewielu+potrafi+unieść+mój+ciężar.+Ciężar+szczerości+i+prawdy.+Jestem+zbyt+trudna+dla+większości.+Bo+nie+przytakuje+jak+marionetka.+Nie+pozwalam+sobą+manipulować%2C+wykorzystywać.+Cwaniaków%2C+graczy%2C+aktorów%2C+poznaję+od+pierwszych+słów.+Nie+uzależniam+swojego+szczęścia+od+drugiego+człowieka.+Jestem+silna%2C+niezależna%2C+samodzielna.+Jeśli+nawiązuje+jakąkolwiek+relacje+to+dlatego%2C+że+tego+chcę%2C+a+nie+potrzebuję%2C+by+poczuć+się+dowartościowana%2C+czy+spełniona+jako+kobieta.+Jestem+trudna%2C+bo+głośno+wyrażam+swoje+zdanie.+Nie+pozwalam+nikomu+przekraczać+granic%2C+które+sobie+wypracowałam.+Bo+spokój%2C+pewność%2C+harmonia+mają+dla+mnie+bezcenną+wartość.+Zbyt+ciężko+i+długo+pracowałam+na+nie.+Unikam+wszelkich+dramatów...+A+jeśli+ktoś+próbuje+usilnie+wciągać+mnie+w+takie+chore+rozgrywki%2C+bez+skrupułów+podziękuję+mu+za+obecność.+Wolę+w+ciszy%2C+milczeniu+obserwować+czyny+ludzi%2C+z+dystansem+i+dużą+dozą+ostrożności+otwierać+drzwi+do+swojego+serca.+Dla+bliskich+pójdę+w+ogień🔥+Ale+za+tymi%2C+którzy+mieszają+mi+w+życiu%2C+spalę+ostatnią+deskę+mostu+między+nami.+W+rewolucyjnym+akcie+wzajemności.+I+niech+tak+będzie!+DALEJ!+W+STRONĘ+SŁOŃCA+💪☀️🍀&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl-pl&client=safari tutaj autor Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszkaniec Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 3 godziny temu, Faszy napisał: Kalinosiu w żałobie bo mu mateckiego aresztowali, tego co miał całą aptekę oblepioną Blokuje wszystkich , kasuje wypowiedzi taki uczciwy! Z dobrych źródeł są informacji że ten pan będzie mieć sprawę w sądzie o rasizm ? Słyszeliście ? Zapytajcie pana Romana , co zrobił ten człowiek jak pięknie go nazwał i gdzie ma wypier….. to taki dobry człowiek ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helka z rówka Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Banaszewska to ma tylko pysk od ucha do ucha, ta baba to tylko robi kopiowanie ,bo jest tak tempa ,ze ludzi ma za nic ,tylko potrafi obrazac Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 2 godziny temu, Piguła napisał: Krzysiu ma większy problem niż ciupa dla Mateckiego. Gdzie Darek prał pieniążki z jego fundacji a jest tego 20 baniek? Ciekawe ? Prokurator Ślepokura, znajdzie gdzie Darek M. przeprał te 20 baniek ? Oj może być ciekawie ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszkaniec Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca Jak ten Kalinowski nie zajmie się apteką,to może splajtować,bo on nie powinien zajmować się polityką ,bo jest cieniasem w tych sprawach .Ludzie w Ińsku już go nie dążą zaufaniem.Rada chłopie nie zaiskrzysz polityką.Chcesz mieć klienta ,bądź aptekarzem nie politykuje i ludzi szanuj. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kłamchucha Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 54 minuty temu, Czytelnik napisał: Nie jestem dla wszystkich. Bo i niewielu potrafi unieść mój ciężar. Ciężar szczerości i prawdy. Jestem zbyt trudna dla większości. Bo nie przytakuje jak marionetka. Nie pozwalam sobą manipulować, wykorzystywać. Cwaniaków, graczy, aktorów, poznaję od pierwszych słów. Nie uzależniam swojego szczęścia od drugiego człowieka. Jestem silna, niezależna, samodzielna. Jeśli nawiązuje jakąkolwiek relacje to dlatego, że tego chcę, a nie potrzebuję, by poczuć się dowartościowana, czy spełniona jako kobieta. Jestem trudna, bo głośno wyrażam swoje zdanie. Nie pozwalam nikomu przekraczać granic, które sobie wypracowałam. Bo spokój, pewność, harmonia mają dla mnie bezcenną wartość. Zbyt ciężko i długo pracowałam na nie. Unikam wszelkich dramatów... A jeśli ktoś próbuje usilnie wciągać mnie w takie chore rozgrywki, bez skrupułów podziękuję mu za obecność. Wolę w ciszy, milczeniu obserwować czyny ludzi, z dystansem i dużą dozą ostrożności otwierać drzwi do swojego serca. Dla bliskich pójdę w ogień🔥 Ale za tymi, którzy mieszają mi w życiu, spalę ostatnią deskę mostu między nami. W rewolucyjnym akcie wzajemności. I niech tak będzie! DALEJ! W STRONĘ SŁOŃCA 💪 oooo jaki mądry tekst autor ? https://www.google.pl/search?q=Nie+jestem+dla+wszystkich.+Bo+i+niewielu+potrafi+unieść+mój+ciężar.+Ciężar+szczerości+i+prawdy.+Jestem+zbyt+trudna+dla+większości.+Bo+nie+przytakuje+jak+marionetka.+Nie+pozwalam+sobą+manipulować%2C+wykorzystywać.+Cwaniaków%2C+graczy%2C+aktorów%2C+poznaję+od+pierwszych+słów.+Nie+uzależniam+swojego+szczęścia+od+drugiego+człowieka.+Jestem+silna%2C+niezależna%2C+samodzielna.+Jeśli+nawiązuje+jakąkolwiek+relacje+to+dlatego%2C+że+tego+chcę%2C+a+nie+potrzebuję%2C+by+poczuć+się+dowartościowana%2C+czy+spełniona+jako+kobieta.+Jestem+trudna%2C+bo+głośno+wyrażam+swoje+zdanie.+Nie+pozwalam+nikomu+przekraczać+granic%2C+które+sobie+wypracowałam.+Bo+spokój%2C+pewność%2C+harmonia+mają+dla+mnie+bezcenną+wartość.+Zbyt+ciężko+i+długo+pracowałam+na+nie.+Unikam+wszelkich+dramatów...+A+jeśli+ktoś+próbuje+usilnie+wciągać+mnie+w+takie+chore+rozgrywki%2C+bez+skrupułów+podziękuję+mu+za+obecność.+Wolę+w+ciszy%2C+milczeniu+obserwować+czyny+ludzi%2C+z+dystansem+i+dużą+dozą+ostrożności+otwierać+drzwi+do+swojego+serca.+Dla+bliskich+pójdę+w+ogień🔥+Ale+za+tymi%2C+którzy+mieszają+mi+w+życiu%2C+spalę+ostatnią+deskę+mostu+między+nami.+W+rewolucyjnym+akcie+wzajemności.+I+niech+tak+będzie!+DALEJ!+W+STRONĘ+SŁOŃCA+💪☀️🍀&ie=UTF-8&oe=UTF-8&hl=pl-pl&client=safari tutaj autor ALe podpisała sie jak by to było jej ale ona tak poyrafi wybić się na plecach innych Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
prok Napisano 7 Marca Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Marca 3 minuty temu, Mieszkaniec napisał: Jak ten Kalinowski nie zajmie się apteką,to może splajtować,bo on nie powinien zajmować się polityką ,bo jest cieniasem w tych sprawach .Ludzie w Ińsku już go nie dążą zaufaniem.Rada chłopie nie zaiskrzysz polityką.Chcesz mieć klienta ,bądź aptekarzem nie politykuje i ludzi szanuj. Kalinosiu już ma prokuratora za sianie nienawiści na tle rasowym za faszystowskie wpisy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi