Wiem Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Ale jak na kogoś się uwzięli to wszystko robili żeby wy.... ć z roboty Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gośc Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 34 minuty temu, Wiem napisał: Ale jak na kogoś się uwzięli to wszystko robili żeby wy.... ć z roboty To gorzej niż bydło , byli bezwzględni ,nie patrzyli realnie ,a po przegranej olaboga co się stało Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 29 minut temu, gośc napisał: To gorzej niż bydło , byli bezwzględni ,nie patrzyli realnie ,a po przegranej olaboga co się stało Solikorska 1 zmiana widzę, trochę się odbijecie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiedle Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 3 godziny temu, Henio napisał: Kto się pcha co ty powiadasz .głupi jesteś masz omamy Uderz w stół a nożyce się odezwą. Spoko Anita, Lechu niech rżnie chociaż drewno. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kichol Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Michał daj już spokój Anicie bo to się robi jż nudne. Namieszałeś w Ińsku i sie na kobiecie wyżywasz. Wstyd gówniaku! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Karol Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 15 minut temu, Kichol napisał: Michał daj już spokój Anicie bo to się robi jż nudne. Namieszałeś w Ińsku i sie na kobiecie wyżywasz. Wstyd gówniaku! Ogarnij się łamago bo pewnie Anita ciągle o swoim byłym myśli,może buty będzie w Urzędzie sprzedawać albo stylistką Pani i Pana Burmistrza będzie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kichol Napisano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 10 godzin temu, Karol napisał: Ogarnij się łamago bo pewnie Anita ciągle o swoim byłym myśli,może buty będzie w Urzędzie sprzedawać albo stylistką Pani i Pana Burmistrza będzie. Michał odpie,rdol się od Anity. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gala Napisano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego No Michał musi mieć kozła do wyżywki ,tak było jest i będzie.trzeba napisać do burmistrza Węgorzyna pismo jakiego ma wice Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
vgfgff Napisano 4 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 22 minuty temu, gala napisał: No Michał musi mieć kozła do wyżywki ,tak było jest i będzie.trzeba napisać do burmistrza Węgorzyna pismo jakiego ma wice pedał i tyle Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieża Napisano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego W dniu 2.02.2025 o 20:30, Ludwika napisał: Ja słyszałem wypowiedź niegdyś ,jak powstało ILF.Pan Dec zaprosił Pana Kowalskiego do Ińska i tak w rozmowie założyli ILF ,a później dołączył Paszkiewicz z filmami .Nie przeklamujcie historii.Wszyscy znamy Kazimierza wiemy ,o nim wielkie i tylko dobrego ,a co nie którzy chcą go zmieszać z błotem .Nie jest jasne dlaczego i za co.Takich ludzi trzeba docenić i solidnie wynagradzać . Dziękuję Ktoś tu przekłamuje historię.To przecież Ja wymyśliłam ten festiwal. Wysłałam zaproszenia do wszystkich aktywistów PZPR w Szczecinie i bardzo wielu do Ińska przyjechało. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel Napisano 5 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Lutego W dniu 4.02.2025 o 09:00, Kichol napisał: Michał odpie,rdol się od Anity. A co zazdrosny jesteś Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRS Napisano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego A tu dalej to samo - obelgi i wyzwiska. Niemalże sami frustraci . Teraz jak widać nawet p.Kazimierzowi Decowi nie mogą odpuścić ,ze to On był jednym z współtwórców ILF . Jeszcze nieco czasu a już będą zmieniać historię ILF . I wyjdzie na to ,że p.Kazimierz Dec to tak naprawdę nie miał z ILF nic wspólnego a nawet był przeciwny zorganizowaniu ILF w Ińsku. To będzie dopiero ,,heca,, . Fajnie ,że SILF obchodzi swoje 20 lecie. Tylko nie zapominajcie SKĄD wzieło się ILF i dlaczego trwa już ponad 50 lat .... Pzdr Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jego znam Napisano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego Prawda jest że Pan Dec jest jedynym założycielem żyjącym .a tak naprawdę inni chcą to przepisać sobie .Tego nie idzie ukryć . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Historia ILF Napisano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego Jasne komuszka wieża,dred i córka znanego reżysera.Opanowali ILF i doją kasę.Wokół nich komuchy,platfusy i LGBT. Lokalny "okrągły stół". Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiedzialem Napisano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego Oni są siebie wart.Przykro na to patrzeć ,wiem że na koniec pracy zamiast Panu Kazimierzowi podziękować tak normalnie ,to go wluczyli po sądach ,chcieli mu w tak perfidny sposób podziękować za wieloletnie działanie dla kultury.Niech wszyscy wiedzą Inszczanie ,nie powiodła się sprawa ich korzyść. Pan Dec był uniewinniony .Wstyd dla kamuszki i jej ludzi bez względnych tłuków. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TRS Napisano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego Bardzo ...ale to bardzo przykro na TO patrzeć. Już p.Kazimierzowi Decowi ,,podziękowali,, i dalej ,,dziękują,, . Teraz sami sobie ,,DZIĘKUJĄ,,. Z ILF zrobili taką powiatową imprezkę. Fakt ,że przyjeżdżają do Ińska znani aktorzy , ale brakuje czegoś więcej. W końcu jest to jedna z najstarszych w Polsce imprez tego rodzaju. Tylko kto o niej słyszał w Kraju ? Poza wąskim gronem fanów? Brakuje PR . Tej formuły ogólnopolskiej. Te kilka wzmianek w regionalnej tv czy regionalnym radio i to tyle. Panie Kazimierzu Dec Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ILF Napisano 6 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Lutego To prawda Pan Kazimierz to taki prawdziwy artysta samouk. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kinomanka Napisano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego Taka mieliśmy i mamy ludzi w Ińsku ,co nie szanował inie szanują ludzi bardzo dobrych i uczciwych .Ja się zastanawiałam ,dlaczego nie widać na żadnych imprezach P. DECA .Ktoś mi powiedział ,że wycofał się ,nie chce i jest ma powodów się spotykać .Mamy jasność dlaczego.Przykre że władza niszczy takich. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Niestety Napisano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 8 godzin temu, ILF napisał: To prawda Pan Kazimierz to taki prawdziwy artysta samouk. Nie do końca samouk.Przy instytucji kultury w Szczecinie odbył dwuletni kurs instruktorski w zakresie teatru i dwuletni kurs instruktorski w zakresie wokalistyki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Magda Napisano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 11 minut temu, Niestety napisał: Nie do końca samouk.Przy instytucji kultury w Szczecinie odbył dwuletni kurs instruktorski w zakresie teatru i dwuletni kurs instruktorski w zakresie wokalistyki. I dziękujemy mu za wszystko musi wiedzieć kiedy zejść z sceny i pogodzić się z nowym Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aleluja Napisano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego Właśnie zszedł z wielkim hukiem jak mi wiadomo ,władza za tak oddaniem się pracy musiał wliczyć się po sądach ,czy to miało sens ,a nie można było tak normalnie po ludzku się rozstać .Pozdrawiam Pana DECA i bez niego jest kicha na całego ,wszyscy widzą i piszą ,bo prawdę widać. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tak Napisano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 37 minut temu, Magda napisał: I dziękujemy mu za wszystko musi wiedzieć kiedy zejść z sceny i pogodzić się z nowym Rzecz w tym,że Pan Kazimierz przygotowywał szereg osób,by wchodziły na scenę i odnosiły sukcesy.Sam się na scenę nie pchał,nie miał takich aspiracji. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Liska Napisano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego Bez pardonu Dec odszedł i kicha została ,nie potrafią nic porządnego zrobić .Nie ma co mydli oczy.Teraz wy pokażcie co potraficie nie tylko wieszać plakaty i ubrać raz do roku choinke ha ha ha. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Renia Napisano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego Prawda jest że DECA długie lata nikt w tej śmierdzącej zapyziałym Ińsku nie zastąpi na tak wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arek Napisano 7 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Lutego 3 godziny temu, Renia napisał: Prawda jest że DECA długie lata nikt w tej śmierdzącej zapyziałym Ińsku nie zastąpi na tak wysokim poziomie. Było minęło on ma już swoje lata i też powinien wiedzieć że trza odpuścić a nie żyć na koszt gminy do grobowej deski Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi