Inszczaninka Napisano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego Dzialoszewska i dredziasz to jest fakt ,że to ludzie biznesu ,bardzo chcą przepisać sobie tego ,czego nie zrobili.Na szczęście ludzie wiedzą jak pracował Pan Kazimierz ,choć go gnębili, on robił zawsze wspaniała robotę.Wszyscy pamiętamy ,jak jego zespół bawił cała społeczność na tak zwanych Dechach.W tedy wszyscy byli rowni,nie to co teraz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gmina Napisano 2 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lutego 37 minut temu, Inszczaninka napisał: Dzialoszewska i dredziasz to jest fakt ,że to ludzie biznesu ,bardzo chcą przepisać sobie tego ,czego nie zrobili.Na szczęście ludzie wiedzą jak pracował Pan Kazimierz ,choć go gnębili, on robił zawsze wspaniała robotę.Wszyscy pamiętamy ,jak jego zespół bawił cała społeczność na tak zwanych Dechach.W tedy wszyscy byli rowni,nie to co teraz. Działoszewska jako Burmistrz urządziła nam tu wypalarnie ,Bimbrownie którą chciała później przerobić na wulypalarnie śmieci Stara komunistka dla której tylko kasa się liczy i nic więcej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominik Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 10 godzin temu, Inszczaninka napisał: Dzialoszewska i dredziasz to jest fakt ,że to ludzie biznesu ,bardzo chcą przepisać sobie tego ,czego nie zrobili.Na szczęście ludzie wiedzą jak pracował Pan Kazimierz ,choć go gnębili, on robił zawsze wspaniała robotę.Wszyscy pamiętamy ,jak jego zespół bawił cała społeczność na tak zwanych Dechach.W tedy wszyscy byli rowni,nie to co teraz. Utworem popisowym zespołu pana Kazika była Biała Mewa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszkaniec Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Nie tylko ten utwór był ,śpiewali dużo,bawili doskonale ,ludzi było bardzo dużo na dechach,była tam świetna zabawa do białego rana.Pamietam zespół nawet prowadził koncert życzeń Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Ja 20 lat temu lubiłem kaszankę Pana Mirka. Pan Mirek uczył kila osób jak robić taką kaszankę, niestety nikt nie robił takiej jak on. Dziś wspominam ta świetna kaszankę z cebulką, z tęsknota. Szkoda, że Pana Mirka już z nami nie ma. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oj tam Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 27 minut temu, Gość napisał: Ja 20 lat temu lubiłem kaszankę Pana Mirka. Pan Mirek uczył kila osób jak robić taką kaszankę, niestety nikt nie robił takiej jak on. Dziś wspominam ta świetna kaszankę z cebulką, z tęsknota. Szkoda, że Pana Mirka już z nami nie ma. co ma piernik do wiatraka Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sdfgd Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Gość Napisano 56 minut temu Nie tylko ten utwór był ,śpiewali dużo,bawili doskonale ,ludzi było bardzo dużo na dechach,była tam świetna zabawa do białego rana.Pamietam zespół nawet prowadził koncert życzeń Napewno kiedyś było lepsze życie ,ludzie się szanowali Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
halinka Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 31 minut temu, Gość napisał: Ja 20 lat temu lubiłem kaszankę Pana Mirka. Pan Mirek uczył kila osób jak robić taką kaszankę, niestety nikt nie robił takiej jak on. Dziś wspominam ta świetna kaszankę z cebulką, z tęsknota. Szkoda, że Pana Mirka już z nami nie ma. Głąbie P Mirek tyle lat cię uczy robienia prostej rzeczy jak kaszanka i nie nauczył, boś nieuk i głąb do potegi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Paweł Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Anitka co się nie chwalisz że twój szwagier z bratem wygrali przetarg na wycinkę w Parku w Linówku ,juz wiadomo czemu tak zaciekle bronisz swojej Burmistrzowej coś za coś smierdzi tu z daleka układem . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alex Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 23 minuty temu, Paweł napisał: Anitka co się nie chwalisz że twój szwagier z bratem wygrali przetarg na wycinkę w Parku w Linówku ,juz wiadomo czemu tak zaciekle bronisz swojej Burmistrzowej coś za coś smierdzi tu z daleka układem . Bardzo dobrze, mieliscie pecha,oni byli lepsi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Linówko Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Serio 516,60 zł. za wycinkę 41 drzew i 1 wywrot, to chyba na chleb nie zarobi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Do piesków Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Zdradziecką opozycjo wy byście tylko doili gminę na sport i wasze wymysły.Kto was wybrał? Lewactwo i zboki były h burków? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Oj tam Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 6 minut temu, Linówko napisał: Serio 516,60 zł. za wycinkę 41 drzew i 1 wywrot, to chyba na chleb nie zarobi Chlebów będzie dostatek,ale i opał na zimę się przyda... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kędzior Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 5 minut temu, Do piesków napisał: Zdradziecką opozycjo wy byście tylko doili gminę na sport i wasze wymysły.Kto was wybrał? Lewactwo i zboki były Już raz tu pisałem o******** się pało od naszego klubu jak masz coś do naszego klubu zapraszam ul.Piękna Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qeti Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 17 minut temu, Kędzior napisał: Już raz tu pisałem o******** się pało od naszego klubu jak masz coś do naszego klubu zapraszam ul.Piękna Co mi ta ul .wasz klub, pierwsze słyszę jest na pięknie .takie brzydactwo na pięknej ha ha Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Los Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Jaki tam jest klub ,to chyba Rzeczpospolita babska z Dzialoszewska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Daniel Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 8 minut temu, Los napisał: Jaki tam jest klub ,to chyba Rzeczpospolita babska z Dzialoszewska Działoszewska to już lepiej niech się nie udziela . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jej ulubieniec Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 4 godziny temu, Daniel napisał: Działoszewska to już lepiej niech się nie udziela . Ona to stara komucha dalej działa.Nalezy miec ja pod lupa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klatka Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 11 minut temu, Jej ulubieniec napisał: Ona to stara komucha dalej działa.Nalezy miec ja pod lupa Dred to ta sama klika,oni zaprogramowali "stowarzyszenie" bo tak najłatwiej doić ogromną kasę za pośrednictwem wszelkiego typu lewacko-komuszo-zboczonych instytucji.Na każdym szczeblu władzy.Oni wiedzą jak żyć na koszt narodu/mieszkańców. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osiedle Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 6 godzin temu, Linówko napisał: Serio 516,60 zł. za wycinkę 41 drzew i 1 wywrot, to chyba na chleb nie zarobi Tyle to z 1 drzewo, więc x 41. Układy układy. Wiecie już dlaczego się pcha do koryta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Henio Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 27 minut temu, Osiedle napisał: Tyle to z 1 drzewo, więc x 41. Układy układy. Wiecie już dlaczego się pcha do koryta. Kto się pcha co ty powiadasz .głupi jesteś masz omamy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Koryot Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Ty lepiej sie zajmij Maryśką i Magdą bo to one sobie załatwily koryto w szkole. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego 516 zł za wycięcie 41 drzew i niwelacja korzeni. Druga oferta opiewa na 10 tys. Ludzie skąd taka przebitka. Tu śmierdzi układem na odległość Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dfhjoo Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Takich układów jak miał liwak i kopciuch nie bylo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Urszula Napisano 3 Lutego Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lutego Jak ktoś w d*** im wchodził po palcu to miał prace Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi