Skocz do zawartości

Odwołać interesowną Radę Miejską

Rekomendowane odpowiedzi

Inszczaninka

Dzialoszewska i dredziasz to jest fakt ,że to ludzie biznesu ,bardzo chcą przepisać sobie tego ,czego nie zrobili.Na szczęście ludzie wiedzą jak pracował Pan Kazimierz ,choć go gnębili, on robił zawsze wspaniała robotę.Wszyscy pamiętamy ,jak jego zespół bawił cała społeczność na tak zwanych Dechach.W tedy wszyscy byli rowni,nie to co teraz.

Odnośnik do odpowiedzi
37 minut temu, Inszczaninka napisał:

Dzialoszewska i dredziasz to jest fakt ,że to ludzie biznesu ,bardzo chcą przepisać sobie tego ,czego nie zrobili.Na szczęście ludzie wiedzą jak pracował Pan Kazimierz ,choć go gnębili, on robił zawsze wspaniała robotę.Wszyscy pamiętamy ,jak jego zespół bawił cała społeczność na tak zwanych Dechach.W tedy wszyscy byli rowni,nie to co teraz.

Działoszewska jako Burmistrz urządziła nam tu wypalarnie ,Bimbrownie którą chciała później przerobić na wulypalarnie śmieci  Stara komunistka dla której tylko kasa się liczy i nic więcej. 

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Inszczaninka napisał:

Utworem popisowym zespołu pana Kazika była  Biała Mewa 

Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec

Nie tylko ten utwór był ,śpiewali dużo,bawili doskonale ,ludzi było bardzo dużo na dechach,była tam świetna zabawa do białego rana.Pamietam zespół nawet prowadził koncert życzeń 

Odnośnik do odpowiedzi

Ja 20 lat temu lubiłem kaszankę Pana Mirka. Pan Mirek uczył kila osób jak robić taką kaszankę, niestety nikt nie robił takiej jak on. Dziś wspominam ta świetna kaszankę z cebulką, z tęsknota. Szkoda, że Pana Mirka już z nami nie ma. 

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, Gość napisał:

Ja 20 lat temu lubiłem kaszankę Pana Mirka. Pan Mirek uczył kila osób jak robić taką kaszankę, niestety nikt nie robił takiej jak on. Dziś wspominam ta świetna kaszankę z cebulką, z tęsknota. Szkoda, że Pana Mirka już z nami nie ma. 

co ma piernik do wiatraka 

Odnośnik do odpowiedzi

Gość

Napisano 56 minut temu

Nie tylko ten utwór był ,śpiewali dużo,bawili doskonale ,ludzi było bardzo dużo na dechach,była tam świetna zabawa do białego rana.Pamietam zespół nawet prowadził koncert życzeń                                                                                                                                                                                                                                                                                 Napewno kiedyś było lepsze życie ,ludzie się szanowali

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, Gość napisał:

Głąbie P Mirek tyle lat cię uczy robienia prostej rzeczy jak kaszanka i nie nauczył, boś nieuk i głąb do potegi

Odnośnik do odpowiedzi

Anitka co się nie chwalisz że twój szwagier z bratem wygrali przetarg na wycinkę w Parku w Linówku ,juz wiadomo czemu tak zaciekle bronisz swojej Burmistrzowej coś za coś smierdzi tu z daleka układem .

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, Paweł napisał:

Anitka co się nie chwalisz że twój szwagier z bratem wygrali przetarg na wycinkę w Parku w Linówku ,juz wiadomo czemu tak zaciekle bronisz swojej Burmistrzowej coś za coś smierdzi tu z daleka układem .

Bardzo dobrze, mieliscie pecha,oni byli lepsi

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Linówko napisał:

Serio 516,60 zł. za wycinkę 41 drzew i 1 wywrot, to chyba na chleb nie zarobi

Chlebów będzie dostatek,ale i opał na zimę się przyda...

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Do piesków napisał:

Zdradziecką opozycjo wy byście tylko doili gminę na sport i wasze wymysły.Kto was wybrał? Lewactwo i zboki były 

Już raz tu pisałem o******** się pało od naszego klubu jak masz coś do naszego klubu zapraszam ul.Piękna 

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Kędzior napisał:

Już raz tu pisałem o******** się pało od naszego klubu jak masz coś do naszego klubu zapraszam ul.Piękna 

Co mi ta ul .wasz klub, pierwsze słyszę jest na pięknie .takie brzydactwo na pięknej ha ha

Odnośnik do odpowiedzi
11 minut temu, Jej ulubieniec napisał:

Ona to stara komucha dalej działa.Nalezy miec ja pod lupa

Dred to ta sama klika,oni zaprogramowali "stowarzyszenie" bo tak najłatwiej doić ogromną kasę za pośrednictwem wszelkiego typu lewacko-komuszo-zboczonych instytucji.Na każdym szczeblu władzy.Oni wiedzą jak żyć na koszt narodu/mieszkańców.

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, Linówko napisał:

Serio 516,60 zł. za wycinkę 41 drzew i 1 wywrot, to chyba na chleb nie zarobi

Tyle to z 1 drzewo, więc x 41.

Układy układy.

Wiecie już dlaczego się pcha do koryta.

Odnośnik do odpowiedzi
27 minut temu, Osiedle napisał:

Tyle to z 1 drzewo, więc x 41.

Układy układy.

Wiecie już dlaczego się pcha do koryta.

Kto się pcha co ty powiadasz .głupi jesteś masz omamy

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...