Skocz do zawartości

Odwołać interesowną Radę Miejską

Rekomendowane odpowiedzi

Procy i Ewka kiedy jakąs kasę w końcu nieroby dla Gminy zdobędziecie, chyba nigdy lepszy by był Pan Mazurek jakby był Burmistrzem niż wy .Księgowa co nawet wydatków i wpływów nie umie zaplanować 

Odnośnik do odpowiedzi
28 minut temu, Paweł napisał:

Procy i Ewka kiedy jakąs kasę w końcu nieroby dla Gminy zdobędziecie, chyba nigdy lepszy by był Pan Mazurek jakby był Burmistrzem niż wy .Księgowa co nawet wydatków i wpływów nie umie zaplanować 

Wy bidni nieuki radni czepcie się tramwaju ,bo  niewiele sobą reprezentujecie. Wasza kul polega na pyszczeniu bez zasad MORALNYCH NA SESJACH

Odnośnik do odpowiedzi
Prawda w oczy kole
5 godzin temu, Łoj napisał:

A kto rządzi w kraju! Zdrajcy, kłamcy i złodzieje. Fakt liwakowcy idealnie tam pasują. PSL LGBT.

Rolą obecnych oszolomów z rady jest szkodzenie gminie i krytyka obecnej władzy.Niestety Kliś i reszta tej liwakowo- żwirowej opcji ma na celu utrudnianie normalnego funkcjonowania gminy.Żadają pieniędzy na sportowe bzdury,popierają zwirków i dawny układ sitwy 

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, Gmina napisał:

Wy nieroby z Gminy do roboty a nie w czasie pracy smarujecie tu na caffe ,Wojtaszkowa przecież Ty jesteś od Promocji Gminy chyba że na tym polega twoja praca

Precz od p.Wptaszek,czep się swojej Mańki przewodniczącej,która za posadkę załatwia pracę na sesji

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Prawda w oczy kole napisał:

Rolą obecnych oszolomów z rady jest szkodzenie gminie i krytyka obecnej władzy.Niestety Kliś i reszta tej liwakowo- żwirowej opcji ma na celu utrudnianie normalnego funkcjonowania gminy.Żadają pieniędzy na sportowe bzdury,popierają zwirków i dawny układ sitwy 

Karma szczęka jak pieski?

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Basika napisał:

Mówią że ci sportowcy ,to rozum mają w nogach ,coś w tym jest 

Piłka kopana tak nimi zawładnęła,że nie widzą w Ińsku innych potrzeb,nawet kosztem żwirków i wanienek.

Odnośnik do odpowiedzi

Jedyne co możecie to tutaj sobie popisać, Anita przegrałaś z Bananem i bardzo dobrze bo takiej wariatki dobrze że nikt nie wybrał ,Mazurek taki pewny siebie a przegrałes z Rusielewiczem i teraz jedynie co ci zostało to popisać tutaj i raz w tygodniu wiadra od Kaliny.

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Michał napisał:

Jedyne co możecie to tutaj sobie popisać, Anita przegrałaś z Bananem i bardzo dobrze bo takiej wariatki dobrze że nikt nie wybrał ,Mazurek taki pewny siebie a przegrałes z Rusielewiczem i teraz jedynie co ci zostało to popisać tutaj i raz w tygodniu wiadra od Kaliny.

Wiadra viagry?On ma tyle werwy,że do Kaliny nie musi chodzić.Dziwi mnie brak szacunku do Pana Zbyszka.Byłby to najlepszy v-ce burmistrz od lat wielu.

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 28.01.2025 o 17:59, Gdzie są ekolodzy napisał:

Gdzie są ci wszyscy co się tak troszczą o przyrodę i ekologię!?!!! Nad jeziorem Długie wycięto w ciągu 2 dni ok 5 ha lasu. Czy są ludzie w gminie odpowiedzialni urzędnicy od ekologii. Tam jest teraz masakra krajobrazowa. Tam gdy przyjeżdżam do domku idę z psem na spacer, latem i jesienią na grzyby teraz wygląda to okropnie. Kto na to zezwolił ile w kopercie ktoś dostał żeby dopuścić do takiej degradacji. Radni opozycyjni Maciej, Wojtek, pan policjant Halejcio, Kościelny, Smoliński i Żugaj. Proszę o interwencję bo to prosi o pomstę do nieba. Tam cały szlak dla rowerzystów jest. Kto na to pozwolił, kto dał zgodę. Przepłoszono stado kilkunastu osobników żubrów z małymi. Kto za to odpowie.

Dziś zobaczyłem na oczy co zrobiono z teren przy jeziorze Długim. To skandal to koniecznie trzeba do gazet podać #GS albo #Kurier24 przerasta to moje wyobrażenie. Pani Burmistrz kontroluje szamba, oczyszczalnie a nie zauważa niszczenia środowiska, degradacji szlaku dla żubrów. Na dom trzeba robić raport na środowisko, na panele i wiatraki na własnym gruncie a innym pozwala się na niewyobrażalne szkody w środowisku.

W dniu 28.01.2025 o 18:10, WIEM napisał:

To są działki Lasów Państwowych i KOWR-u. Gminie nic do nich. 

Właściciel zmylił tu na forum że to działki ww ale to kłamstwo. Wystarczy wejść na Geoportal i od razu widać numer działki i sprawdzić. To działka pana W. tego co ma teren przy wypalarni. Po gość który ma swoje gruntu przy żwirowni i chce się do nich podłączyć. Wcale nie jest wykluczone że tedy będzie szła obwodnica dla SKSM. Gratuluję burmistrzyni że tak dba o środowisko naturalne. Po co kobieto kończyłaś te studia na ZUT z ochrony środowiska skoro nic nich nie wyniosłaś. Dramat! Teraz wiecie dlaczego milczki radni od Iny milczą. Żwirowe srebrniki nie śmierdzą.

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tu wchodzę, żeby się pośmiać - dosłownie. Takich bzdur się tutaj naczytam, że głowa mała. Tym dwóm osobą które piszą ( a gołym okiem to widać) nie ma co nawet tłumaczyć co się dzieje na prawdę. Słuchają i nie słyszą jak się mówi. Patrzą, ale nie widzą co się dzieje, jak dzieciaczki we mgle. 

Pozdrawiam i więcej pokory życzę.

Krysia 

Odnośnik do odpowiedzi
31 minut temu, Krysia napisał:

Ja tu wchodzę, żeby się pośmiać - dosłownie. Takich bzdur się tutaj naczytam, że głowa mała. Tym dwóm osobą które piszą ( a gołym okiem to widać) nie ma co nawet tłumaczyć co się dzieje na prawdę. Słuchają i nie słyszą jak się mówi. Patrzą, ale nie widzą co się dzieje, jak dzieciaczki we mgle. 

Krysia 

Krysiu to jest na trójka. Trójka Panie ha ha ha. Tu wszyscy piszą tylko nikt się nie przyznaje ale jak tak uważasz to tylko współczuć. A te dwie osoby to kto Maciej? 

Odnośnik do odpowiedzi
40 minut temu, Krysia napisał:

Krysia 

Szukaj azorek,szukaj.Szczury siedzą w norach,różnych norach.Zwiru i klik tutaj nie brakuje.

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, Krysia napisał:

Krysia 

Dobrą radę ci daję.... wy """""laj! Co cię tak śmieszy? To nie kuuwa tik tok 

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, gwint napisał:

Dziś zobaczyłem na oczy co zrobiono z teren przy jeziorze Długim. To skandal to koniecznie trzeba do gazet podać #GS albo #Kurier24 przerasta to moje wyobrażenie. Pani Burmistrz kontroluje szamba, oczyszczalnie a nie zauważa niszczenia środowiska, degradacji szlaku dla żubrów. Na dom trzeba robić raport na środowisko, na panele i wiatraki na własnym gruncie a innym pozwala się na niewyobrażalne szkody w środowisku.

Właściciel zmylił tu na forum że to działki ww ale to kłamstwo. Wystarczy wejść na Geoportal i od razu widać numer działki i sprawdzić. To działka pana W. tego co ma teren przy wypalarni. Po gość który ma swoje gruntu przy żwirowni i chce się do nich podłączyć. Wcale nie jest wykluczone że tedy będzie szła obwodnica dla SKSM. Gratuluję burmistrzyni że tak dba o środowisko naturalne. Po co kobieto kończyłaś te studia na ZUT z ochrony środowiska skoro nic nich nie wyniosłaś. Dramat! Teraz wiecie dlaczego milczki radni od Iny milczą. Żwirowe srebrniki nie śmierdzą.

Oj chyba "gwint" trafił w sedno. Bo bez przerwy ktoś udaje nie to nie jest ważne.

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czytam te wasze wpisy i jest mi po prostu wstyd za was wszystkwszy.Jeden z drugim jak się widzą to niema do drugiej osoby dosłownie nic ,ale jak przychodzi do domu to włącza mu się tryb Zbawiciela wszystkich. Ludzie zacznijcie ze sobą rozmawiać.

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Waldek napisał:

Tak czytam te wasze wpisy i jest mi po prostu wstyd za was wszystkwszy.Jeden z drugim jak się widzą to niema do drugiej osoby dosłownie nic ,ale jak przychodzi do domu to włącza mu się tryb Zbawiciela wszystkich. Ludzie zacznijcie ze sobą rozmawiać.

A mnie jest poprostu wstyd za koryciarzy z rady i za beznadziejnego dyrektora szkoły

Odnośnik do odpowiedzi
Wstyd to kraść i ...
12 minut temu, Fiołek napisał:

A mnie jest poprostu wstyd za koryciarzy z rady i za beznadziejnego dyrektora szkoly

A kto to dziadostwo kiedyś wpuścił i wybiera?To są te lokalne sitwy rodzinno-układowe.W takiej małej dziurze łatwo jest przejąć władzę i sterować interesami wg."dochodu".

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...