sraka Napisano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Baśka protestuje z Misiło w czarnym marszu. Czy ona jeszcze może? Stare kwoki z N. i reszta ubecji i kodziarstwa sztuk 50 chce decydować o całości społeczeństwa.Nie mogę uwierzyć że takie stare pudernice wypowiadają się na temat aborcji. Wstyd i koszmar!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ksiadz Napisano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Najlepiej niech księża i Kaczyński decyduje o aborcji! Oni najlepiej znają sie na tych sprawach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
riposta Napisano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2017 2 minuty temu, Ksiadz napisał: Najlepiej niech księża i Kaczyński decyduje o aborcji! Oni najlepiej znają sie na tych sprawach. A ty baranie taki cywilizowany jesteś że tylko byś abortował????PIS nigdy nic nie wprowadzało i nie rusza tego tematu. To jakaś organizacja wystąpiła do sejmu z takim wnioskiem. Nie rozprowadzaj fałszywych wieści bo to obłudne kłamstwo. Ja tam popieram "srakę" . A dewoty w kapcie i pod piec. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ksiadz Napisano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Października 2017 Ja bym zostawił decyzje w rękach i sumieniach tych, którzy musza sie z tym mierzyć. Raczej co do zasady nie zaglądam innym do łóżka, nie rozliczam z decyzji osobistych i nie chciałbym aby ktokolwiek robił to mi. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Października 2017 a ten poseł co z tyłu stoi co w gacie coś zrobił czy jest nawalony.Jego to już chyba całkiem pogięło. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
NO TO Napisano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Sprawa może i słuszną jest ale ta pani swoim wizerunkiem szkodzi wszystkiemu..interesowne,paskudne Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 5 Października 2017 Tym Paniom to raczej sex czy tym bardziej ciąża się nie przytrafią. Ale u Was wesoło :-D Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi