observer Napisano 10 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2017 Jutro zaczyna się komusza impreza,zdegradowana do tej roli przez ciocię wieżę.Pasibrzuchy komuszych i platformianych elit przyjadą poszpanować wśród swoich... Liwak pokosił tradycyjnie trawę,Kupczyk od garnków przyjdzie się odchamić wśród artystów.A szef rady pod krawatem będzie krążył jak osa wokół celebrytów.Trudno powiedzieć,że jest to masowa impreza dla turytów bo tam ciągle te same odwieczne gęby.Twórca imprezy "Doland" przewraca się w grobie bo nie taki status miała mieć ta impreza dla odpoczywających.Kowalski machnął łapą a miejscowy grajek Dec ,podpięty jako lokalny artysta dalej gra statystycznie.Gdzie teraz zrobicie spektakl skoro pomost rozebraliście bo wasza nieudolność w jego konserwacji dokonała samosądu.Aha jeszcze został RAK ,po Niemcach no i tzw.krótkobieżny deptak dla palaczy imprezy i piwska.Oj w oku się kręci jak widzę tę samą "Karuzelę" w fotoplastykonie. A gmina dalej dziurawa i zaszopkowana sezonowymi budkami.Ale jest Dingo i szał wyboru. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jagoda Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 6 godzin temu, observer napisał: Jutro zaczyna się komusza impreza,zdegradowana do tej roli przez ciocię wieżę.Pasibrzuchy komuszych i platformianych elit przyjadą poszpanować wśród swoich... Liwak pokosił tradycyjnie trawę,Kupczyk od garnków przyjdzie się odchamić wśród artystów.A szef rady pod krawatem będzie krążył jak osa wokół celebrytów.Trudno powiedzieć,że jest to masowa impreza dla turytów bo tam ciągle te same odwieczne gęby.Twórca imprezy "Doland" przewraca się w grobie bo nie taki status miała mieć ta impreza dla odpoczywających.Kowalski machnął łapą a miejscowy grajek Dec ,podpięty jako lokalny artysta dalej gra statystycznie.Gdzie teraz zrobicie spektakl skoro pomost rozebraliście bo wasza nieudolność w jego konserwacji dokonała samosądu.Aha jeszcze został RAK ,po Niemcach no i tzw.krótkobieżny deptak dla palaczy imprezy i piwska.Oj w oku się kręci jak widzę tę samą "Karuzelę" w fotoplastykonie. A gmina dalej dziurawa i zaszopkowana sezonowymi budkami.Ale jest Dingo i szał wyboru. Nic tylko płakać......gminny(a) zrzędo ??!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 observer ogarnij się i przyjrzyj sie programowi: http://ilf.org.pl/44/index.php/program/harmonogram-projekcji Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
klon Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 3 godziny temu, Gość napisał: observer ogarnij się i przyjrzyj sie programowi: http://ilf.org.pl/44/index.php/program/harmonogram-projekcji A wy tylko o "swoich" korzyściach.A gdzie imprezy dla mieszkańców?Sitwa to jedno ludzie to drugie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 4 godziny temu, klon napisał: A wy tylko o "swoich" korzyściach.A gdzie imprezy dla mieszkańców?Sitwa to jedno ludzie to drugie. http://ilf.org.pl/44/index.php/program/harmonogram-projekcji Przecież ten program filmowy i imprezy towarzyszace są zarówno dla gości,jak i tubylców.Co z tym wspólnego ma "sitwa"? Czytaj ze zrozumieniem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gośc Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 i.Ale jest Dingo i szał wyboru.....jesteś palantem ! dino to duży sklep a dingo to twój pies??? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
co ty Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Nie ! To pies liwaka! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kinomanka Napisano 11 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2017 Tak myślałem elity się pomieszczą a miejscowi wynocha do domów.Tak to jest jak nie ma się zielonego pojęcia czemu miało służyć ILF.Natura jak zwykle pokazała swoje kły.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
do Olo Napisano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Jak tam było na otwarciu ILF, Olo ? Nic nie piszesz ? Co tam nie grało ? Co spieprzone ? Gadaj no tu, pewnie siedziałeś na honornym miejscu przy Tereni i opychałeś się darmowymi ciasteczkami ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 totalne dno.ale oczywiście większości możliwość za darmochę popatrzeć na film i najeść się.Mieszkańcy na aucie.Kino nie mieści wszystkich chętnych a trzeba najpierw usadzić samych darczyńców i darmozjadów reszta jak bóg da.scenariusz zawsze tan sam także nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Było jak było czyli nic się nie zmieniło....zmieniło się tylko to że oficjele zajmują już całe kino i tylko nieliczni mieszkańcy czyt. rodziny rządzących mogli cokolwiek słyszeć i widzieć....kino jest dla kinomaniaków a nie politycznych zdechlaków... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ggg Napisano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 3 godziny temu, Olo napisał: Było jak było czyli nic się nie zmieniło....zmieniło się tylko to że oficjele zajmują już całe kino i tylko nieliczni mieszkańcy czyt. rodziny rządzących mogli cokolwiek słyszeć i widzieć....kino jest dla kinomaniaków a nie politycznych zdechlaków... No ale ty się dostałeś, to jesteś już rządzący ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Mówię jak było bo pytałeś....zatem nie pytaj i nie stwierdzaj za mnie....byłem i widziałem polityczne dno....wieża i całe jej zaplecze stanęli jak jeden mąż...komuna wiecznie żywa....bez dwóch zdań... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
byłem Napisano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 olo nie kłam ja tam widziałem samych pisowców Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 He he he to chyba pryszczaty na jedno oko jesteś....same komuchy, platfusy i zslowcy....żenujący widok... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jojo Napisano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 8 minut temu, Olo napisał: He he he to chyba pryszczaty na jedno oko jesteś....same komuchy, platfusy i zslowcy....żenujący widok... Co ty pitolisz sługusie "dobrej zmiany"? To są właśnie sprawdzeni na niwie samorządności działacze i politycy ! A nie gumiaki z Jarka paki ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Jasne?sprawdzeni złodzieje od dekad...uważają że nie wymienialni ?a jednak kres nadchodzi i ILF które jest takim samym dnem jak politycy je promujący i sponsorzy... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 12 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2017 Mam nadzieję, że ILF przetrwa, a politycy zaczną kiedyś szukać uczciwej roboty. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 O 12.08.2017 o 17:45, Gostek napisał: Mam nadzieję, że ILF przetrwa, a politycy zaczną kiedyś szukać uczciwej roboty. I słusznie.Przecież ta impreza jest dumą Ińszczan i zazdroszczą nam jej wszystkie ościenne gminy.Od wielu lat mimo zakusów żadna opcja polityczna jej sobie nie podporządkowała.Wystarczy przypatrzyć się ambitnemu repertuarowi.Nie ma tam żadnej propagandy partyjnej. A że spotykaja sie wspólnie osoby z różnych stron Europy,to świadczy tylko o tym,że te spotkania i to świeto filmu w Ińsku są potrzebne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 14 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2017 Doba, Wajda Hoffman, Kowalewski same kodziarze i degeneraci. Impreza jest zgorzkniała i tendencyjna. Każdego roku tylko się odznaczają a Kaziu do stópek pada i całuje. Takie wszy co to Polskę zepsuli i dalej psują tylko teraz za granicą. Tfuuuu platfusy i kodziarze....tfuuuuu zdrajcy i mąciciele....jak myślicie że w takiej zapyziałej wiosce pozyskacie zwolenników to marzenie ściętej głowy.....zdjęcia Cieleckiej wzbudzają mój wstręt....jednym słowem to nie ILF to pożoga..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 12 godzin temu, Olo napisał: Doba, Wajda Hoffman, Kowalewski same kodziarze i degeneraci. Impreza jest zgorzkniała i tendencyjna. Każdego roku tylko się odznaczają a Kaziu do stópek pada i całuje. Takie wszy co to Polskę zepsuli i dalej psują tylko teraz za granicą. Tfuuuu platfusy i kodziarze....tfuuuuu zdrajcy i mąciciele....jak myślicie że w takiej zapyziałej wiosce pozyskacie zwolenników to marzenie ściętej głowy.....zdjęcia Cieleckiej wzbudzają mój wstręt....jednym słowem to nie ILF to pożoga..... Ty gminna pierdoło, wszędzie widzisz spiski, kody, smrody itp. Typowy pisowiec a nawet wzorzec tego podgatunku ludków. Nie próbuj podzielić społeczności Ińska na jakieś tobie tylko wiadome stada. Tu zawsze było i będzie lewicowe, czyli zdrowe, jądro społeczeństwa a prawicowe oszołomy, rozproszą się po kątach, szczekając co nie co ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Same zboki i pederaści.....jeszcze bezwstydni na mszę dają....przecież modlić się nie umiesz komuchu....PIS na was zlewa chyba to zauważyłeś....za twój krzywy ryj Rzepa na posterunku....oleśniaki.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
olo manolo Napisano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 3 godziny temu, Olo napisał: Same zboki i pederaści.....jeszcze bezwstydni na mszę dają....przecież modlić się nie umiesz komuchu....PIS na was zlewa chyba to zauważyłeś....za twój krzywy ryj Rzepa na posterunku....oleśniaki.... Obejrzałeś palancie zdjęcia na fejsie bo byś nie wiedział co się dzieje, siedzisz w domu i gnusniejesz, we łbie ci sie przewraca. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 Tak myślisz? Dla mnie to nawet lepiej bo w końcu nie będziesz mi szperał po kompie....goń króliczka goń....stare stęchłe kodziarskie gęby....przecież wiesz że na sali nie było mieszkańców prócz władzy....no i pederastów i wszelkiej maści celebrytów którym tęcza i donoszenie do Europy to STAŁY REPERTUAR... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jesteś głupcem olo... Napisano 15 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2017 5 godzin temu, Olo napisał: Tak myślisz? Dla mnie to nawet lepiej bo w końcu nie będziesz mi szperał po kompie....goń króliczka goń....stare stęchłe kodziarskie gęby....przecież wiesz że na sali nie było mieszkańców prócz władzy....no i pederastów i wszelkiej maści celebrytów którym tęcza i donoszenie do Europy to STAŁY REPERTUAR... Nie interesuje mnie kim jesteś , bo i tak dla mnie jesteś gnidą , jeśli pracujesz w urzędzie . Działasz na dwa fronty...a noż widelec ci się uda kolejna kadencja.... Od ILF się odwal - od śmierci Paszkowskiego to jeden z najlepszych festiwali . Nie jestem u "władzy". Byłem . Widziałem . Mam prawo do takiego komentarza. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi