PORTOWCY Napisano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2024 Witam. Zwracam się do mieszkańców Ińska z zapytaniem czy nie mielibyście nic przeciwko temu aby na murku obok Kina Morena zrobić graffiti Pogoni Szczecin ? Nasze miasto ma dużo kibiców z tego klubu. Można wtedy na tym graffiti połączyć Pogoń Szczecin wraz z Ina Ińsko. Osoba za to odpowiedzialna mogła by to zrobić na wiosnę. Potrzebna jest tylko zgoda mieszkańców i gminy na taki projekt. Zawsze to trochę upiększy miejscowość a artysta na prawdę robi dobrą robotę. Czekam na Wasze wypowiedzi na ten temat. Niżej kilka projektów tej grupy. Można ich sprawdzić na FB pod nazwą MB'17 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 12 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2024 Nie mam nic przeciwko. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Kiepski Napisano 13 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2024 Może lepiej mural z bohaterami serialu "Kiepscy". Zapewne też jest dużo fanów. Może nawet jeszcze więcej niż fanów Pogoni! Ale tak serio, to mamy swoją drużynę, swoje miasto, swoje piękne jezioro... Może jak już malować to coś bardziej w tym kierunku? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
PORTOWCY Napisano 13 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2024 26 minut temu, Kiepski napisał: Może lepiej mural z bohaterami serialu "Kiepscy". Zapewne też jest dużo fanów. Może nawet jeszcze więcej niż fanów Pogoni! Ale tak serio, to mamy swoją drużynę, swoje miasto, swoje piękne jezioro... Może jak już malować to coś bardziej w tym kierunku? Dlatego napisałem że można połączyć te dwa kluby na jednym malunku. Na tym murku jest wiele rysunków. Nikt za to płacić nie będzie. Po prostu artysta zrobi swoje i tyle. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Propozycja Napisano 13 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2024 Połaczcie swoje dwa móżdżki może wówczas będziecie myśleć o własnej miejscowości. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Propozycja Napisano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2024 Zróbcie mural na siedzibie wieży i dreda Idealnie pasuje PZPR oraz sierp i młot. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Cygan Napisano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2024 W dniu 12.12.2024 o 03:24, PORTOWCY napisał: Witam. Zwracam się do mieszkańców Ińska z zapytaniem czy nie mielibyście nic przeciwko temu aby na murku obok Kina Morena zrobić graffiti Pogoni Szczecin ? Nasze miasto ma dużo kibiców z tego klubu. Można wtedy na tym graffiti połączyć Pogoń Szczecin wraz z Ina Ińsko. Osoba za to odpowiedzialna mogła by to zrobić na wiosnę. Potrzebna jest tylko zgoda mieszkańców i gminy na taki projekt. Zawsze to trochę upiększy miejscowość a artysta na prawdę robi dobrą robotę. Czekam na Wasze wypowiedzi na ten temat. Niżej kilka projektów tej grupy. Można ich sprawdzić na FB pod nazwą MB'17 Cu ta na tej grupie większość to przygłup, zgłoś projekt do Gminy ja uważam że to fajny pomysł Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
PORTOWCY Napisano 14 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2024 5 godzin temu, Cygan napisał: Cu ta na tej grupie większość to przygłup, zgłoś projekt do Gminy ja uważam że to fajny pomysł Już mam wszystko napisane do gminy. Jutro idam sie i wrzucę list do skrzynki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jaś Napisano 16 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2024 Wrzuciłeś Grzesiu list do skrzynki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
PORTOWCY Napisano 23 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2024 W dniu 16.12.2024 o 15:51, Jaś napisał: Wrzuciłeś Grzesiu list do skrzynki Jaki Grzesiu ? 😄 Czekam na odpowiedź od naszej gminy. Jeśli nie wyraża zgody to trudno. Są lepsze na to miejsca prywatne niz gminne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Płaski Napisano 24 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2024 W dniu 14.12.2024 o 14:26, Cygan napisał: Cu ta na tej grupie większość to przygłup, zgłoś projekt do Gminy ja uważam że to fajny pomysł A na przeciwko omegi zesrał się pies wczoraj wieczorową porą Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi