Mieszkaniec Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Co sadzicie o dzisiejszym WOSPie w Insku ? Moim zdaniem kwota zebrana moze i fajna ale czy nie uwazacie, ze lepiej zbierac dla naszych potrzebujacych? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ALEK Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 A kto u nas potrzebuje ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Andrzej Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 8 godzin temu, Mieszkaniec napisał: Co sadzicie o dzisiejszym WOSPie w Insku ? Moim zdaniem kwota zebrana moze i fajna ale czy nie uwazacie, ze lepiej zbierac dla naszych potrzebujacych? No właśnie zbieramy na naszych potrzebujących. Nie widziałem jeszcze jak wyglądają oddziały geriatryczne w szpitalach ale na oddziałach dziecięcych jest masa sprzętu ufundowanego przez WOŚP. Dzieci z Ińska zapewne tez korzystają. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
itd Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 16 godzin temu, Mieszkaniec napisał: Co sadzicie o dzisiejszym WOSPie w Insku ? Moim zdaniem kwota zebrana moze i fajna ale czy nie uwazacie, ze lepiej zbierac dla naszych potrzebujacych? Taki dzień jak ten , nie był kwestą na rzecz potrzebujących dla naszej gminy. Jurek Owsiak- CZŁOWIEK WIELKI I Z WIELKĄ EMPATIĄ zmobilizował nie tylko nasz kraj , ale cały świat , by dobro było na rzecz WSZYSTKICH. Nie tobie negować Jego czyny. Zrobił o wiele więcej niż rządy zarówno te na górze , tak jak i u nas na dole. Miałam okazje Go poznać lecąc kiedyś z Krakowa .... i jedno co mogę zarzucić co się dzieje tutaj, a dotyczy tylko WOŚP-u(choć zapewne to częste sytuacje)... Gospodarze powinni być gospodarzami , a nie burakami.... Może i ktoś jest z-cą burmistrza , ale Jego zachowanie wobec ludzi świadczy o nim ...Nawet młodość, będąc na takim stanowisku, nie jest żadną wymówką. Pozdrawiam Wszystkich Ludzi Dobrej Woli Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 1 godzinę temu, itd napisał: Taki dzień jak ten , nie był kwestą na rzecz potrzebujących dla naszej gminy. Jurek Owsiak- CZŁOWIEK WIELKI I Z WIELKĄ EMPATIĄ zmobilizował nie tylko nasz kraj , ale cały świat , by dobro było na rzecz WSZYSTKICH. Nie tobie negować Jego czyny. Zrobił o wiele więcej niż rządy zarówno te na górze , tak jak i u nas na dole. Miałam okazje Go poznać lecąc kiedyś z Krakowa .... i jedno co mogę zarzucić co się dzieje tutaj, a dotyczy tylko WOŚP-u(choć zapewne to częste sytuacje)... Gospodarze powinni być gospodarzami , a nie burakami.... Może i ktoś jest z-cą burmistrza , ale Jego zachowanie wobec ludzi świadczy o nim ...Nawet młodość, będąc na takim stanowisku, nie jest żadną wymówką. Pozdrawiam Wszystkich Ludzi Dobrej Woli Czym Ci podpadł z-ca burmistrza? Konkrety proszę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 "Może i ktoś jest z-cą burmistrza , ale Jego zachowanie wobec ludzi świadczy o nim ...Nawet młodość, będąc na takim stanowisku, nie jest żadną wymówką." Byłem,widzialem i słuchalem.Z pewnością nie caly czas,bo impreza trwała dość długo,ale według mnie Pan Michał poprowadził zarowno imprezę jak i licytacje konkretnie i na temat.Nie ubarwial swojej osoby,lecz przechodził do meritum,czyli do zbierania "grosza" podczas kolejnych licytacji .Robił to kulturalnie i taktownie.Dziekuję mu za to. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 16 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ja także niczego złego nie zauważyłem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 A ja widzę że gmina gaśnie....gaśnie w oczach....a władza ma się dobrze....Gratuluję! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 27 minut temu, Olo napisał: A ja widzę że gmina gaśnie....gaśnie w oczach....a władza ma się dobrze....Gratuluję! Eee tam, lampy się świecą nawet w dzień, nic nie gaśnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hii Napisano 17 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 43 minut temu, gość napisał: Eee tam, lampy się świecą nawet w dzień, nic nie gaśnie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
itd Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 21 godzin temu, Olo napisał: A ja widzę że gmina gaśnie....gaśnie w oczach....a władza ma się dobrze....Gratuluję! Broń mnie Panie Boże , by ta wypowiedź była na Twoja korzyść , Chodziło mi o zwykłe " dzień dobry, przepraszam ". Nic więcej nie zarzucam panu Michałowi tego dnia , zaś Ty ze swoim słownictwem ( choć p. Michał nie mówi w ogóle) obrzydzasz życie ludziom i sprawiasz ,że język polski sięga dna. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
itp Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Godzinę temu, itd napisał: Broń mnie Panie Boże , by ta wypowiedź była na Twoja korzyść , Chodziło mi o zwykłe " dzień dobry, przepraszam ". Nic więcej nie zarzucam panu Michałowi tego dnia , zaś Ty ze swoim słownictwem ( choć p. Michał nie mówi w ogóle) obrzydzasz życie ludziom i sprawiasz ,że język polski sięga dna. Jasne o nic ci chodziło tylko o wspomnieniu o Michale. Ty nie miałeś dobrych intencji a Olo to co takiego złego napisał wg ciebie? Coś złego?! Napisał krótko i prawdę. Olo czemu jesteś taki skromny ja im powiem wprost cwaniacy i słoma w butach. Ludzie u władzy na trwaniu!!!! O i tyle powiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 25 minut temu, itp napisał: J.asne o nic ci chodziło tylko o wspomnieniu o Michale. Ty nie miałeś dobrych intencji a Olo to co takiego złego napisał wg ciebie? Coś złego?! Napisał krótko i prawdę. Olo czemu jesteś taki skromny ja im powiem wprost cwaniacy i słoma w butach. Ludzie u władzy na trwaniu!!!! O i tyle powiem. A ja powiem tak, , to co tu się dzieje to cyrk. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
itd Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 38 minut temu, itp napisał: Jasne o nic ci chodziło tylko o wspomnieniu o Michale. Ty nie miałeś dobrych intencji a Olo to co takiego złego napisał wg ciebie? Coś złego?! Napisał krótko i prawdę. Olo czemu jesteś taki skromny ja im powiem wprost cwaniacy i słoma w butach. Ludzie u władzy na trwaniu!!!! O i tyle powiem. Wciąż uważam, że stanowisko zobowiązuje. To nie było wspomnienie o "Michale",lecz uwaga dotycząca zachowania, zaś Olo nigdy skromny nie był. .i tu masz rację ,to cwaniak ze słomą w butach Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kto Napisano 18 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2017 Kto? Bo piszesz jak ułom. Kim jest cwaniak ze słomą w butach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Dudkowski Janek Napisano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2017 O 18/01/2017 o 22:02, kto napisał: Kto? Bo piszesz jak ułom. Kim jest cwaniak ze słomą w butach. precz z komuną Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi