do gamonia Napisano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 11 minut temu, johnnyenglish napisał: z wyliczeń żwirowni widac że wpływy będą większe niż budżet gminy więc o co chodzi Z wyliczeń zwirowni widać, że wpływy do Szczecina beda większe niz budżet gminy i o to własnie chodzi durniu! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnnyenglish Napisano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 21 minut temu, do gamonia napisał: Z wyliczeń zwirowni widać, że wpływy do Szczecina beda większe niz budżet gminy i o to własnie chodzi durniu! durniu w każdym interesie chodzi o zyski , ale czy gmina czerpie zyski z innych zakładów?? a tu by mieli podwójny budżet , ale po co Ińsko bogate kasy nie potrzebuje Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnnyenglish Napisano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 ważne ze pracownicy gminy mają dobre zarobki i tartak im premie daje a biedaki niech biedują Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 4 minuty temu, johnnyenglish napisał: ważne ze pracownicy gminy mają dobre zarobki i tartak im premie daje a biedaki niech biedują spadaj baranie! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnnyenglish Napisano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 oj sie obudzili pracownicy gminy wkrótce otworze album jak pracownicy biegają po ciasteczka do lewiatana mam już zdj od stycznia równy rok i opublikuje bo dla ludzi to czasu nie mają Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 spadaj baranie! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnnyenglish Napisano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 monotonia baranie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olo Napisano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 18 minut temu, johnnyenglish napisał: oj sie obudzili pracownicy gminy wkrótce otworze album jak pracownicy biegają po ciasteczka do lewiatana mam już zdj od stycznia równy rok i opublikuje bo dla ludzi to czasu nie mają Ja chętnie obejrzę chociaż wiem że pracownicy rozwydrzyli się i są panami samych siebie. Jacek i Michał to zwykłe palanty i pierwsi się w pas kłaniają irenkom i innym mareczkom. Gdzie tak w pracy jest że pracownik sobie po bułeczkę wychodzi. Niech kupuje jak idzie do pracy zeżre ją w 15 minut przerwy i niech dalej pracuje. Ale jak sam wicek na papierosku z pracownikiem stoi to wszystko to jedna wielka patologia. Bo władza nie ma posłuchu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnnyenglish Napisano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 będą w sylwestra a co do wspomnianego mareczka to chyba jedyny porządny w tym urzędzie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnnyenglish Napisano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 a wicek pół dnia w piwnicy siedzi i szlugi jara masakra jakby miał problemy niewiedomo jakie a tu chyba zwykły brak zajęć Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 11 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 uhm porządny bardzo z nieprawego łoża. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnnyenglish Napisano 11 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Października 2016 2 minuty temu, gość napisał: uhm porządny bardzo z nieprawego łoża. no już bez takich , wątpie że z nieprawego bo znam tą rodzine juz ponad 20 lat , a w sumie nawet jakby to co to ma do jego bytu życia w terażniejszości Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ja.. Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Chciałam zauważyć że pan m..... może i porządny człowiek ale nie dla wszystkich a nawet dla sporej większości jest nie uprzejmy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
do ja.... Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 23 minut temu, ja.. napisał: Chciałam zauważyć że pan m..... może i porządny człowiek ale nie dla wszystkich a nawet dla sporej większości jest nie uprzejmy Pan Malcer jest wielki i ma wielkie serce. Odczep się od niego. To zasłużony strażak więcej takich. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
johnnyenglish Napisano 12 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 4 minuty temu, do ja.... napisał: Pan Malcer jest wielki i ma wielkie serce. Odczep się od niego. To zasłużony strażak więcej takich. straż powinna pomagać a nie żądać zapłaty za pomoc czyż nie ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 12 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Października 2016 4 minuty temu, johnnyenglish napisał: straż powinna pomagać a nie żądać zapłaty za pomoc czyż nie ? a od kogo chciał zapłaty i za jaką pomoc. Bo to jednak strażacy też na siebie zarabiają dla straży a nie dla siebie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ja.. Napisano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2016 nie chodziło mi o pana malcera tylko o pana marka z gminy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tik tak Napisano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2016 27 minut temu, ja.. napisał: nie chodziło mi o pana malcera tylko o pana marka z gminy Aaaaaa to pełna zgoda. Ten buraczek mareczek to wredny typek a mądrala że szkoda mówić. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olo Napisano 13 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Października 2016 1 godzinę temu, ja.. napisał: nie chodziło mi o pana malcera tylko o pana marka z gminy Nie martw się o Pana Marka....On sobie radę da.........zapytaj Irenki czy ktoś złożył jakiekolwiek uwagi do dalszej procedury Liwaka w temacie kopalni....Liwak bocznymi kanałami wprowadza żwirownię w Ińsku tak jak wbrew mieszkańcom Storkowa.....Robi się żwirowe zagłębie w Ińsku...wszystko za zgodą Liwaka, Kupczyńskiego i Szafrana....rzekomo największych przeciwników żwirowni....co wy mieszkańcy wiecie o tych tajnych spotkaniach za parawanem????Ma wyglądać tak że są przeciwni a wyjdzie jak chce żwirownia i grzesiak.....o tym pisz "ja..." bo jesteś jednym z "trzech"...... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 8 godzin temu, Olo napisał: Nie martw się o Pana Marka....On sobie radę da.........zapytaj Irenki czy ktoś złożył jakiekolwiek uwagi do dalszej procedury Liwaka w temacie kopalni....Liwak bocznymi kanałami wprowadza żwirownię w Ińsku tak jak wbrew mieszkańcom Storkowa.....Robi się żwirowe zagłębie w Ińsku...wszystko za zgodą Liwaka, Kupczyńskiego i Szafrana....rzekomo największych przeciwników żwirowni....co wy mieszkańcy wiecie o tych tajnych spotkaniach za parawanem????Ma wyglądać tak że są przeciwni a wyjdzie jak chce żwirownia i grzesiak.....o tym pisz "ja..." bo jesteś jednym z "trzech"...... olo jesteś ciemny jak tabaka w rogu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RICO Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 SZANOWNI MIESZKAŃCY MIASTA I GMINY IŃSKO . To co się dzieje na tym forum i również w komentarzach społecznych dziwnie trąci moderowaniem przez parę osób . WYMIENIAM . Michał Kupczyński , Beata Pryma / może Liwak / Joanna Wojdak / z domu Kupczyńska/ , już też się się nauczył pisać/ bo kiedyś nie umiał to CYGAN z domu Kupczyński no i kilkoro pracowników urzędu gminy. KTO NIE WIERZY ŁATWO MOŻNA SPRAWDZIĆ . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Raczej powiedziałbym że to ekipa znikome paczek i aksiuszyc pisze tajemnicze listy też oni wysyłają do mieszkańców Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Olo Napisano 18 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Października 2016 http://bip.insko.pl/strony/zmiany/3859.dhtml Jaki interes widzi gmina i Liwak w takiej sprzedaży? Zakładając że pójdzie za tę kwotę (na 100%) nie pójdzie to rocznie ktoś będzie płacił 7 tys. będzie kolejny i kolejny przetarg aż cena spadnie połowę i cwany biznesmen łyknie kawał ziemi. Zresztą szykują ustawę że użytkowanie wieczyste ma być zniesione na rzecz własności to co ińska władza nie idzie z duchem czasu? A jednak w nowym garniturze nie koniecznie nowoczesność tylko stara komuna. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 O 2.10.2016 o 22:03, Olo napisał: W Ińsku są tylko sklepy, gmina i szkoła....kolejny sklep to idiotyzm bo ludzie i tak jeżdżą poza Ińsko bo tu drogo....każdy kto zrobi nowy i tak dostosuje ceny do wszystkich pozostałych Tak to prawda! niedawno cieszył nas nowy LEWIATAN ... a teraz liczą na zyski ... zawalą towarem sklep tak, by inwalida o zwykłych kulach nie mógł kupić chleba bo tam jakiś wąski przesmyk.....piwo , lodówki itp....a o resztę pytam pozostałych kupujących dlaczego wyjeżdżają na zakupy do Chociwla lub do Węgorzyna ...... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 1 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Listopada 2016 Nie martw się o Pana Marka....On sobie radę da.........zapytaj Irenki czy ktoś złożył jakiekolwiek uwagi do dalszej procedury Liwaka w temacie kopalni.... oj sie obudzili pracownicy gminy wkrótce otworze album jak pracownicy biegają po ciasteczka do lewiatana mam już zdj od stycznia równy rok i opublikuje bo dla ludzi to czasu nie mają Ja chętnie obejrzę chociaż wiem że pracownicy rozwydrzyli się i są panami samych siebie. Jacek i Michał to zwykłe palanty i pierwsi się w pas kłaniają irenkom i innym mareczkom. Gdzie tak w pracy jest że pracownik sobie po bułeczkę wychodzi. Niech kupuje jak idzie do pracy zeżre ją w 15 minut przerwy i niech dalej pracuje. Ale jak sam wicek na papierosku z pracownikiem stoi to wszystko to jedna wielka patologia . Bo władza nie ma posłuchu. Wybrane dla CIEBIE! serdecznie pozdrawiam..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi