traszka Napisano 11 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Września 2016 Witam. Nie byłam w Ińsku prawie 20 lat (mieszkam obecnie daleko od Ińska), wkrótce chcę odwiedzić po długiej przerwie to miasteczko, które z pewnością się przez ten czas zmieniło. Zwracam się do Państwa na forum z zapytaniem - gdzie w Ińsku można smacznie zjeść? Może lokale, które znałam w tamtych czasach w Ińsku już nie istnieją? Mam i drugie pytanie - gdzie warto robić zakupy,w których sklepach, czy obecnie w Ińsku jest jakaś Biedronka lub inny sklep tego rodzaju? Co moglibyście mi polecić? Proszę o odpowiedzi. Serdecznie Państwa pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 12 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Września 2016 Witam"traszkę".Jedyną restauracją w Ińsku,która się ostała jest "Srebrna Rybka",która serwuje smaczne posiłki. Polecam również Ośrodek Wypoczynkowy" Promyk" przy plaży.Sklepów jest sporo,lecz najtaniej zrobisz zakupy w "Lewiatanie" przy urzędzie gminnym.Zapraszam serdecznie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gostek Napisano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Jadłem kilka razy w Srebrnej Rybce, ale można tam czasem umrzeć z głodu w oczekiwaniu na posiłek :-( Chyba szybciej zje się poświęcając czas na dojazd/dojście na Promyk :-P Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2016 O 11.9.2016 o 13:06, traszka napisał: Witam. Nie byłam w Ińsku prawie 20 lat (mieszkam obecnie daleko od Ińska), wkrótce chcę odwiedzić po długiej przerwie to miasteczko, które z pewnością się przez ten czas zmieniło. Zwracam się do Państwa na forum z zapytaniem - gdzie w Ińsku można smacznie zjeść? Może lokale, które znałam w tamtych czasach w Ińsku już nie istnieją? Mam i drugie pytanie - gdzie warto robić zakupy,w których sklepach, czy obecnie w Ińsku jest jakaś Biedronka lub inny sklep tego rodzaju? Co moglibyście mi polecić? Proszę o odpowiedzi. Serdecznie Państwa pozdrawiam. nie rób ludzi w malinę , cel tego wpisu jest całkiem inny Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
traszka Napisano 13 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Września 2016 Czyli uważasz, że nie ma takich ludzi, co po wielu latach latach odwiedzają Ińsko? Twój tok myślenia - twoja sprawa, nie obchodzi mnie twoje zdanie na ten temat. W ostatnich tygodniach przeczytałam całe to forum w poszukiwaniu odpowiedzi na moje pytanie i znalazłam wpisy osób, które pytały o to samo, gdyż wybierały się turystycznie do Ińska. Są to zapytania z 2009 i 2015 roku: cóż, odpowiedzi z ponad 7 lat to długi okres czasu, a ta z minionego roku bardzo zróżnicowana w opiniach. Ogólnie rzecz ujmując, oprócz wymienionych powyżej przez forumowiczów, padła nazwa "Bolero", była też mowa o lokalu z pizzą (za moich czasów ich nie było). Znałam kiedyś w Ińsku restaurację "Rybkę" (nie pamiętam już srebrną czy złotą) i "Omegę", coś było wtedy jeszcze z lokali, ale ich nazw już nie pamiętam. W internecie wyczytałam, że "Krokus" nie jest czynny po sezonie, o pizzy podobnie. Widzę że twoja "gościnność" jest duża...Przyjadę do Ińska, mimo niej. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2016 O 12.09.2016 o 16:17, Gość napisał: Witam"traszkę".Jedyną restauracją w Ińsku,która się ostała jest "Srebrna Rybka",która serwuje smaczne posiłki. Polecam również Ośrodek Wypoczynkowy" Promyk" przy plaży.Sklepów jest sporo,lecz najtaniej zrobisz zakupy w "Lewiatanie" przy urzędzie gminnym.Zapraszam serdecznie. Tak to prawda ze niewiele się ostało ... bywam w Ińsku często bo mam tam rodziców, dla mnie to miasteczko jest miejscem które lubię. Niestety Srebrna Rybka nie oferuje nic fajnego na obsłużenie czeka sie długo promyk trochę daleko ale podają smacznie i elegancko bardziej domowo . Lewiatan obok gminy owszem z początkiem otwarcia jakoś się starali teraz natomiast nic nadzwyczajnego ceny jednakowo wysokie , mięso drobiowe brudne pierzaste nie apetyczne , wędliny krojone na życzenie też jakieś z papierami lub krojone z folią poprzylepiane do plasterków lub pomiędzy ...po przyniesieniu do domu trzeba się paprać i obierać te skrawki z opakowania. Po za tym panie ostatnio dodają jakieś resztki końcowe z pozostałości , które różnią sie wygladem od zamawianego produktu ... pozdrawiam traszkę i życzę miłego pobytu Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Września 2016 3 godziny temu, gość napisał: Tak to prawda ze niewiele się ostało ... bywam w Ińsku często bo mam tam rodziców, dla mnie to miasteczko jest miejscem które lubię. Niestety Srebrna Rybka nie oferuje nic fajnego na obsłużenie czeka sie długo promyk trochę daleko ale podają smacznie i elegancko bardziej domowo . Lewiatan obok gminy owszem z początkiem otwarcia jakoś się starali teraz natomiast nic nadzwyczajnego ceny jednakowo wysokie , mięso drobiowe brudne pierzaste nie apetyczne , wędliny krojone na życzenie też jakieś z papierami lub krojone z folią poprzylepiane do plasterków lub pomiędzy ...po przyniesieniu do domu trzeba się paprać i obierać te skrawki z opakowania. Po za tym panie ostatnio dodają jakieś resztki końcowe z pozostałości , które różnią sie wygladem od zamawianego produktu ... pozdrawiam traszkę i życzę miłego pobytu Fe,nieładnie.Robię tam często zakupy i nie zdarzyło mi się nic z tego co "gość" pisze.I tak nie obrzydzisz mi zakupów w tym sklepie,konkurencjo!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 20 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Września 2016 19 godzin temu, Gość napisał: Fe,nieładnie.Robię tam często zakupy i nie zdarzyło mi się nic z tego co "gość" pisze.I tak nie obrzydzisz mi zakupów w tym sklepie,konkurencjo!!! Witam ! Tobie się nie zdarzyło i zdarzyć nie mogło! dlatego ponieważ codziennie bierzesz odpisy, a opinię wyrażam tylko swoją i opartą na faktach .... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
traszka Napisano 20 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Października 2016 Dzień dobry Państwu. Zrealizowałam swój plan i po ponad 20 latach znów zobaczyłam Ińsko. Łezka się w oku zakręciła... chyba większość ludzi ma sentyment do swoich stron. W czasie pobytu skorzystałam z rad od osób, które wypowiedziały się w sprawie mojego zapytania na forum. Zatem bardzo Wam Państwo dziękuję za pomoc i czas mi poświęcony, Wasze odpowiedzi były dla mnie cenne. Stołowałam się w polecanych przez Was miejscach, zakupy też robiłam. A i pogoda była piękna, bo sucho i słonecznie. Jak odebrałam Ińsko po tylu latach? Pozytywnie, chociaż niewiele się zmieniło na przestrzeni dziesięcioleci. Ludzie pomocni, szczerzy i sympatyczni, jak i kiedyś (ja takich spotkałam, ale pewnie są i inni, jak w każde miejscowości). Jezioro, przyroda, natura to nadal coś unikatowego w skali kraju, po prostu skarb. Brakowało mi jedynie mola, które jeszcze kilka miesięcy wcześniej widziałam w materiałach zamieszczonych w internecie, byłaby to pewnego rodzaju atrakcja. Co do samego Ińska - moim zdaniem - nie wykorzystuje ono swoich możliwości, a mogłoby się stać turystyczną perłą - potrzeba więcej reklamy, aby turyści, ceniący sobie spokój i piękno natury, przyjechali do niego. Wizyta ta sprawiła, że Ińsko nadal mam w sercu i kiedyś je odwiedzę znowu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Października 2016 Witam! Kiedyś czytałam o brudnym mięsie w Lewiatanie tuż przy gminie .... mnie dzisiaj mój mąż przywiózł smierdzące skrzydła indycze! ale kupował też kurze ćwiartki i szyje indycze i tylko te nieszczęsne skrzydla były śmierdzące mieszkam na wsi i nie miałam możliwości zwrotu tego badziewia powiem tak że nie polecam tam robić mięsne zakupy .... ponieważ faktycznie trafiło mnie takie śmierdzące cudo .....w domu kłótnia a jutro rosołek uboższy .... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
drań Napisano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Oj tam! co wy chcecie zaraz trzeba wypisywać bzdedy zobacz gościu ta fajną małolatę siedzącą na kasie ! wiem ze ma na imię OLA usmiech .... miła .... doradcza widać że jest niezależna od rudego i że nie daje sobie w kaszkę walić. Jej pewność siebie co do fachu wykonywanej roboty daje do myślenia.... widać jej profesjonalizm ! pozdrawiam i zrobię zakupy kazdego wieczora .... lubię być smpatycznie obsłużony Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiatr Napisano 20 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Listopada 2016 to się z nią ożeń jak jesteś kawaler bo jak ona fajna kobitka to ci ją zaraz inny facet sprzątnie i będziesz potem żałował zamiast pisać na forum o zakupach umów się z nią Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
maksiu432 Napisano 24 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 wiatr jak konkretnie ale do rzeczy dobrze napisał ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
drań Napisano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2016 witam 1 Wpadam tu co jakis czas owszem pisałem nie o brudnym miesie ..... o którym mój poprzednik pisze ! moim celem było znależć cos dobrego w sklepie, zatem pisałem o dobrej obsłudze ,wspaniałej atmosferze i ten klimat zakupów z miła obsługą a tu zaraz wiatr pisze "to się z nią ożeń jak jesteś kawaler bo jak ona fajna kobitka to ci ją zaraz inny facet sprzątnie i będziesz potem żałował zamiast pisać na forum o zakupach umów się z nią. oOTO dlaczego nie zrobię tego dla Ciebie "wiatr"Jestem juz zaręczony a ztego co wiem ola jeszcze nie jest starą panna i jej czas jest jeszcze daleki od zakochania i poznania kogoś wartościowego! a Ty na przyszłość uruchom swoją mózgownicę na poziomie MIMI bo więcej robisz złego niż dobrego..... dla mnie bomba fajna z niej sprzedawczyni ... kasjerka i w ogóle jest w tym sklepie mile widziana a teraz tam nie lubię być a zakupy robie w węgorzynie ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
czarny Napisano 4 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Drań robisz jakąś reklamę na forum. Komu? Sklepowi czy tej sprzedawczyni? Nawet po imieniu wymieniasz sprzedawczynię. Po co tak zachwalasz? Chodzimy tam po zakupy to nie musisz robić darmowej reklamy! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
waldek Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 Matoł z tego Drania. Niech robi zakupy gdzie chce, nawet i w Szczecinie, ale na forum niech nie bełkocze, bo sam nie wie czego chce. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
drań Napisano 8 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2016 waldek to ty sam jestes matołtak jak czarny , gdybyś czytał ze zrozumieniem to wiedział byś że to była moja riposta na na śmierdzące mięso ! a mnie podobała się obsługa więc pochwaliłem tą młoda i fajną ekspedientkę a tu zaraz wyleciał jak wiatr abym się od razu żenił,Potem maksiu z numerkiem. Wiatr ostrzegł mnie ze ktoś mi ją sprzatnie a przeciżnie napisałem nic takiego że chciaŁbym sie zenić z doskoku > zastanawiam się który matoł robi to od razu ....tak z doskoku. Myślę ze to napisał jakiś debil w czterech osobach ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ania Napisano 11 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2016 Sam jesteś debilem i to wielkim. Ile ci płacą za reklamowanie sklepu? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 20 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2016 witaj Aniu! dzisiaj dostałem wy[łatę za reklamę.... jest to dużo ale wszystko przeznaczam na impreze piątkową ... a reszta co do oli to ona jeszcze nie jest starą panna i ma jeszcze dożo czasu na [oznanie jakiegos faceta byle nie brał d*** ad hock a po za tym sama ola spieszy sie dorwać jakiego fagasa i jest jej obojętne kto to będzie !.... sam byem na imprezie gdzie ola była gotowa na .....przyjaźń Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi