Skocz do zawartości

Referendum

Piotr

Rekomendowane odpowiedzi

47 minut temu, do Ścienne napisał:

Ta wasza Larwa do niczego sie nie nadaje wymiencie ją na lepszy model

Ewa to prawdziwa kupa! Nigdy tak złego burka nie było w Ińsku jak ten partacz. nie spodziewałem się ale Jacek to kilka poziomów wyżej. Ewa to dno. Cenzurą nawet nie umie się zająć a ma robić cos więcej? Idzie po wypłatę 10 i to wystarczy. 20 tys na konto wpada i cyk. 

Odnośnik do odpowiedzi
35 minut temu, To jest kupa napisał:

Ewa to prawdziwa kupa! Nigdy tak złego burka nie było w Ińsku jak ten partacz. nie spodziewałem się ale Jacek to kilka poziomów wyżej. Ewa to dno. Cenzurą nawet nie umie się zająć a ma robić cos więcej? Idzie po wypłatę 10 i to wystarczy. 20 tys na konto wpada i cyk. 

Przecież o to szkoutom chodziło bo już komornik pukał do drzwi. Więc Ewka i Waldemar wyciągnęli rękę po mieszkańców grosik.

Odnośnik do odpowiedzi

Zrobić musisz czystkę po liwaku ,oni cię zniszczą .Już to robią ,pamiętaj p burmistrz to tylko jeszcze trochę czasu. Nie bądź naiwna jeśli tego nie zrobisz,oni to już robią.I pamiętaj oni mają macki liwaka i kupczyniaka w szkole ,kinie i w gminie .Nie oszukujemy się niszcza i ciebie zniszczą.

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Twój wyborca napisał:

Zrobić musisz czystkę po liwaku ,oni cię zniszczą .Już to robią ,pamiętaj p burmistrz to tylko jeszcze trochę czasu. Nie bądź naiwna jeśli tego nie zrobisz,oni to już robią.I pamiętaj oni mają macki liwaka i kupczyniaka w szkole ,kinie i w gminie .Nie oszukujemy się niszcza i ciebie zniszczą.

Jeszcze Liwak w obu kadencjach był spoko,ale Michaił utworzył mafię i radnymi rządził.Kto się nie poddawał-szedł w odstawkę tak jak Włodek,Zbyszek i Kazik.

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, tak napisał:

Jeszcze Liwak w obu kadencjach był spoko,ale Michaił utworzył mafię i radnymi rządził.Kto się nie poddawał-szedł w odstawkę tak jak Włodek,Zbyszek i Kazik.

Za to promowali swoje kochanki a były takie co za stołek dawały wszystko

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Twój wyborca napisał:

Weź człowieku głupot tu nie pisz ona jest po prostu słaba i nie nadaje się na to stanowisko, miesiące lecą kasa leci ,długi się spłaci i dalej będzie szarą myszką ,moje dziecko chodziło z jej córką do szkoły i jak jakąś wycieczka czemu tak drogo itp.

Odnośnik do odpowiedzi

Pani Ewa Szkołut jestem głęboko zaniepokojona tym co widzę. Czy Pani celowo doprowadziła do nie wydania zgody na wyświetlenie filmu w Kinie i to jeszcze w dniu premiery kiedy każdy przełożyć grafik pracy? Dlaczego Pani tak robi ludziom, czy Pani nie wstyd? 

Odnośnik do odpowiedzi

Wstyd mnie bierze że głosowałam na taką kobietę. Pokazywała w kampanii że jest zainteresowana zmianami, działaniem, rozwojem. A to co dziś widać to zamknięcie kina dla nas, normalnych ludzi którzy chcą odpocząć, zrelaksować się. Dla kogo Pani tu jest? Dla nas. Zapomniała Pani już kto Panią wybrał? Nigdy więcej Pani nie zaufam. Mam Pani dość!

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 7.11.2024 o 21:23, Darek napisał:

Weź człowieku głupot tu nie pisz ona jest po prostu słaba i nie nadaje się na to stanowisko, miesiące lecą kasa leci ,długi się spłaci i dalej będzie szarą myszką ,moje dziecko chodziło z jej córką do szkoły i jak jakąś wycieczka czemu tak drogo itp.

Żaden Darek nie przychodził na zebrania 🤣

Odnośnik do odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...