Wypominki Napisano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2024 Po co tu smarowac. Dajcie na wypominki, ksiądz w kościele poczyta i może ktoś was wysłucha. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jan Napisano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2024 3 godziny temu, Paweł napisał: A co robi Burmistrz I jej zastępca patrzą sobie w oczy ,do holery to chyba dobrze że Banan się interesują droga .Ewka z Mareczkiem do roboty Banan się nie interesuje, banan robi zadyme Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Włodek Napisano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2024 5 godzin temu, Wyborca napisał: Tak to jest jak chcą być lepsi od burmistrza a za doradców mają lewaka i kupę Lepsi od gnidy Ewki? Dobre żarty. Leją na was ciepłym moczem a mówicie że to wiatr w oczy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
To jest kupa Napisano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2024 47 minut temu, do Ścienne napisał: Ta wasza Larwa do niczego sie nie nadaje wymiencie ją na lepszy model Ewa to prawdziwa kupa! Nigdy tak złego burka nie było w Ińsku jak ten partacz. nie spodziewałem się ale Jacek to kilka poziomów wyżej. Ewa to dno. Cenzurą nawet nie umie się zająć a ma robić cos więcej? Idzie po wypłatę 10 i to wystarczy. 20 tys na konto wpada i cyk. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
wiadomo Napisano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2024 35 minut temu, To jest kupa napisał: Ewa to prawdziwa kupa! Nigdy tak złego burka nie było w Ińsku jak ten partacz. nie spodziewałem się ale Jacek to kilka poziomów wyżej. Ewa to dno. Cenzurą nawet nie umie się zająć a ma robić cos więcej? Idzie po wypłatę 10 i to wystarczy. 20 tys na konto wpada i cyk. Przecież o to szkoutom chodziło bo już komornik pukał do drzwi. Więc Ewka i Waldemar wyciągnęli rękę po mieszkańców grosik. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Twój wyborca Napisano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2024 Zrobić musisz czystkę po liwaku ,oni cię zniszczą .Już to robią ,pamiętaj p burmistrz to tylko jeszcze trochę czasu. Nie bądź naiwna jeśli tego nie zrobisz,oni to już robią.I pamiętaj oni mają macki liwaka i kupczyniaka w szkole ,kinie i w gminie .Nie oszukujemy się niszcza i ciebie zniszczą. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak Napisano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2024 1 godzinę temu, Twój wyborca napisał: Zrobić musisz czystkę po liwaku ,oni cię zniszczą .Już to robią ,pamiętaj p burmistrz to tylko jeszcze trochę czasu. Nie bądź naiwna jeśli tego nie zrobisz,oni to już robią.I pamiętaj oni mają macki liwaka i kupczyniaka w szkole ,kinie i w gminie .Nie oszukujemy się niszcza i ciebie zniszczą. Jeszcze Liwak w obu kadencjach był spoko,ale Michaił utworzył mafię i radnymi rządził.Kto się nie poddawał-szedł w odstawkę tak jak Włodek,Zbyszek i Kazik. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zar Napisano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2024 1 godzinę temu, tak napisał: Jeszcze Liwak w obu kadencjach był spoko,ale Michaił utworzył mafię i radnymi rządził.Kto się nie poddawał-szedł w odstawkę tak jak Włodek,Zbyszek i Kazik. Za to promowali swoje kochanki a były takie co za stołek dawały wszystko Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Anita Napisano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2024 28 minut temu, Zar napisał: Za to promowali swoje kochanki a były takie co za stołek dawały wszystko Żal ci bo tobie już nie staje o jak mi przykro bidoku Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Darek Napisano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2024 4 godziny temu, Twój wyborca napisał: Zrobić musisz czystkę po liwaku ,oni cię zniszczą .Już to robią ,pamiętaj p burmistrz to tylko jeszcze trochę czasu. Nie bądź naiwna jeśli tego nie zrobisz,oni to już robią.I pamiętaj oni mają macki liwaka i kupczyniaka w szkole ,kinie i w gminie .Nie oszukujemy się niszcza i ciebie zniszczą. Weź człowieku głupot tu nie pisz ona jest po prostu słaba i nie nadaje się na to stanowisko, miesiące lecą kasa leci ,długi się spłaci i dalej będzie szarą myszką ,moje dziecko chodziło z jej córką do szkoły i jak jakąś wycieczka czemu tak drogo itp. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Czemu Napisano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2024 Kupa tyle wszystkiego brał że dom wybudował i jeszcze mu malo Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2024 10 godzin temu, widz napisał: Banan z Rusielewiczem kręcili sie po wiosce a Banaszewskiej wogóle nie widać bo olała wioske i siedzi w Ińsku Siedzi w Ińsku? W Ściennym nie mieszka już? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wrona Napisano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2024 18 minut temu, Mieszkaniec napisał: Siedzi w Ińsku? W Ściennym nie mieszka już? Chyba odeszła od chlopa Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
He he Napisano 7 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2024 Po mamusi to ma Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 8 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2024 Pani Ewa Szkołut jestem głęboko zaniepokojona tym co widzę. Czy Pani celowo doprowadziła do nie wydania zgody na wyświetlenie filmu w Kinie i to jeszcze w dniu premiery kiedy każdy przełożyć grafik pracy? Dlaczego Pani tak robi ludziom, czy Pani nie wstyd? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ania Napisano 8 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2024 Wstyd mnie bierze że głosowałam na taką kobietę. Pokazywała w kampanii że jest zainteresowana zmianami, działaniem, rozwojem. A to co dziś widać to zamknięcie kina dla nas, normalnych ludzi którzy chcą odpocząć, zrelaksować się. Dla kogo Pani tu jest? Dla nas. Zapomniała Pani już kto Panią wybrał? Nigdy więcej Pani nie zaufam. Mam Pani dość! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Matka Napisano 8 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2024 W dniu 7.11.2024 o 21:23, Darek napisał: Weź człowieku głupot tu nie pisz ona jest po prostu słaba i nie nadaje się na to stanowisko, miesiące lecą kasa leci ,długi się spłaci i dalej będzie szarą myszką ,moje dziecko chodziło z jej córką do szkoły i jak jakąś wycieczka czemu tak drogo itp. Żaden Darek nie przychodził na zebrania 🤣 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olaboga Napisano 26 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Listopada 2024 Zostaje nam strajkowac Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi