Skocz do zawartości

Referendum

Piotr

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Lol napisał:

Tu masz 100 procent racji do Wegorzyna jest blisko każdy z nas ma tam znajomych i szybko można czegoś się dowiedzieć na temat Marka ,ja też zasięgnołem informacji na temat jego i też nikt tam za nim nie płacze, zarozumiały ,arogancki i nigdy nic nie wiedział tak samo jest teraz w naszej Gminie .Myślę że już niedługo skonczy się ta nasza gehenna .

Jego ojciec Andrzej jest radnym to polecił zatrudnić syna na wicka 

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Miś napisał:

A co koperty sie skończyły i została taca?

Każda forma reklamy jest dobra.Jecek i spółka w maju przyszłego roku przy okazji wyborów prezydenckich zamierza przeprowadzić referendum.

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, tak napisał:

Każda forma reklamy jest dobra.Jecek i spółka w maju przyszłego roku przy okazji wyborów prezydenckich zamierza przeprowadzić referendum.

Oby im się udało. No mam dość celebrytów Ewki jej Waldusia i Mateczka. Tfuuu 

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, tak napisał:

"Ale jedno wiem po latach, prawdę musisz znać i ty:

Zawsze warto być człowiekiem, choć tak łatwo zejść na psy. "

Ryszard Riedel

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.11.2024 o 18:16, Niestety napisał:
Godzinę temu, dość napisał:
5 godzin temu, Miś napisał:

A co koperty sie skończyły i została taca?

W Ińsku mówi się , że Jacek Liwaka dorabia w kościele jako ministrant ,który zbiera tace.

Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec
11 minut temu, Żenua napisał:

To żenujące jak Liwak pcha się z powrotem na stołek, dla władzy gotów jest g.ówno spod siebie zeżreć.

Żenujące to jest to jaki wysyp wpisów się zaczął od kiedy Liwak nie jest u władzy. Lepszego dowodu na to jak źle z Ińskiem było nie można znaleźć. Cała gmina jest zarażona układami, które zostały zaburzone przez zmianę we władzy. Powrót Liwaka to powrót do starego układu, w którym jednym wolno więcej niż innym. Absolutnie nie można do tego dopuścić.

Odnośnik do odpowiedzi
Gmina ukladów
22 minuty temu, Mieszkaniec napisał:

Żenujące to jest to jaki wysyp wpisów się zaczął od kiedy Liwak nie jest u władzy. Lepszego dowodu na to jak źle z Ińskiem było nie można znaleźć. Cała gmina jest zarażona układami, które zostały zaburzone przez zmianę we władzy. Powrót Liwaka to powrót do starego układu, w którym jednym wolno więcej niż innym. Absolutnie nie można do tego dopuścić.

Nie wolno do tego dopuścić.Was też trzeba wypier.olić bo tworzycie nowy układ.Taki sam szkodliwy jak poprzednie.Radni też zero warci,stara gwardia w większości właśnie poprzednika Aż cuchnie glupotą.

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Mieszkaniec napisał:

Zbychu idz już spać ,twoj układ się rozsypał i d*** blac.

Odnośnik do odpowiedzi

Wielki błąd popełniło Gmina Ińsko odrzucając Liwaka. Jak nie warto wybierać ludzi, których tak naprawdę nie znamy. Ewka to beztalencie, marazm, i przestój. Gdzie te pomysły, których w kampanii miała... Za to mamy celebrytke, która ogranicza możliwość wypowiedzenia sie w mediach społecznościowych. Brawo w przyszłym roku mam nadzieję taczki będą czekać przed urzędem 

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, Obserwator napisał:

Wielki błąd popełniło Gmina Ińsko odrzucając Liwaka. Jak nie warto wybierać ludzi, których tak naprawdę nie znamy. Ewka to beztalencie, marazm, i przestój. Gdzie te pomysły, których w kampanii miała... Za to mamy celebrytke, która ogranicza możliwość wypowiedzenia sie w mediach społecznościowych. Brawo w przyszłym roku mam nadzieję taczki będą czekać przed urzędem 

On  też do świętych nie należy uprawiał straszny nepotyzm to jego hasło i on to zarzucał poprzedniej władzy a sam robił dokładnie to samo . Pole namiotowe zagrodził żeby przejścia nie było a owe przejście istniało od czasów wojny . Koledze z koła łowieckiego pozwolił szlaban na drodze postawić drugiemu koledze z koła żwirownię otworzył można by tak wymieniać bez końca . Gdyby się nie skłócił z dwoma panami to by dzisaj był burmistrzem brakło tylko paru głosów . I by przytulił za pięć lat milion złoty brutto.

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Obserwator napisał:

Jak działał i co zostawił Josha Livak nam mieszkańcom i P.Burmistrz to zobaczysz niedługo. Wszystko będzie publicznie dostępne. Nie chwal dnia przed zachodem słońca. 

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, Jacek napisał:

Jak działał i co zostawił Josha Livak nam mieszkańcom i P.Burmistrz to zobaczysz niedługo. Wszystko będzie publicznie dostępne. Nie chwal dnia przed zachodem słońca. 

Po co czekać można odrazu napisać a nie trzymać głupków w niepewności 😉 Co na niego nie znajda to i tak nie pomoże obecnym  nieudacznika 

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Obserwator napisał:

Ciebie Obserwator po,jebało całkowicie! Zapomniałes jak liwaka na początku ślimakiem nazywano bo nic nie robił, nic nie potrafił, zero wiedzy?  Obaj z Kupą byli zieloni jak kapusta w maju. Pozwalniał fachowców, wsadził na stołki rodzinę i swojaków, otworzył żwirownię i wpuścił wanienki na drogi! mało ci jeszcze ?

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Hańba! napisał:

Ciebie Obserwator po,jebało całkowicie! Zapomniałes jak liwaka na początku ślimakiem nazywano bo nic nie robił, nic nie potrafił, zero wiedzy?  Obaj z Kupą byli zieloni jak kapusta w maju. Pozwalniał fachowców, wsadził na stołki rodzinę i swojaków, otworzył żwirownię i wpuścił wanienki na drogi! mało ci jeszcze ?

Dosyć,już ich obu w Ińsku nie chcę widzieć,a pani Ewa jeśli nie będzie miała dobrego kontaktu z osobami,które przyczyniły się do jej zwycięstwa w wyborach,to już nie będzie miała wsparcia.

Odnośnik do odpowiedzi
38 minut temu, Niestety napisał:

Dosyć,już ich obu w Ińsku nie chcę widzieć,a pani Ewa jeśli nie będzie miała dobrego kontaktu z osobami,które przyczyniły się do jej zwycięstwa w wyborach,to już nie będzie miała wsparcia.

Pani Ewa to się do niczego nie nadaje razem z tym swoim Bodygardem.

Odnośnik do odpowiedzi

Panią Ewę zarzuty czekają, ludzie mówią że przytuliła dużo pieniędzy. Widać mało  jej te 20 tys co zarabia.. Do czego to doszło. Powinna natychmiast poddać się do dymisji aż sprawa w prokuraturze się wyjaśni. 

Odnośnik do odpowiedzi
16 minut temu, Mieszkanka napisał:

Panią Ewę zarzuty czekają, ludzie mówią że przytuliła dużo pieniędzy. Widać mało  jej te 20 tys co zarabia.. Do czego to doszło. Powinna natychmiast poddać się do dymisji aż sprawa w prokuraturze się wyjaśni. 

Przytuliła? Od kogo! Po co to szczucie. Jest od kilku miesięcy i od niby kogo miała coś przytulić?

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Mieszkanka napisał:

Co za bzdury, niby skąd przytuliła jak liwak zostawił kasę pustą? To liwak wszystko zajumał, kase wyczyścił do samego dna.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie

• Dodaj nową pozycję...