NIE Napisano 15 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 59 minut temu, Dno napisał: Tomczyk nawet sie nie podniósł bo to co on reprezentuje sobą na sesjach to dno. No nie nadaje sie ten chłop. Sołtys jeszcze tak ale przewodniczący zdecydowanie NIE Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Widz Napisano 15 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października Jak oglądam te sesje sesje to myślę że gdyby nie kościelny to nic by nie wydukał Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jurek Napisano 15 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października Kościelny? Jasne to stary,doświadczony specjalista.Bez jego wiedzy rada jest do niczego.Wszak przeżył wszelkie opcję. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaniec Napisano 15 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października Załamie się jak ta banda jutro podniesie podatki. Piłkarzyki mieli dbać o nas a dbają tylko o ten swój klub by w komitywie z Ewa spłacać dług poparcia. Sprzedawczyki Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Podatek Napisano 15 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października Jesteśmy podnoszenie co roku, tak jak wszystko, jedyne co mogą podnieść to minimalna kwotę, niestety za darmo nie ma nic, a takie macie ceny że dacie radę Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wyborca Napisano 15 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października Sklep lewiatan ceny z kosmosu, kwiaciarnia drogo, apteki ceny takie że wolę pojechać do Stargardu i kupić taniej i jeszcze mi zostanie płacąc za bilet, po śrubki i farby do Łobza lub drawsko i jeszcz wam obniżać, najlepiej 200 procent za zakupy u was a podatków wogule nie płacić forobkowicze na biednych mieszkańcach. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Anna Napisano 15 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 23 minuty temu, Wyborca napisał: Sklep lewiatan ceny z kosmosu, kwiaciarnia drogo, apteki ceny takie że wolę pojechać do Stargardu i kupić taniej i jeszcze mi zostanie płacąc za bilet, po śrubki i farby do Łobza lub drawsko i jeszcz wam obniżać, najlepiej 200 procent za zakupy u was a podatków wogule nie płacić forobkowicze na biednych mieszkańcach. I będziemy mieć to co mamy w ciemniku. Najbliższy sklep w Ińsku, nająć auto trza jak coś potrzeba do garka włożyć. Dramat. Gdzie indziej to samo drożyzna, na wisoli ceny droższe niż nad morzem a jakość beznadziejna. Śmierdzi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Obserwator Napisano 15 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października Podatki 30% Ewka chce podnieść od gruntów i mieszkań. Pieknie zaczyna kadencję Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Zbyszek Napisano 15 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 15 Października 43 minuty temu, Anna napisał: I będziemy mieć to co mamy w ciemniku. Najbliższy sklep w Ińsku, nająć auto trza jak coś potrzeba do garka włożyć. Dramat. Gdzie indziej to samo drożyzna, na wisoli ceny droższe niż nad morzem a jakość beznadziejna. Śmierdzi Śmierdzi to ci smierdzi z kroku ,zacznij się w końcu myć bo już nie mogę zdzierżyć tęgi smrodu . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
turystka Napisano 16 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 10 godzin temu, Zbyszek napisał: Śmierdzi to ci smierdzi z kroku ,zacznij się w końcu myć bo już nie mogę zdzierżyć tęgi smrodu . Masz racje ,ktoś ośmieszyć chce Ośrodek WISOLA ,Tam byłam na wczasach i było bardzo czysto bez zarzutu ,bardzo miła atmosfera i porządne jedzonko. .Pozdrawiam załoge . Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jan Napisano 16 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 3 godziny temu, turystka napisał: Masz racje ,ktoś ośmieszyć chce Ośrodek WISOLA ,Tam byłam na wczasach i było bardzo czysto bez zarzutu ,bardzo miła atmosfera i porządne jedzonko. .Pozdrawiam załoge . Na Wisoli jest spoko Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Wis ola Napisano 16 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października Jezioro w stanie degeneracji, nawet ryb nie można łowić. A co dopiero kąpiel. Kiedy było badanie jakości wody ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Janek Napisano 16 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października Kogo to obchodzi teraz mamy wzrost podatkow Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jolka Napisano 16 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października O boże, tylko w Ińsku wzrost podatków, nigdzie indziej co to będzie co. to będzie. Najlepiej w tym roku wszystkich zwolnić z podatków. Jestem za Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
porażka Napisano 16 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października 2 minuty temu, Jolka napisał: O boże, tylko w Ińsku wzrost podatków, nigdzie indziej co to będzie co. to będzie. Najlepiej w tym roku wszystkich zwolnić z podatków. Jestem za Ty Jolka uderz trzy razy głową w mur. Może po tym wstrząsie rozum zacznie pracować. Nie kto inny jak Ewka obiecywała że rachunki i podatki mieszkańców nie będą takie jak za poprzedników!!! Ona w tej księgowości to siedziała za kare chyba bo tam ją wsadziła teściowa Hela. Ten matoł na niczym się nie zna. Tego czuba męża wszędzie za sobą wlecze i wyglądają jak dwa głąby. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Stara szkoła oszukiwania Napisano 16 Października Zgłoś Udostępnij Napisano 16 Października Szkołutowa wzorem poprzedników wiele obiecywała.Skończy się jak zawsze lidwyżkami podatków i wszelkich opłat połączonych z podwyżkami dla pierdzistołków,poczynając od wybranki.Wyborcy tępi,nie rozumiejący,że obiecanki cacanki a głupiemu figa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi