Skocz do zawartości

Najpierw żwirki, a teraz muchomorki w jeziorze

gość

Rekomendowane odpowiedzi

Sklep lewiatan ceny z kosmosu, kwiaciarnia drogo, apteki ceny takie że wolę pojechać do Stargardu i kupić taniej i jeszcze mi zostanie płacąc za bilet, po śrubki i farby do Łobza lub drawsko i jeszcz wam obniżać, najlepiej 200 procent za zakupy u was a podatków wogule nie płacić forobkowicze na biednych mieszkańcach. 

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, Wyborca napisał:

Sklep lewiatan ceny z kosmosu, kwiaciarnia drogo, apteki ceny takie że wolę pojechać do Stargardu i kupić taniej i jeszcze mi zostanie płacąc za bilet, po śrubki i farby do Łobza lub drawsko i jeszcz wam obniżać, najlepiej 200 procent za zakupy u was a podatków wogule nie płacić forobkowicze na biednych mieszkańcach. 

I będziemy mieć to co mamy w ciemniku. Najbliższy sklep w Ińsku, nająć auto trza jak coś potrzeba do garka włożyć. Dramat. Gdzie indziej to samo drożyzna, na wisoli ceny droższe niż nad morzem a jakość beznadziejna. Śmierdzi 

Odnośnik do odpowiedzi
43 minuty temu, Anna napisał:

I będziemy mieć to co mamy w ciemniku. Najbliższy sklep w Ińsku, nająć auto trza jak coś potrzeba do garka włożyć. Dramat. Gdzie indziej to samo drożyzna, na wisoli ceny droższe niż nad morzem a jakość beznadziejna. Śmierdzi 

Śmierdzi to ci smierdzi z kroku ,zacznij się w końcu myć bo już nie mogę zdzierżyć tęgi smrodu .

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, Zbyszek napisał:

Śmierdzi to ci smierdzi z kroku ,zacznij się w końcu myć bo już nie mogę zdzierżyć tęgi smrodu .

Masz racje ,ktoś ośmieszyć chce Ośrodek WISOLA ,Tam byłam na wczasach i było bardzo czysto bez zarzutu ,bardzo miła atmosfera i porządne jedzonko. .Pozdrawiam załoge .

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Jolka napisał:

O boże, tylko w Ińsku wzrost podatków, nigdzie indziej co to będzie co. to będzie. Najlepiej w tym roku wszystkich zwolnić z podatków. Jestem za

Ty Jolka uderz trzy razy głową w mur. Może po tym wstrząsie rozum zacznie pracować. Nie kto inny jak Ewka obiecywała że rachunki i podatki mieszkańców nie będą takie jak za poprzedników!!! Ona w tej księgowości to siedziała za kare chyba bo tam ją wsadziła teściowa Hela. Ten matoł na niczym się nie zna. Tego czuba męża wszędzie za sobą wlecze i wyglądają jak dwa głąby. 

Odnośnik do odpowiedzi
Stara szkoła oszukiwania

Szkołutowa wzorem poprzedników wiele obiecywała.Skończy się jak zawsze lidwyżkami podatków i wszelkich opłat połączonych z podwyżkami dla pierdzistołków,poczynając od wybranki.Wyborcy tępi,nie rozumiejący,że obiecanki cacanki a głupiemu figa.

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

Ładowanie
  • Dodaj nową pozycję...