pindzia Napisano 25 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września Patrzcie państwo jak nagle radni opozycyjni zauważyli zaniedbania w funkcjonowaniu całej gminy! Ciekawe czy Rysiek też podpisał petycję 😆 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszkaniec Osiedla Napisano 25 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września 25 minut temu, pindzia napisał: Patrzcie państwo jak nagle radni opozycyjni zauważyli zaniedbania w funkcjonowaniu całej gminy! Ciekawe czy Rysiek też podpisał petycję 😆 I to jest radny. Walczy o coś dla ludzi ze swojego okręgu. A inni co? Tylko hejt. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gość Napisano 25 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 25 Września No tak, za poprzedniego burmistrza chodniki, drogi, sieć energetyczna, sieć wodna, były w idealnym stanie i nie było o co robić hałas. Masz mieszkańców za idiotów. To pismo ma tylko jeden cel, polityczna nagonka na nową burmistrz za zaniedbania ekipy będącej u władzy ponad 8 lat. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mieszkaniec Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 7 godzin temu, gość napisał: No tak, za poprzedniego burmistrza chodniki, drogi, sieć energetyczna, sieć wodna, były w idealnym stanie i nie było o co robić hałas. Masz mieszkańców za idiotów. To pismo ma tylko jeden cel, polityczna nagonka na nową burmistrz za zaniedbania ekipy będącej u władzy ponad 8 lat. A ty co z księżyca spadłeś? Został radnym to walczy o to co dobre dla społeczności. Do kogo ma pisać do Liwaka? Mamy nową burmistrz od takich spraw. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Helena Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Ludzie opamiętajcie się. Nowa burmistrz tylko pieprzy co było kiedyś i nic innego nie robi. Stoi z tym mareczkiem fotki strzela co rusz. To jej praca? Żenada. Minęło kilka miesięcy a ona nawet dobrze nie potrafi prowadzić projektów poprzednika. Mało tego jedyne co jej zostało lub co umie to dokończyć lub ewentualnie coś poprawić po poprzedniku. Bo sama to gowno zrobi. Ale Zbyszek i jego przydupasy będą pisać te swoje historie emerytów. Jak to było źle. Źle to dopiero będzie. Nie wspomnę o zatruwaniu dzieci przez tego kolegę Marka który spotyka się z tym facetem. Ich coś łączy. Nie wiem czy widzieliście ale razem w aucie siedzieli i się całowali. To jest dopiero pedalstwo. I to jest niby zastępca burmistrza?? Niebać ich! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Halina M Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Zbigniew zapomniałeś już co masz. Poszedłeś do tej Ukrainki. A teraz tylko siedzisz goły. Nie masz już nic. Mieszkasz jak przychylast na wisoli w domku letniskowym gorzej niż na działkach a robisz z siebie nadal ważniaka. Porównajcie zestawienie majątku w raporcie gmini z 2023 i 2024. Emeryt pusty na ostatnie lata. Wydoiłam go z córką do cna. zdrajca Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Halina Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Tak wiem Marek to LGBPQ, lubi chłopców. Randkowali u nas na zapleczu ze Zbyszkiem z bistro. Kto by pomyślał że dwoje poważnych facetów ze sobą to robią. Obleśne. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marek kiedy comingout Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Brawo Marek odważnie. Też bym tak zrobił ale się wstydzę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbigniew Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Halina Ty pusta stara babo. Zdradziłem Cię a Ty zabrałaś mi wszystko. Taki los. Teraz układam sobie życie na widoki na nowo i h u j Ci do tego. Marek brawo. Bądź z tym odważny. Najwyższa pora powiedzieć wszystkim. To nic złego a wręcz zyskasz szacunek. Czekamy na oficjalny comingout. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Procyk gejem? Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Słabo to wygląda i świadczy o burmistrz jeżeli taki przykład bierze do urzędu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 20 minut temu, Procyk gejem? napisał: Słabo to wygląda i świadczy o burmistrz jeżeli taki przykład bierze do urzędu. Co wy tu liwakowe popłuczyny wypisujecie ? Toż to się w głowie nie mieści, jak można nisko upaść. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Wy jesteście pojebani dla waszej informacji Pan Marek ma dziewczynę ,za to co piszecie of razu Prokurator. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Godzinę temu, Michał napisał: Wy jesteście pojebani dla waszej informacji Pan Marek ma dziewczynę ,za to co piszecie of razu Prokurator. Prosze bardzo. Prawda jest napisana. IP Zbigniew Mazurek posiadasz założycielu strony. Dopiero wyjdą Twoje obrażania od 10 lat którymi atakujesz niewinnych ludzi. Na stare lata do pierdla. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Procyk gejem ? Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Procyk Marek od jak dawna spotykasz się z Zbyszkiem z bistro? co was łączy poza stosunkami? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Halina Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Zbyszek ty myślisz że ja będę cicho za te zdradę mnie? Jesteś kacapem pier*olonym. Wszystko wiem jak zarządzałeś tą stroną. Sama złożę na ciebie zawiadomienie za groźby i szczucie wobec wszystkich wkoło. Ta strona nie powinna nigdy powstać przez takiego upadłego zdechłego kota. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Do prokuratora Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 1 godzinę temu, Michał napisał: Wy jesteście pojebani dla waszej informacji Pan Marek ma dziewczynę ,za to co piszecie of razu Prokurator. Drogi prokuratorze. Zapraszamy do zapoznania się ze sprawą. Chętnie poznamy wszystkie IP w podziękowaniu kampani Zbyszka i Władka. Nie możemy się doczekać zamknięcia tego ścieku!!! Przyjdzie na was pora że wasz żwir przygniecie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewa Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Ale jaja, od zawsze podejrzany się wydawał ten pederasta. Won z ińska Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grażyna Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Nigdy w życiu nie spodziewałam się czegoś takiego! W mojej rodzinie? To nie do pomyślenia! Wstyd mi przed wszystkimi, że tak wychowałeś się pod moim dachem. Jak mogłeś mi to zrobić? Co inni powiedzą? Zawsze myślałam, że będziesz normalny, a teraz muszę się wstydzić przed całym światem! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kapłan Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Ale zaraz, zaraz, przecież jeśli ktoś jest gejem to przecież widocznie Bóg tak chciał. Chyba nie jest to problem w naszej pełnej wary społeczności? Wszyscy jesteśmy owieczkami Pana i szacunek do bliźniego powinniśmy mieć we krwi! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agnieszka Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Serio? Nie mogę uwierzyć, że to ukrywałeś przez tyle czasu. Myślałam, że możemy sobie ufać. Teraz wszystko nabiera innego znaczenia... Nie wiem, co o tym myśleć. Czuję się oszukana. Dlaczego nie mogłeś być po prostu normalny? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
He he he Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Ale co w tym złego, dużo jest takich ludzi, choćby w rodzinie Liwaka, i co tamten to sobie jeszcze filmiki nakręcał. Bądźmy obiektywni w Ińsku jest dużo takich osób co nie lubią być z kobietami i nawet z facetami dajmy im też żyć. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Marek jestes zobowiązany przyjmowac członka. Jesteś cały mój! Nie wstydź się! Kocham Cię ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zbyszek Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Marek Kocham Cię ! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cygan Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września 12 minut temu, Zbyszek napisał: Marek jestes zobowiązany przyjmowac członka. Jesteś cały mój! Nie wstydź się! Kocham Cię ! No to się Kupczyński rozszalałeś dzisiaj na caffe. Co pogonili z Węgorzyna czy pogonią ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zbyszek Napisano 26 Września Zgłoś Udostępnij Napisano 26 Września Władek to ja pederasto. Myślisz że będziesz wiecznie na poważnych ludzi zrzucał? Weź się jebnij w ten pusty łeb. Dziś już już mnie Halina opierdolila. Jestem smutny ale to prawda zdradziłem ją dla młodszej ukrainki. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi