gość Napisano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Mów Kościołowi, że PSL chodzi na mszę nie z potrzeby serca, a z politycznego wyrachowania, a Kosciół będzie tłumaczyć, że nikogo nie wyklucza. W sumie prawda. Grunt, że kasa na tacy się zgadza 😛 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mała uwaga Napisano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 44 minut temu, gość napisał: Mów Kościołowi, że PSL chodzi na mszę nie z potrzeby serca, a z politycznego wyrachowania, a Kosciół będzie tłumaczyć, że nikogo nie wyklucza. W sumie prawda. Grunt, że kasa na tacy się zgadza 😛 Masz wybór nie choć do kościoła nie dawaj na tacę i nie wypominaj. Robisz sobie kampanię wyborczą kosztem wiary i udajesz że kościół tego od ciebie wymaga. Skoro Margaret to taki dobry przykład to nie bądź hipokrytą i weź z niej przykład. Nie prowadzaj się ze sztandarem PSL po mszach i uroczystościach. Bo to ty zapraszasz księdza nie ksiądz ciebie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2019 Ot jak trudno czasem zobaczyć belkę we własnym oku 😛 Do Kościoła nie chodzę, bo brzydzi mnie hipokryzja i towarzystwo "nawróconego" PSL. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
margerita Napisano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2019 O 14.08.2019 o 22:56, hahaha napisał: Wagina jednego dnia😆 odeszła z Kościoła i wszyscy o niej zapomnieli😂 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
oj tam Napisano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 Na ILF-tęczowo. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
pamiętają Napisano 19 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2019 22 godzin temu, margerita napisał: Wagina jednego dnia😆 odeszła z Kościoła i wszyscy o niej zapomnieli😂 https://twitter.com/PawelOzdoba Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
antek.M Napisano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Żałosne to miasteczko opuszczone przez Boga i ludzi.Tak,byłem w niedzielę po południu i widok smutny i groteskowy..Pod waszym "puntem obserwowania głupoty" kilku pijaków z tyskim w dłoni,biedne dzieciaki z 500- rzucające kamieniami gdzie popadnie,robactwo w sklepie do którego trafiłem,nawet rzeczka już nie wypływa z tego obecnie zasyfionego jeziora,kompletnie nawaleni"płetwonurkowie"przed swoją meliną,którą oglądałem z góry,w międzyczasie rodzina patoli prała się po gębacz na chodniku.Nie zatankowałem ,bo nie ma gdzie i pojechałem.......do cywilizacji bo tu ,u was, pojęcie czasu już nie działa. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 3 godziny temu, antek.M napisał: Żałosne to miasteczko opuszczone przez Boga i ludzi.Tak,byłem w niedzielę po południu i widok smutny i groteskowy..Pod waszym "puntem obserwowania głupoty" kilku pijaków z tyskim w dłoni,biedne dzieciaki z 500- rzucające kamieniami gdzie popadnie,robactwo w sklepie do którego trafiłem,nawet rzeczka już nie wypływa z tego obecnie zasyfionego jeziora,kompletnie nawaleni"płetwonurkowie"przed swoją meliną,którą oglądałem z góry,w międzyczasie rodzina patoli prała się po gębacz na chodniku.Nie zatankowałem ,bo nie ma gdzie i pojechałem.......do cywilizacji bo tu ,u was, pojęcie czasu już nie działa. Po kiego ch..ja przyjeżdżasz do takich "melin", pojebie ? Siedź w swojej zasr..ej "cywilizacji" i nie wytykaj z niej nosa ! Twoja obecność w naszej pięknej miejscowości, nic a nic jej nie przynosi....Spadaj frajerze !! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bydło Napisano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 3 godziny temu, antek.M napisał: Żałosne to miasteczko opuszczone przez Boga i ludzi.Tak,byłem w niedzielę po południu i widok smutny i groteskowy..Pod waszym "puntem obserwowania głupoty" kilku pijaków z tyskim w dłoni,biedne dzieciaki z 500- rzucające kamieniami gdzie popadnie,robactwo w sklepie do którego trafiłem,nawet rzeczka już nie wypływa z tego obecnie zasyfionego jeziora,kompletnie nawaleni"płetwonurkowie"przed swoją meliną,którą oglądałem z góry,w międzyczasie rodzina patoli prała się po gębacz na chodniku.Nie zatankowałem ,bo nie ma gdzie i pojechałem.......do cywilizacji bo tu ,u was, pojęcie czasu już nie działa. Trudno się z Tobą niezgodzić😔 37 minut temu, gość napisał: Po kiego ch..ja przyjeżdżasz do takich "melin", pojebie ? Siedź w swojej zasr..ej "cywilizacji" i nie wytykaj z niej nosa ! Twoja obecność w naszej pięknej miejscowości, nic a nic jej nie przynosi....Spadaj frajerze !! A to gościnność po pslowsku. Nic dodać nic ująć co to za władza? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
antoni.M Napisano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, gość napisał: Po kiego ch..ja przyjeżdżasz do takich "melin", pojebie ? Siedź w swojej zasr..ej "cywilizacji" i nie wytykaj z niej nosa ! Twoja obecność w naszej pięknej miejscowości, nic a nic jej nie przynosi....Spadaj frajerze !! Jak jeszcze raz narysujesz pod moim adresem słowo "frajerze" to jednak wróce i cie dojade jak każdego cfela. Kumasz cfelu?adres już mam .nie ten IP. kumasz worku? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 20 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2019 Godzinę temu, antoni.M napisał: Jak jeszcze raz narysujesz pod moim adresem słowo "frajerze" to jednak wróce i cie dojade jak każdego cfela. Kumasz cfelu?adres już mam .nie ten IP. kumasz worku? Mógłby ktoś napisać:strach sie bać,a ja Ińszczanin całkiem serio biorę twoje uwagi do serca i sadzę,że "niedostaki" o których piszesz są do wyeliminowania.Przyjedź za rok.Mam nadzieje,że nic krytycznego o mojej miejscowości nie napiszesz,bo nie będzie powodu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pff Napisano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Co tak cicho o aferze w wymiarze sprawiedliwości, i lotach prywatnych premiera na pogrzeb kolegi. Śmietanka dobrej zmiany nic o tym nie mówi Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
patolog Napisano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Godzinę temu, Pff napisał: Co tak cicho o aferze w wymiarze sprawiedliwości, i lotach prywatnych premiera na pogrzeb kolegi. Śmietanka dobrej zmiany nic o tym nie mówi A Ty co o aferze Neumana co garnitury i perfumy kupował za państwowe zapomniałeś? O tym ja jako minister zdrowia zaprzyjaźnionej prywatnej przychodni wypłacił miliony? Za to nagroda jest mimo prokuratorskich zarzutów...pierwsze miejsce na liście ha ha ha aferzyści! A Gawłowski złodziej no i ci hejterzy co podcinają gardła. Podcinają kukłą poderżną i nam bo to wszystko psychole. Wy tam tylko takich macie bo nikt normalny z wami nie chce być. Kosiniak z Kukizem to dopiero cyrk! Ci szczyt głupoty pobili na wstępie. PSL to komunistyczna partia wcale nie rolnicza tylko cwaniacza i tęczowa z korzeniami komunistycznych struktur. To partia nepotyzmu, skurwienia i patologii. Możesz na PIS narzekać ile ci w d**** stolca starczy a ludzie i tak popędzą w pi@zdu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gosc Napisano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 11 minut temu, patolog napisał: A Ty co o aferze Neumana co garnitury i perfumy kupował za państwowe zapomniałeś? O tym ja jako minister zdrowia zaprzyjaźnionej prywatnej przychodni wypłacił miliony? Za to nagroda jest mimo prokuratorskich zarzutów...pierwsze miejsce na liście ha ha ha aferzyści! A Gawłowski złodziej no i ci hejterzy co podcinają gardła. Podcinają kukłą poderżną i nam bo to wszystko psychole. Wy tam tylko takich macie bo nikt normalny z wami nie chce być. Kosiniak z Kukizem to dopiero cyrk! Ci szczyt głupoty pobili na wstępie. PSL to komunistyczna partia wcale nie rolnicza tylko cwaniacza i tęczowa z korzeniami komunistycznych struktur. To partia nepotyzmu, skurwienia i patologii. Możesz na PIS narzekać ile ci w d**** stolca starczy a ludzie i tak popędzą w pi@zdu. Oto jezyk milosci inskiego hejtera! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
niestety Napisano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 2 godziny temu, Pff napisał: Co tak cicho o aferze w wymiarze sprawiedliwości, i lotach prywatnych premiera na pogrzeb kolegi. Śmietanka dobrej zmiany nic o tym nie mówi A to mowa nienawiści....szczujesz szukasz poklasku....jak ci dokopią to płaczesz o mowie miłości....obrzydliwy popapraniec! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
brawo Napisano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 33 minut temu, patolog napisał: A Ty co o aferze Neumana co garnitury i perfumy kupował za państwowe zapomniałeś? O tym ja jako minister zdrowia zaprzyjaźnionej prywatnej przychodni wypłacił miliony? Za to nagroda jest mimo prokuratorskich zarzutów...pierwsze miejsce na liście ha ha ha aferzyści! A Gawłowski złodziej no i ci hejterzy co podcinają gardła. Podcinają kukłą poderżną i nam bo to wszystko psychole. Wy tam tylko takich macie bo nikt normalny z wami nie chce być. Kosiniak z Kukizem to dopiero cyrk! Ci szczyt głupoty pobili na wstępie. PSL to komunistyczna partia wcale nie rolnicza tylko cwaniacza i tęczowa z korzeniami komunistycznych struktur. To partia nepotyzmu, skurwienia i patologii. Możesz na PIS narzekać ile ci w d**** stolca starczy a ludzie i tak popędzą w pi@zdu. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Pff Napisano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 Ja nie szczuje ja piszę co jest na głównych stronach gazet, napisałem Ci kiedyś po było dziś jest PiS i wcale lepiej nie jest pozdrawiam Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
źle czytasz Napisano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 38 minut temu, Pff napisał: Ja nie szczuje ja piszę co jest na głównych stronach gazet, napisałem Ci kiedyś po było dziś jest PiS i wcale lepiej nie jest pozdrawiam To trzeba było pisać co piszą na pierwszych stronach choćby dzisiaj o Brejzie i jego machinie z fakturami i zatrudnianiem kolesi....przypominając że trwa śledztwo w sprawie Neumana....to są pierwsze strony gazet. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
jebaćpis Napisano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, źle czytasz napisał: To trzeba było pisać co piszą na pierwszych stronach choćby dzisiaj o Brejzie i jego machinie z fakturami i zatrudnianiem kolesi....przypominając że trwa śledztwo w sprawie Neumana....to są pierwsze strony gazet. pajac .jak na razie to wsadzają pisowców pod celę.po wyborach miejsc zabraknie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
oj wsadzimy Napisano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 15 minut temu, jebaćpis napisał: pajac .jak na razie to wsadzają pisowców pod celę.po wyborach miejsc zabraknie. Po wyborach dopchniemy cele tymi faszystami z POKO i innych farbowanych koalicji! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
xxxxx Napisano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 55 minut temu, jebaćpis napisał: pajac .jak na razie to wsadzają pisowców pod celę.po wyborach miejsc zabraknie. 38 minut temu, oj wsadzimy napisał: Po wyborach dopchniemy cele tymi faszystami z POKO i innych farbowanych koalicji! Jak się to czyta to wychodzi , że zarówno iński PiS jak i PSL i spółka są siebie warci - dno i kompromitacja!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
no nie Napisano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 3 godziny temu, xxxxx napisał: Jak się to czyta to wychodzi , że zarówno iński PiS jak i PSL i spółka są siebie warci - dno i kompromitacja!!!! Ja bym pochopnych wniosków nie wyciagał, siedzi tu na formum jeden, góra dwóch nawiedzonych "wieśniaków" którym się nudzi i ciągle coś wypisują na PSLLGBT lub na PISiorów. Niekoniecznie są to ludzie władzy bo ci pewnie mają co robić i nie głupoty im w głowie. W Ińsku zatwardziałych PISiorów jest pełno, starych komuszków też nie brakuje. Ten co tu głupoty wypisuje to może być każdy z napotkanych mieszkańców, zazwyczaj jest to najmniej spodziewana osoba, jakiś miły starszy pan, lub urocza staruszka, której pomagasz wnieść zakupy po schodach, ale jak zasiądą przed kompem to diabeł w nią wstępuje. Ale równie dobrze może to być bardzo grzeczny sąsiada nastoletni syn lub córka, która bez smartfona nie potrafi żyć i ma dziką satysfakcję, że komuś tam w necie dokopała. Nie posądzaj pochopnie nikogo, bo nogę w życiu podstawi ci zazwyczaj ten, po którym byś się tego najmniej spodziewał. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
tak byś chciał Napisano 21 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, no nie napisał: Ja bym pochopnych wniosków nie wyciagał, siedzi tu na formum jeden, góra dwóch nawiedzonych "wieśniaków" którym się nudzi i ciągle coś wypisują na PSLLGBT lub na PISiorów. Niekoniecznie są to ludzie władzy bo ci pewnie mają co robić i nie głupoty im w głowie. W Ińsku zatwardziałych PISiorów jest pełno, starych komuszków też nie brakuje. Ten co tu głupoty wypisuje to może być każdy z napotkanych mieszkańców, zazwyczaj jest to najmniej spodziewana osoba, jakiś miły starszy pan, lub urocza staruszka, której pomagasz wnieść zakupy po schodach, ale jak zasiądą przed kompem to diabeł w nią wstępuje. Ale równie dobrze może to być bardzo grzeczny sąsiada nastoletni syn lub córka, która bez smartfona nie potrafi żyć i ma dziką satysfakcję, że komuś tam w necie dokopała. Nie posądzaj pochopnie nikogo, bo nogę w życiu podstawi ci zazwyczaj ten, po którym byś się tego najmniej spodziewał. To tobie się wydaje że tu jesteś ty i ten drugi....a ja wiem że tu władza i urzędnicy mocno się produkują by bronić się przed krytyką ze strony mieszkańców. Piszą z Kadamu, piszą z ILF piszą wszyscy. Tylko cicho sza żeby nikt nie wiedział. A w rozmowie wszystko wiedzą co kto i za ile. Sąsiada czy sąsiadki oczywiście nie wykluczam. Ale sporo osób tu jest piszących. A czytających cała gmina.... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi