Mike Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Witajcie.Jak zapewne wielu z was zauważyło, w ciągu kilku ostatnich dni, większość tego czasu forum było nieczynne. Jest to seria problemów w serwerowni naszego dostawcy.Wkrótce przeniesiemy się na inny serwer, który mam nadzieję będzie działał stabilniej. W związku z tym proszę spodziewać się kolejnej przerwy w działaniu forum, podczas której będziemy przenosili się na inny serwer. Nowy serwer będzie znajdował się w tej samej firmie co do tej pory w związku z czym nasza Polityka Prywatności pozostaje bez zmian.Przepraszamy za kłopoty! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Wreszcie! Już myślałem że pozbawili nas możliwości komunikowania się. Dzięki i niech forum działa jak najlepiej! Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Wreszcie! Już myślałem że pozbawili nas możliwości komunikowania się. Dzięki i niech forum działa jak najlepiej!A ja ucieszyłem się,że nikt już na tym forum nie będzie obrażany. Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Prośba do bioracych udział w plebiscycie na nazwę inskiego raka.Nazwę Jeziorak posiada drużyna piłki kopanej i ludowy zespół wokalny(Jezioranki),nazwę Bolek agent służb spec.w okresie komunizmu.Najbarzdiej charakterystyczną nazwą z proponowanych wydaje się Inkoś i Inek.Najbardziej w ucho wpadaja nazwy dwusylabowe,więc Inraczek wydaje się za długi,a ponadto in w sposób naturalny oddziela sie od raczka i mamy w wypowiedzi nazwę bwuczłonową.Głosujmy zatem na Inkosia,lub Inka.Jedna z tych nazw ma szanse przyjąć sie na stałe.Głosujcie codziennie na stronie www.insko.pl Odnośnik do odpowiedzi
? Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 a może nazwać tego raka KROKUS Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 A ja ucieszyłem się,że nikt już na tym forum nie będzie obrażany.Może byś się opamiętał???? Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Ja bym go nazwała BOLEK bo jest czerwony a ztego co wiem to raki są czerwone po ugotowaniu a w naturze maja kolor inny.Kto zmawiał i projektował tego raka to z założenie miał - jak tu sie pisze że w Ińsku wszyscy są czerwoni to i rak też musi być czerwony dlatego na imie powinien mieć BOLEK Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Głupie gamonie. To wątek o działaniu forum a nie o raku. Co za patologia społeczna. Odnośnik do odpowiedzi
do Majkela Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Majkel za 5 bagsów to sobie możesz hamburgera kupić a nie serwer, przerwy macie non stop, cały czas coś ci nie działa, już dawno powinieneś zainwestować i powiesić caffe na porządnym serwerze, bo do tej pory to jeden wielki śmiech na sali! Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Ech ty palancie jak mi ciebie żal. Pijesz do każdego a sam tu cały czas skrobiesz. Zazdrośnik i tyle. Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 O raku można wszędzie pisać wszak to ma być nasza kultowa maskotka do osiągnięcia sukcesu rządzącej ekipy.Trzeba pisać w każdej zakładce że nauczyciele kasy nie dostali,a urzędnicy w spa byli tak to się ma. Odnośnik do odpowiedzi
turystka Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Rak? Przecież to się cofa a nie rozwija..... Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkaka Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Sa takie elementy historyczne w Ińsku że można je wykorzystać a nie propagade sukcesu ogłaszać maskotką raka. Odnośnik do odpowiedzi
> Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Prokuratura w Polsce i tam was znajdzie. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 za tak niski poziom nauczania gmina powinna uciąć wypłaty nauczycielom o połowę bo na więcej nie zasłużyli tylko nauczyciele to jeszcze gorsza szarańcza od urzędników i ich karta nauczyciela chroni żal że za tak marne kwalifikacje musimy tyle płacić Odnośnik do odpowiedzi
Mieszkanka Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Prokuratura w Polsce i tam was znajdzie.Ty prokuraturą nie strasz bo się Ciebie boimy. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Ty prokuraturą nie strasz bo się Ciebie boimy.Oj niektórym co się przyznają do tego i owego to może by się przydał. Odnośnik do odpowiedzi
Nędza Napisano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 a kto się przyznaje,piszesz w domyśle.Wiesz przeciez że u nas zawsze wszystko jest okej i nikomu nic nie grozi. Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 za tak niski poziom nauczania gmina powinna uciąć wypłaty nauczycielom o połowę bo na więcej nie zasłużyli tylko nauczyciele to jeszcze gorsza szarańcza od urzędników i ich karta nauczyciela chroni żal że za tak marne kwalifikacje musimy tyle płacićoni nie powinni się nazywać nauczycielami bo prawdziwym nauczycielom wstyd Odnośnik do odpowiedzi
radny Napisano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 oni nie powinni się nazywać nauczycielami bo prawdziwym nauczycielom wstydZmieniłeś dyrektora bo twierdziłeś że przez niego dzieci źle piszą sprawdziany, że to nie wina nauczycieli tylko rodziców i dyrektora. Teraz piszesz co innego. A szkoła jak była dno na szarym końcu tak jest po zmianach i nowej władzy. Czy Racinowski rzeczywiście był taki zły??? Zatęsknicie jeszcze... Odnośnik do odpowiedzi
były radny Napisano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Zmieniłeś dyrektora bo twierdziłeś że przez niego dzieci źle piszą sprawdziany, że to nie wina nauczycieli tylko rodziców i dyrektora. Teraz piszesz co innego. A szkoła jak była dno na szarym końcu tak jest po zmianach i nowej władzy. Czy Racinowski rzeczywiście był taki zły??? Zatęsknicie jeszcze...Chyba ten upał ci jednak zaszkodził.Nikt oprócz najbliższych za nim nie zatęskni. Odnośnik do odpowiedzi
Klara Napisano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Tak Racin był zły .Tam w Wywiecku jego już miejsce.Szybko posadę sobie znalazła i odziwo syn jest listonoszem. Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Tak Racin był zły .Tam w Wywiecku jego już miejsce.Szybko posadę sobie znalazła i odziwo syn jest listonoszem.Jego prawo a co zazdrościsz? Mogłeś się zgłosić i być też listonoszem. Długo szukali pracownika i nikt nie chciał a teraz marudzisz. Nikt ci nie dogodzi. Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 3 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 3 Lipca 2015 Jego prawo a co zazdrościsz? Mogłeś się zgłosić i być też listonoszem. Długo szukali pracownika i nikt nie chciał a teraz marudzisz. Nikt ci nie dogodzi.Chyba nie myśleliście że Racin sobie nie poradzi. To obrotny gość i ja się niczemu nie dziwię a co "opozycja" myślała na poważnie że sasili bezrobotnych? Ich marzenie się nigdy nie ziści. Syn sobie radził przedtem poradzi i teraz a doręczyciel to nie taka łatwa praca. Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi