Skocz do zawartości

Przerwa w działaniu forum

Mike

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie.

Jak zapewne wielu z was zauważyło, w ciągu kilku ostatnich dni, większość tego czasu forum było nieczynne. Jest to seria problemów w serwerowni naszego dostawcy.

Wkrótce przeniesiemy się na inny serwer, który mam nadzieję będzie działał stabilniej.

W związku z tym proszę spodziewać się kolejnej przerwy w działaniu forum, podczas której będziemy przenosili się na inny serwer.

Nowy serwer będzie znajdował się w tej samej firmie co do tej pory w związku z czym nasza Polityka Prywatności pozostaje bez zmian.

Przepraszamy za kłopoty!

Odnośnik do odpowiedzi

Wreszcie! Już myślałem że pozbawili nas możliwości komunikowania się. Dzięki i niech forum działa jak najlepiej!

A ja ucieszyłem się,że nikt już na tym forum nie będzie obrażany.

Odnośnik do odpowiedzi
Ińszczanin

Prośba do bioracych udział w plebiscycie na nazwę inskiego raka.Nazwę Jeziorak posiada drużyna piłki kopanej i ludowy zespół wokalny(Jezioranki),nazwę Bolek agent służb spec.w okresie komunizmu.Najbarzdiej charakterystyczną nazwą z proponowanych wydaje się Inkoś i Inek.Najbardziej w ucho wpadaja nazwy dwusylabowe,więc Inraczek wydaje się za długi,a ponadto in w sposób naturalny oddziela sie od raczka i mamy w wypowiedzi nazwę bwuczłonową.Głosujmy zatem na Inkosia,lub Inka.Jedna z tych nazw ma szanse przyjąć sie na stałe.Głosujcie codziennie na stronie www.insko.pl

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym go nazwała BOLEK bo jest czerwony a ztego co wiem to raki są czerwone po ugotowaniu a w naturze maja kolor inny.Kto zmawiał i projektował tego raka to z założenie miał - jak tu sie pisze że w Ińsku wszyscy są czerwoni to i rak też musi być czerwony dlatego na imie powinien mieć BOLEK

Odnośnik do odpowiedzi

Majkel za 5 bagsów to sobie możesz hamburgera kupić a nie serwer, przerwy macie non stop, cały czas coś ci nie działa, już dawno powinieneś zainwestować i powiesić caffe na porządnym serwerze, bo do tej pory to jeden wielki śmiech na sali!

Odnośnik do odpowiedzi

O raku można wszędzie pisać wszak to ma być nasza kultowa maskotka do osiągnięcia sukcesu rządzącej ekipy.Trzeba pisać w każdej zakładce że nauczyciele kasy nie dostali,a urzędnicy w spa byli tak to się ma.

Odnośnik do odpowiedzi

za tak niski poziom nauczania gmina powinna uciąć wypłaty nauczycielom o połowę bo na więcej nie zasłużyli tylko nauczyciele to jeszcze gorsza szarańcza od urzędników i ich karta nauczyciela chroni żal że za tak marne kwalifikacje musimy tyle płacić

Odnośnik do odpowiedzi

za tak niski poziom nauczania gmina powinna uciąć wypłaty nauczycielom o połowę bo na więcej nie zasłużyli tylko nauczyciele to jeszcze gorsza szarańcza od urzędników i ich karta nauczyciela chroni żal że za tak marne kwalifikacje musimy tyle płacić

oni nie powinni się nazywać nauczycielami bo prawdziwym nauczycielom wstyd

Odnośnik do odpowiedzi

oni nie powinni się nazywać nauczycielami bo prawdziwym nauczycielom wstyd

Zmieniłeś dyrektora bo twierdziłeś że przez niego dzieci źle piszą sprawdziany, że to nie wina nauczycieli tylko rodziców i dyrektora. Teraz piszesz co innego. A szkoła jak była dno na szarym końcu tak jest po zmianach i nowej władzy. Czy Racinowski rzeczywiście był taki zły??? Zatęsknicie jeszcze...

Odnośnik do odpowiedzi
były radny

Zmieniłeś dyrektora bo twierdziłeś że przez niego dzieci źle piszą sprawdziany, że to nie wina nauczycieli tylko rodziców i dyrektora. Teraz piszesz co innego. A szkoła jak była dno na szarym końcu tak jest po zmianach i nowej władzy. Czy Racinowski rzeczywiście był taki zły??? Zatęsknicie jeszcze...

Chyba ten upał ci jednak zaszkodził.Nikt oprócz najbliższych za nim nie zatęskni.

Odnośnik do odpowiedzi

Tak Racin był zły .Tam w Wywiecku jego już miejsce.Szybko posadę sobie znalazła i odziwo syn jest listonoszem.

Jego prawo a co zazdrościsz? Mogłeś się zgłosić i być też listonoszem. Długo szukali pracownika i nikt nie chciał a teraz marudzisz. Nikt ci nie dogodzi.

Odnośnik do odpowiedzi

Jego prawo a co zazdrościsz? Mogłeś się zgłosić i być też listonoszem. Długo szukali pracownika i nikt nie chciał a teraz marudzisz. Nikt ci nie dogodzi.

Chyba nie myśleliście że Racin sobie nie poradzi. To obrotny gość i ja się niczemu nie dziwię a co "opozycja" myślała na poważnie że sasili bezrobotnych? Ich marzenie się nigdy nie ziści. Syn sobie radził przedtem poradzi i teraz a doręczyciel to nie taka łatwa praca.

Odnośnik do odpowiedzi
  • Dodaj nową pozycję...