Janusz Napisano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Witam, będę wypoczywał przez miesiąc nad jeziorem w Ińsku. Kwaterę będę miał w okolicy ul. Przybrzeżnej. Bardzo mi zależy na stałym łączu internetowym, a z tego co słyszałem to LTE w tym rejonie działa tylko z sieci Orange. W związku z tym mam pytanie do mieszkańców, czy na terenie Ińska działają dostawcy internetowi, od których można wykupić np. łącze radiowe. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Anka Napisano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Może na kwaterze będzie dostęp jak właściciel ma internet to się podłączysz Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Jolka Napisano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 A ty co wypoczywać czy na kompie siedzieć, to se posiedź w domu i nie truj Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 Tak zgłoś się do Olina lub Styrlica oni Ci pomogąTwoje zachowanie jest hańbą dla tego forum. Nawet odrobiny powagi i normalności nie potrafisz zachować. Powinno sie ciebie raz na zawsze zbanować. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 17 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2015 janusz wygląda na to że będziesz naj prawdopodobnie spał w szkole w szkole jest internet nie łam się Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2015 Od rana maciej sra żarem pewnie po maryście. I potem leci d*** podcierać niemcom po południu znów usiadzie przy kompie i bedzie udawał znawcę tematu. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Janusz Napisano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2015 Dziękuję za zainteresowanie, ale na razie nie otrzymałem żadnych konkretów dot. dostawców internetowych. Czyżby wszyscy użytkownicy internetu w Ińsku korzystali z sieci GSM-owych i stacjonarnych sieci telefonicznych ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Dziękuję za zainteresowanie, ale na razie nie otrzymałem żadnych konkretów dot. dostawców internetowych. Czyżby wszyscy użytkownicy internetu w Ińsku korzystali z sieci GSM-owych i stacjonarnych sieci telefonicznych ?Tak Panie Januszu dokładnie tak. Ińsko pod względem innowacyjności jest na poziomie epoki kamienia łupanego. Przykro mi to pisać ale wszystko co mamy to piękne okolice jeszcze ciszę bo planują zrobić żwirownię na tysiącach hektarach w centrum Ińska. Niech Pan przyjeżdża i jeszcze skorzysta. Zapraszamy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
rzeczywistość Napisano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2015 Jednym słowem h..,du.. i kamieni kupa.. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Janusz Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Dziękuję za informacje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gośc Napisano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Lipca 2015 Niech robia te żwirownie to coś się bedzie działo.zawsze to nowy zakład pracy Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi