Skocz do zawartości

Pracownik Biura Obsługi Klienta - Ińsko

AS CONSULTING SP z o.o.

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 21.03.2015 o 09:38, Gość napisał:

a tobie już wstawili ich gniazdko do mózgu i dlatego stałeś się naganiaczem bandy :D

To jest rzeczywiście nie do końca jasna sytuacja wzbudzająca słuszne wątpliwości.Po prostu brak przejrzystości i właściwych relacji.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 21.03.2015 o 09:43, Gość napisał:

Idzie nowe,i nowoczesność do Ińska,a ty sobie stare kapcie sklejaj.Ja wypełniłem deklarację. Zajęło mi to niecałe dwie minuty.

hahaha :ph34r: :lol: teraz roześmiałem się do łez , takie chwyty z podobnymi zwrotami używa każdy prymitywny naganiacz który chce naiwnym gówno sprzedać jako złoto .

Co jednoznacznie potwierdza że jesteście firmą jak SKOK i podobne , która na prowincji chce zrobić kasę .

Dawniej sprzedawali garnki za 3 tyś , teraz obiecują za darmo szybki internet

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 21.03.2015 o 10:18, Gość napisał:

hahaha :ph34r: :lol: teraz roześmiałem się do łez , takie chwyty z podobnymi zwrotami używa każdy prymitywny naganiacz który chce naiwnym gówno sprzedać jako złoto .

Co jednoznacznie potwierdza że jesteście firmą jak SKOK i podobne , która na prowincji chce zrobić kasę .

Dawniej sprzedawali garnki za 3 tyś , teraz obiecują za darmo szybki internet

Debili nie sieją. Sami rodzą się,czego jesteś wybitnym dowodem.W Ińsku wyrasta konkurencja dla orange i innych operatorów.Ja o chlebie,a ty o niebie. Widocznie i tak być musi.Jestem Ińszczaninem od urodzenia i z tą firmą nie łączą mnie żadne kontakty biznesowe.Idzie nowe,a ty przywykłes do staroci.Też masz wybór.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 21.03.2015 o 10:36, Ińszczanin napisał:

Debili nie sieją. Sami rodzą się,czego jesteś wybitnym dowodem.W Ińsku wyrasta konkurencja dla orange i innych operatorów.Ja o chlebie,a ty o niebie. Widocznie i tak być musi.Jestem Ińszczaninem od urodzenia i z tą firmą nie łączą mnie żadne kontakty biznesowe.Idzie nowe,a ty przywykłes do staroci.Też masz wybór.

Tak debile rodzą się sami a potem skamlą jak w aferach Amber czy frankowe,skoki.Żeby wszyscy za nich zapłacili.Słusznie debile są a firma działa bardzo nieprzejrzyście.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 21.03.2015 o 10:36, Ińszczanin napisał:

widzisz pachołku bandyckiej firmy te twoje wywody są denne i brakuje w nich sensu , - co ty możesz powiedzieć o wiarygodności firmy ? - o konkurencji - o kosztach - warunkach - jak ponoć jesteś tylko klientem który wszystko załatwił jak piszesz w 2 min , to znaczy że przeczytałeś warunki umowy pisane małym drukiem itd. Wiesz nie ośmieszaj się .. Jesteś jak dla mnie młodym gnojem któremu wyprali mózg na szkoleniach pt. jak urabiać klientów z małych miasteczek i wiosek . A NOWE to idzie zaskoczenie po podpisie jak się dostanie fakturę do zapłaty .

Odnośnik do odpowiedzi
AS CONSULTING SP z o.o.

Przysłuchuje się, tej pouczającej dyskusji. I rozumiem, że ktoś się czegoś boi lub czuje zagrożenie. Z tym nie bardzo wiem jak walczyć. Zachęcam jednak do kontaktu z naszą firmą:

AS CONSULTING Sp z o.o.

Biuro Obsługi Klienta do czasu przeniesienia do Ińska:

Szczecin ul. Chmielewskiego 22a

Koordynator projektu w Ińsku

Patryk Rachuba

tel 914899143 w godzinach 9- 17, email: 8.4@ipartner.com.pl

Z racji wielu zajęć Pana Patryka preferujemy kontakt emailowy, gdyż w ten sposób mamy pewność, że na każdy email odpiszemy. Z rozmową telefoniczną może być różnie.

Podobnych projektów do tego w Ińsku w naszym kraju realizuje się kilkaset.

Listę takich projektów można znaleźć na stronie Władzy Wdrażającej Programy Europejskie wwpe.gov.pl

Szczegółowa lista projektów na stronie wwpe.gov.pl/programy/poig/zatwierdzone-projekty-i-statystyki-naborow/

Nie wiem co jeszcze możemy w tej chwili Państwu przekazać. Zachęcam jednak wszelkich "Gości" do kontaktu z nami. Nie ma to jak kontakt bezpośredni.

Zachęcam również do składania podań o pracę, bo najdziwniejsze jest to, że dostajemy oferty z wielu miejsc tylko nie z Ińska. Dziwna sprawa!!!

Odnośnik do odpowiedzi

Wie Pan dlaczego? Bo o tym jaki to będzie przedział w pensji należałoby napisać. Nikt nie złoży podania podając swoje prywatne dane żeby potem nasza władza miała wgląd do tych osób. Trzeba było w ofercie podać na co można liczyć teraz i w przyszłości jak się pracownik sprawdzi i byłoby ok. Nasza gmina jest na wskroś przesiąknięta układami politycznymi i nikt nie chce się odkryć. Ta gmina to jedna wielka zgnilizna ludzie boją się własnego cienia. To właśnie z tego wynika a nie z niechęci do pracy. A propos ludzie myślą że już tam nie ma co się fatygować bo układ da swojemu kartę wstępu. Co szkodzi napisać jaki wymiar godzin pracy i jakie zarobki. na pewno ta wiedza spowoduje składanie ofert.Gwarantuję jako mieszkaniec.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 21.03.2015 o 19:00, Olo napisał:

Wie Pan dlaczego? Bo o tym jaki to będzie przedział w pensji należałoby napisać. Nikt nie złoży podania podając swoje prywatne dane żeby potem nasza władza miała wgląd do tych osób. Trzeba było w ofercie podać na co można liczyć teraz i w przyszłości jak się pracownik sprawdzi i byłoby ok. Nasza gmina jest na wskroś przesiąknięta układami politycznymi i nikt nie chce się odkryć. Ta gmina to jedna wielka zgnilizna ludzie boją się własnego cienia. To właśnie z tego wynika a nie z niechęci do pracy. A propos ludzie myślą że już tam nie ma co się fatygować bo układ da swojemu kartę wstępu. Co szkodzi napisać jaki wymiar godzin pracy i jakie zarobki. na pewno ta wiedza spowoduje składanie ofert.Gwarantuję jako mieszkaniec.

Olo przypominam ci firmy consulting odnośnie funduszy europejskich , one również miały pomagać w ramach programów rozwoju regionalnego , a podstawowym ich celem miało być wsparcie wnioskodawców i pomoc w uzyskaniu funduszy EU. Co się teraz okazuje że to było zwykłe złodziejstwo . Nazwa obecnej firmy i jej propaganda na tych stronach jest jak dla mnie podobna , wręcz bardziej arogancka . To że urobią kogoś jest pewne , jednak od ciebie Olo oczekuję bardziej bystrej i obiektywnej oceny gdyż inaczej mogę myśleć że znów się mylisz jak to było kiedyś z szafranem . My potrzebujemy nie firmy do konsultacji tylko firmy która mówiąc brutalnie nas podłączy za małe pieniądze . Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 21.03.2015 o 20:32, Gość napisał:

Olo przypominam ci firmy consulting odnośnie funduszy europejskich , one również miały pomagać w ramach programów rozwoju regionalnego , a podstawowym ich celem miało być wsparcie wnioskodawców i pomoc w uzyskaniu funduszy EU. Co się teraz okazuje że to było zwykłe złodziejstwo . Nazwa obecnej firmy i jej propaganda na tych stronach jest jak dla mnie podobna , wręcz bardziej arogancka . To że urobią kogoś jest pewne , jednak od ciebie Olo oczekuję bardziej bystrej i obiektywnej oceny gdyż inaczej mogę myśleć że znów się mylisz jak to było kiedyś z szafranem . My potrzebujemy nie firmy do konsultacji tylko firmy która mówiąc brutalnie nas podłączy za małe pieniądze . Pozdrawiam

Firma jak firma jak wiele w Polsce tu nie doszukiwałbym się złodziejskich metod. Na takie podłączenie firma dostała zlecenie od marszałka i tyle. Że ta firma .....tak bo wygrała przetarg... nic do firmy nie mam tylko zasugerowałem myśl z podwórka....krytykuję Szafrana ale nie dlatego że się tak nazywa albo że mam do niego awersje- po prostu nie zachował się jak człowiek w sprawie Działoszewskiej na dodatek we własnej sprawie....generalnie nic do niego osobistego nie mam i nie wiem z czym się do jego osoby pomyliłem (niby). Będę patrzył i krytykował wszystko tak jak on to robił.....bo jak obaj z Michałem gadali wszystkim wolno a nawet należy władzę krytykować....

W dniu 21.03.2015 o 20:37, gfd napisał:

Olo - ale jesteś durny, normalnie słoma z butów. Jak można takie farmazony pisać i wystawiać fałszywą laurkę Ińsku. Masz jakiś problem - ze sobą -żeby nie było wątpliwości.

Nie byłeś inny jak krytykowałeś Racina i Palucha.....to nawet nie była krytyka tylko sranie żarem na ich oddech....Rozumiem że ta słoma do dziś ci wystaje....wasza laurka nie była fałszywa? a kto tak mówi? Ty.............dlaczego ja mam się z tym zgadzać!!!! Mam swoje zdanie i się go trzymam czy wcześniej to była inna gmina??? Ta sam IŃSKO i co robiłeś w gazetach i na portalu w czasie wyborów???????????????????????????????????? Ty dopiero jesteś fałszywcem, obłudnikiem i zadufanym cieciem..............

Odnośnik do odpowiedzi

Olo ma rację w Ińsku nikt nie wierzy że mógłby dostać pracę bez koneksji rządzących. Dlatego nikt nawet nie składa CV a poza tym racja nie wiem ile godzin pracy i jakie pieniądze dostanę to po co się fatygować. Powinno być że x godzinny dzień pracy i zarobki w granicach od-do. To już by bardzo pomogło podjąć decyzję.

Odnośnik do odpowiedzi

Jest tragiczne jak szybko ludzie wydawałoby się myślący dają się sterować , oraz jak szybko można zdobyć ich zaufanie powołując się na stereotypy . Przybywają nie wiadomo skąd , nie jest jasna ich przeszłość i działania , wręcz nie jest możliwe zdobycie o ich wcześniejszej pracy wiadomości . Powoływanie się na osoby z wyboru , a nie na osoby które zasłużyły na szacunek i zaufanie swoją pracą jest także naiwniactwem (niestety ).

Odnośnik do odpowiedzi

cytat z http://www.gowork.pl...nie_czytaj,4791

anonim - 2011-05-06 21:38:11

+1 (3)

co tu mozna powiedziec o pracodawcy jest jak jest...lecz nie o pracodawce tu chodzi lecz o ludzi ktorzy nazywaja sie mistrzami [usunięte przez moderatora] i niby prawa reka mistrza brygadzista [usunięte przez moderatora] .....ci panowie powinni pracowac w oborze,bo nie maja pojecia jak rozmawia sie z czlowiekiem,,,,wulgaryzm i chamstwo to malo powiedziane,,,,,co jeszcze nie maja za nic to co kto potrafi ,,,,,wystarczy ze sie umie dobrze wchodzic im w [usunięte przez moderatora] i umie sie [usunięte przez moderatora] kolegow a nie musi sie nic umiec dostaje sie podwyzki i jest sie w gronie elity,,,,a ci krorzy robia robote i sa wieloletnimi pracownikami w swoim fachu sa smieciami,,,,,od kwietnia firma zrobila zwrot 10% zarobkow ktore bylo zabrane 2lata temu mialo byc solidarnie i co,,,dostali solidarnie zwrot ludzie ktorzy sa dupolizami i wazeliniazami nawet 2razy tyle co bylo zabrane po 4zl,,,,zato fachowcy i ci co robia najwiecej na otarcie lez po 50groszy a bylo im zabrane po 2zl i wiecej wiec gdzie jest zakichana sprawiedliwosc w tej firmie,,,,,dyrekcja wie o tym ze mistrz [usunięte przez moderatora] docenia tch co lubi a nie tych co zasluguja na oddanie im tego co kiedys firma zabrala,,,,,mowa tu o wyposarzeniu zbrojenie mistrz [usunięte przez moderatora] i brygadzista [usunięte przez moderatora] ,,,,,,gdzie prezesi maja oczy gdy widzieli liste ze zwrotem zabranych 2lata tem 10%.....jak zabrac to bylo bez ceregieli ale gdy przyszlo do oddania oddali komu chieli mistrz [usunięte przez moderatora] podzielil miedzy swoimi lizusami.......jesli ktos ma w planach pracowac w parnerze na skolwinie niech sie dobrze zastanowi nad swoja decyzja by potem nie cierpial jak ci co tyraja jak osly i zero podziekowania.....co jeszcze kierownictwo przymyka na to wszystko oko ma gdzies ludzi wiec po cholere sa na takim stanowisku......PREZESI FIRMY tez wiedza o wszystkim ze [usunięte przez moderatora] traja ludzmi jak chca i nic z tym nie robia,,,,,,sa niezbite na to dowody nagrania i filmy pewnie bedzie trzeba z tym isc do prasy i naglosnic moze wtedy prezesura przejrzy na oczy [usunięte przez moderatora] obelgi chamstwo i tyranie ludzmi jest karalne,,,,,,,,

Odnośnik do odpowiedzi
AS CONSULTING SP z o.o.
  W dniu 22.03.2015 o 13:58, i co ? napisał:

cytat z http://www.gowork.pl...nie_czytaj,4791

anonim - 2011-05-06 21:38:11

+1 (3)

co tu mozna powiedziec o pracodawcy jest jak jest...lecz nie o pracodawce tu chodzi lecz o ludzi ktorzy nazywaja sie mistrzami [usunięte przez moderatora] i niby prawa reka mistrza brygadzista [usunięte przez moderatora] .....ci panowie powinni pracowac w oborze,bo nie maja pojecia jak rozmawia sie z czlowiekiem,,,,wulgaryzm i chamstwo to malo powiedziane,,,,,co jeszcze nie maja za nic to co kto potrafi ,,,,,wystarczy ze sie umie dobrze wchodzic im w [usunięte przez moderatora] i umie sie [usunięte przez moderatora] kolegow a nie musi sie nic umiec dostaje sie podwyzki i jest sie w gronie elity,,,,a ci krorzy robia robote i sa wieloletnimi pracownikami w swoim fachu sa smieciami,,,,,od kwietnia firma zrobila zwrot 10% zarobkow ktore bylo zabrane 2lata temu mialo byc solidarnie i co,,,dostali solidarnie zwrot ludzie ktorzy sa dupolizami i wazeliniazami nawet 2razy tyle co bylo zabrane po 4zl,,,,zato fachowcy i ci co robia najwiecej na otarcie lez po 50groszy a bylo im zabrane po 2zl i wiecej wiec gdzie jest zakichana sprawiedliwosc w tej firmie,,,,,dyrekcja wie o tym ze mistrz [usunięte przez moderatora] docenia tch co lubi a nie tych co zasluguja na oddanie im tego co kiedys firma zabrala,,,,,mowa tu o wyposarzeniu zbrojenie mistrz [usunięte przez moderatora] i brygadzista [usunięte przez moderatora] ,,,,,,gdzie prezesi maja oczy gdy widzieli liste ze zwrotem zabranych 2lata tem 10%.....jak zabrac to bylo bez ceregieli ale gdy przyszlo do oddania oddali komu chieli mistrz [usunięte przez moderatora] podzielil miedzy swoimi lizusami.......jesli ktos ma w planach pracowac w parnerze na skolwinie niech sie dobrze zastanowi nad swoja decyzja by potem nie cierpial jak ci co tyraja jak osly i zero podziekowania.....co jeszcze kierownictwo przymyka na to wszystko oko ma gdzies ludzi wiec po cholere sa na takim stanowisku......PREZESI FIRMY tez wiedza o wszystkim ze [usunięte przez moderatora] traja ludzmi jak chca i nic z tym nie robia,,,,,,sa niezbite na to dowody nagrania i filmy pewnie bedzie trzeba z tym isc do prasy i naglosnic moze wtedy prezesura przejrzy na oczy [usunięte przez moderatora] obelgi chamstwo i tyranie ludzmi jest karalne,,,,,,,,

Prosilibyśmy nie zamieszczać na forum informacji, które nie dotyczą firmy AS CONSULTING Sp z o.o. Nie wiem jakiej firmy dotyczy ten wpis, ale rozumiem, że miał on świadczyć o tym, że AS CONSULTING Sp z o.o. jest złym pracodawcą. Opis zamieszczony powyżej nie dotyczy AS CONSULTING i nigdy nasza firma nie miała żadnych biur ani zakładów w Skolwinie.

Odnośnik do odpowiedzi
AS CONSULTING SP z o.o.
  W dniu 22.03.2015 o 12:38, dla naiwnych napisał:

To co jest złudnie proponowane naiwnym klientom , to zdzierstwo do kwadratu .Tylko głupcy tego nie rozumieją.

http://www.ipartner....=102&Itemid=196

Jak tylko będą znane ceny za usługi FTTH świadczone w Ińsku, to taką informację złączymy. Do tego czasu wskazywanie na ofertę jaką mamy na łączach radiowych - wprowadza tylko w błąd. Jeśli chcemy być traktowani przez Państwa jako partnerzy to ceny muszą być skrojone na rynek Ińska. Proszę pamiętać, iż jest to inwestycja unijna więc - nam też zleży aby Państwo byli z oferty zadowoleni. Nikt kto nie dostanie oferty lepszej niż posiada teraz - nie będzie z nami chciał współpracować. To prosta zasada i nie trzeba tutaj kończyć wyższych uczelni.

Odnośnik do odpowiedzi
naiwnych nie sieją
  W dniu 23.03.2015 o 14:02, AS CONSULTING SP z o.o. napisał:

Jak tylko będą znane ceny za usługi FTTH świadczone w Ińsku, to taką informację złączymy. Do tego czasu wskazywanie na ofertę jaką mamy na łączach radiowych - wprowadza tylko w błąd. Jeśli chcemy być traktowani przez Państwa jako partnerzy to ceny muszą być skrojone na rynek Ińska. Proszę pamiętać, iż jest to inwestycja unijna więc - nam też zleży aby Państwo byli z oferty zadowoleni. Nikt kto nie dostanie oferty lepszej niż posiada teraz - nie będzie z nami chciał współpracować. To prosta zasada i nie trzeba tutaj kończyć wyższych uczelni.

Kolejna propaganda.Sugerują darmowe przyłącza nie mówiąc w jakich rejonach gminy do kiedy a najważniejsze za ile.Kto kupuje kota w worku? Chyba tylko Pawlak....

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 23.03.2015 o 14:02, AS CONSULTING SP z o.o. napisał:

Drodzy Państwo z AS CONSULTING - jak Państwo zauważyli niniejsze forum nie jest niestety platformą do wyjaśniania czegokolwiek jak i do prowadzenia merytorycznej dyskusji. Bardzo proszę aby z szacunku do siebie samego jak i tych, którzy próbują się czegoś dowiedzieć nie prowadzić tutaj dyskusji. Dzisiaj na facebookowej stronie Gminy Ińsko pojawił się tekst odnoszący się do Państwa planów w Ińsku. Mam propozycję aby wszelkie informacje zamieszczać właśnie tam, a dyskusje prowadzić w komentarzach. Pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi
kasa się liczy
  W dniu 24.03.2015 o 06:07, gość napisał:

Może na oficjalnej stronie Urzędu zamieszczać wszelkie informacje a nie po krzakach.

Najlepiej publikujcie w dzienniku ustawowym , tam będzie nie po krzakach a po rządowym bagnie. Aleś narodzie głupi i podatny na wszelką propagandę.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.03.2015 o 06:07, gość napisał:

Może na oficjalnej stronie Urzędu zamieszczać wszelkie informacje a nie po krzakach.

"na facebookowej stronie Gminy Ińsko" to nie "po krzakach."Jest pewna niedogodność. Zalogować się trzeba,by prowadzić dialog,albo też wystawiać obraźliwe komentarze.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.03.2015 o 11:59, Ińszczanin napisał:

"na facebookowej stronie Gminy Ińsko" to nie "po krzakach."Jest pewna niedogodność. Zalogować się trzeba,by prowadzić dialog,albo też wystawiać obraźliwe komentarze.

Oj ty ty z tym twoim facebookiem - to są właśnie krzaki......Znalazłeś sposób tak jak na portalu żeby ludziom zamknąć usta....to jednak nie wychodzi śledzić to my was a nie nas....Będziemy skutecznie patrzeć na brudne wasze rączki aż je umoczcie w g.....po łokcie......logowaniem nie zastraszycie ludzi bo teraz mają swój rozum a propozycję dialogu na facebooku wsadź między "dzwonki" których nie używasz :)

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.03.2015 o 13:16, Olo napisał:

Oj ty ty z tym twoim facebookiem - to są właśnie krzaki......Znalazłeś sposób tak jak na portalu żeby ludziom zamknąć usta....to jednak nie wychodzi śledzić to my was a nie nas....Będziemy skutecznie patrzeć na brudne wasze rączki aż je umoczcie w g.....po łokcie......logowaniem nie zastraszycie ludzi bo teraz mają swój rozum a propozycję dialogu na facebooku wsadź między "dzwonki" których nie używasz :)

Logowanie to jak otwarta przyłbica.To "walka wręcz",a nie strzały z za węgła.Tam trwa dyskusja,której siłą są argumenty,a nie przeważa argument siły osób anonimowych.

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.03.2015 o 16:17, Gość napisał:

Logowanie to jak otwarta przyłbica.To "walka wręcz",a nie strzały z za węgła.Tam trwa dyskusja,której siłą są argumenty,a nie przeważa argument siły osób anonimowych.

To żadne argumenty jak nie odpowiadacie na pytania.Pytania są proste.Co z kierunkami: Ciemnik ,Czertyń,Miałka,Ścienne?

Odnośnik do odpowiedzi
  W dniu 24.03.2015 o 17:33, Gość napisał:

To żadne argumenty jak nie odpowiadacie na pytania.Pytania są proste.Co z kierunkami: Ciemnik ,Czertyń,Miałka,Ścienne?

Napisz do firmy

AS CONSULTING SP z o.o.

.Podali adres mailowy

Odnośnik do odpowiedzi
Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić obrazków. Dodaj lub załącz obrazki z adresu URL.

• Dodaj nową pozycję...