impreza Napisano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Opuchlizna to małe piwo przy tym co ty masz w mózgu.............taki z ciebie biedny człowiek najebiesz się u tych szwabów.....a do Polski przyjeżdżasz na szpanowanie....Droga do domku nie zrobiona, domek nie wykończony ......a psychol zawsze w pogotowiu....pamiętam co boguś raz mówił o imprezie u ciebie....lało się , brało się, rżnęło się .....w moim przypadku jest normalne że wypiję kilonka z wieczora i rano bania.....ale sen mam spokojny żadnych problemów a przed tobą wszystko dopiero :DOlo zdradź gdzie takie impry są ja mogę na taka wbić. Nie wiedziałem że Ińsko takie rozrywkowe a "gośc" pisze że zaścianek i dziura zabita dechami. No proszę dajcie namiar na tego kola. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
badziew Napisano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Pozdrawiamy ciebie z Ińska baumowe badziewie.No i jebło wiadomo kto taki imprezowicz. Patrzysz w sklepie na tą mordę i od razu wiesz że to ćpun nawet po pysku. jak miniesz gęba jedzie wczorajszy alkoholem. Coś w ty jednak być musi. Nie lubię gnoja jak przychodzi do nas po zakupy bo zawsze ma pretensje że nie świeże i drze japę że to tylko w Polsce tak jest. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Impreza .gdzie ja napisałem że taka dziura,pisze że jest elitka która chce zrobic skansen.Mi tu jest dobrze a może byc jeszcze lepiej dla wszystkich a oni tych wszystkich pomijają.Chłopak myśli że ma bmw i zalicza się do elitki hahhahahahah Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Co zazdrościsz Olo ja w tWój majatek nie zaglądam i mnie to nie interesuje,interesuje mnie interes gminy a nie Twój.Narka muszę coś wziąść ,do jutra.Kolorowych snów i tęczy przed oknem. Mnie nie zaglądasz ale rajcy , kupczyńskiemu, włodkowi, liwakowi to jednak bardzo zaglądasz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
karamba Napisano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2015 Co zazdrościsz Olo ja w tWój majatek nie zaglądam i mnie to nie interesuje,interesuje mnie interes gminy a nie Twój.Narka muszę coś wziąść ,do jutra.A jednak chcę wiedzieć coś o twoim majątku, skoro ciebie zafajdany gastarbajterze z Polski interesują nasze dochody.Trzeba będzie sprawdzić kto i dlaczego ci podobno tak dobrze płaci.Prześlę zapytanie do wróżki,znam taką co kiedyś ci robiła lizaka. Trzeba będzie zacząć twoją kartotekę.Niestety zalatuje ona czymś na wzór ZOMO. I to był początek twojej kariery. Dojdziemy pomału jak robiłeś te swoje międzynarodowe przekręty. Wziąłeś już co trzeba? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ewa Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 goścNapisano dziś, 06:34Olo tak jak pisałem Tobie że jestem luzik i kto co ma nigdy mnie to nie interesowało ale tych panów co wymieniłes to tak ,oni w każdej teczce byli.Teraz juz im przeszło bo wygrali wybory ,także uspokoili się.Mimo to to ich jest sprawa i ich sumienie gryzie jak je maja a nie mnie.to jest odpowiedz na Twój wpis. Napisano dziś, 06:39Karamba .Jeste takie powiedzenie Strachy na Lachy.Co w ageta sie zaczynasz bawić czy o tej profesji nie zapomniałeś a może przejełeś schedę po kimś z rodziny.i Jesteś czerwoniakiem. Napisano dziś, 06:40Panie Burmistrzu pana urzednicy podczas godzin pracy są na forum. Jak widzisz musisz pozostać w oddziale zamkniętym,bo na zewnątrz jesteś niebezpieczny i to dla wszystkich bez wyjątku baumwole. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ten ostatni wyraz to bawełna .Nie..... drzewo :ph34r: Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
karamba Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Ten ostatni wyraz to bawełna .Nie palancie, to twój przydomek i istota twojej zwiotczałej mózgownicy. Zamiast zająć się swoimi przekrętami to wpychasz ryja aby innym mieszać. A wiesz ,że największy smród jest za tobą? Źle ci na wolności? No to może trafisz do pierdla? Masz duża za pazuchą a udajesz świętego? Na dodatek opluwasz niewinnych ludzi? Pamiętaj ,że kij ma dwa końce. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 to ty opluwasz i nie zganiaj czerwoniaku na innych.Musisz się nierobie pogodzić z tym że żwirownia będzie.Nie licz na to że wasze będzie się tylko liczyć,liczy się cały interes gminy.Co do tej pazuchy to chyba siedzisz w niej nie zapomniałeś jak to się robi czerwoniaku.ABW znajduje się w Szczecinie to proszę załatw to od razu.Dobry pomysł jutro do nich zadzwonię i powiem że taki cwel po Ińsku gania i białe myszki liczy na dodatek ma czerwony język. Dzięki za pomysł jeszcze myślisz jak zechcesz. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Zawsze pod jednym ale czy białe myszki coś z tego zrozumieją nie wiem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2015 Mieszkańcy Ściennego .Macie swoich dwuch radnych i to którzy piastuja stanowiska w RADZIE MIEJSKIJ.Naciskajcie za drogą i oczyszczalnia bo jak zirownię wysiudaja to zostaniecie z kłopotem .Musicie tę szanse wykorzystać.Nie może wami zagładnąc grupka ludzi która widdzi tylko swój interes a nie ogółuŻwirownia im zrobi drogę i oczyszczalnię? Ale się uśmiałem ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
parasol Napisano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Żwirownia im zrobi drogę i oczyszczalnię? Ale się uśmiałem ha ha ha ha ha ha ha ha!!!!!!!!!!!!!!Ten oszołom liczy na głupich, stąd jego podpucha pod ludzi.Najlepiej niech do nich przyjedzie tą swoją bryką,może coś z niej zostanie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ewa Napisano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Strachy na lachy .Teraz parasol wcześniej Terminator po skrzydełkach od kurczaka ,Olo i wiele innych ników dla jednej osoby.To wy ciemnotę ludzią chcecie wciskać.Żwirownia powstanie.Ona już jest w twojej głupiej łepetynie. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
bakcyl Napisano 23 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2015 Napisz jaka masz madra.30 kwietnia jest zesja zapraszam i tam swoje żale i wypociny kto jest mądry a kto głupi.Jesteś też tym samym NARCYZEMRadni ciebie, geniusza z propagandowym zacięciem posłuchają.Dodatkowo zrobią ci niespodziankę w postaci nowego zakładu produkcji na twoją budowę. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi