AS CONSULTING SP z o.o. Napisano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Lutego 2015 W związku z budową światłowodowej sieci dostępowej na terenie gmin: Dobrzan, Chociwel, Ińsko, Węgorzyno i Łobez poszukujemy osób, które chciałyby pracować w dziale handlowym odpowiedzialnym za sprzedaż usług telekomunikacyjnych Pracownik Działu Sprzedaży - Konsultant TechnicznyMiejsce pracy: IńskoRegion: Zachodniopomorskie Opis stanowiska:Osoba ta odpowiedzialna będzie za:sprzedaż usług telekomunikacyjnych (dostęp do internetu, IPTV, telefon, hosting itp)realizację indywidualnych projektówprzygotowanie dokumentacji sprzedażowejbieżąca obsługa klientautrzymywanie dobrych relacji z klientami i szybkie reagowanie na ich potrzeby Wymagania:wykształcenie średniegotowość do podróży służbowych i pracy w terenieprawo jazdy kat. B, posiadanie własnego samochodu będzie dodatkowym atutem,umiejętność szybkiego uczenia się i samorozwoju. Oferujemy:stabilne warunki zatrudnienie na podstawie umowy o pracę lub kontraktwynagrodzenie stałe plus system premiowyniezbędne narzędzia do pracyOsoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji na adres email: [email protected]Prosimy o dopisanie klauzuli: Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w mojej ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z Ustawą z dnia 29.08.1997 r. o Ochronie Danych Osobowych; tekst jednolity z dnia 26.06.2014 r., Dz. U. z 2014 r., poz. 1182). Jednocześnie oświadczam, że zostałem/am poinformowany/a o dobrowolności podania danych osobowych oraz prawie dostępu do treści swoich danych i ich poprawiania. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Magda Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Szukam pracy.Mój numer telefonu 519810586-Magda Wierzbowska. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
dam pracę Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 Szukam pracy.Mój numer telefonu 519810586-Magda Wierzbowska.A ile masz lat...Magda ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Magda Napisano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2015 A ile masz lat...Magda ?Prawie 18. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
marian Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Mówmy o konkretach jaki czas pracy, i jakie wynagrodzenie Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 10 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2015 Mówmy o konkretach jaki czas pracy, i jakie wynagrodzenieTo jest reklama.Nie oczekujcie żadnych informacji. Podany jest kontakt. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi