Tomek Napisano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2024 Mnie nurtuje kilka pytań w tej sprawie: 1. Dlaczego akurat ci panowie postanowili zgrywać te nagrania? 2. Czego właściwie szukali na tych nagraniach? 3. W jakim celu to zrobili? 4. Dlaczego skorzystali z kluczy zapasowych, a nie poinformowali Sołtysa, że chcą mieć dostęp do sali? 5. Czy te nagrania dotyczą przebiegu wyborów, czy czynność komisji? 6. Czy w przeszłości nie dochodziło do takich sytuacji? Niezależnie od odpowiedzi muszę powiedzieć jednak, że wygląda to bardzo źle. Z Kupczyńskim na szczęście niedługo się pożegnamy i nie będziemy musieli tolerować jego arogancji i buty. Leśkiw, z tego co widzę, również powinien zniknąć z Urzędu Gminy. Nie ze względu na kompetencje, ale ze względu na to, że jest zbyt mocno związany Liwakiem. I tu paradoksalnie widzę ciekawe rozwiązanie. Mazurek i Szafran są siłą rzeczy wolni. Po rozwiązaniu stosunku pracy z Leśkiwem jeden mógłby zostać zastępcą nowej burmistrz, a drugi sekretarzem. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2024 Sprawę trzeba na pewno wyjaśnić, bo niewykluczone, że doszło do wykroczenia, a może nawet do przestępstwa. Czy mnie to dziwi? Nie. Zobaczcie co napisała nowa pani radna na Ińsko Plus. Klucze dostali, "prawnie przydzielonego pomieszczenia" nie mieli, przecież to jak w soczewce widać jak gmina była zarządzana przez Liwaka. Na gębę i po znajomości. Do koła gospodyń nie mam pretensji, bo to super organizacja i przede wszystkim ludzie, ale szanujmy się. Zasady są od tego żeby je przestrzegać. W Ińsku musimy raz na zawsze skończyć ze świętymi krowami, bo to się odbywa kosztem nas wszystkich. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
gość Napisano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2024 9 minut temu, Tomek napisał: Mnie nurtuje kilka pytań w tej sprawie: 1. Dlaczego akurat ci panowie postanowili zgrywać te nagrania? 2. Czego właściwie szukali na tych nagraniach? 3. W jakim celu to zrobili? 4. Dlaczego skorzystali z kluczy zapasowych, a nie poinformowali Sołtysa, że chcą mieć dostęp do sali? 5. Czy te nagrania dotyczą przebiegu wyborów, czy czynność komisji? 6. Czy w przeszłości nie dochodziło do takich sytuacji? Niezależnie od odpowiedzi muszę powiedzieć jednak, że wygląda to bardzo źle. Z Kupczyńskim na szczęście niedługo się pożegnamy i nie będziemy musieli tolerować jego arogancji i buty. Leśkiw, z tego co widzę, również powinien zniknąć z Urzędu Gminy. Nie ze względu na kompetencje, ale ze względu na to, że jest zbyt mocno związany Liwakiem. I tu paradoksalnie widzę ciekawe rozwiązanie. Mazurek i Szafran są siłą rzeczy wolni. Po rozwiązaniu stosunku pracy z Leśkiwem jeden mógłby zostać zastępcą nowej burmistrz, a drugi sekretarzem. Na safari sobie pojechali...... W ogóle to z*********, że tam dotarli, bo przez 10 lat ich prawie nigdy nie widziałam. k**** jak dobrze, że chociaż kilku z tych jełopów zniknie z koryta. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
mieszkaniec Napisano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2024 1 minutę temu, gość napisał: Sprawę trzeba na pewno wyjaśnić, bo niewykluczone, że doszło do wykroczenia, a może nawet do przestępstwa. Czy mnie to dziwi? Nie. Zobaczcie co napisała nowa pani radna na Ińsko Plus. Klucze dostali, "prawnie przydzielonego pomieszczenia" nie mieli, przecież to jak w soczewce widać jak gmina była zarządzana przez Liwaka. Na gębę i po znajomości. Do koła gospodyń nie mam pretensji, bo to super organizacja i przede wszystkim ludzie, ale szanujmy się. Zasady są od tego żeby je przestrzegać. W Ińsku musimy raz na zawsze skończyć ze świętymi krowami, bo to się odbywa kosztem nas wszystkich. japierdole XDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi