Gość Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Oczywiście że to Zbyszek rozdaje karty. Włodek jest tylko jego czyszcikiem do butów.Olo nie napuszczaj jednego na drugiego ?! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
olka Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 trzeba dokladnie sprawdzić Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 pampea se sprawdz bo wali Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
rozum Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 pampea se sprawdz bo walilepiej nie życz nikomu co tobie nie miłe - chyba jeden z drugim nie wiecie co znaczy nosić pampersa. Ważcie trochę słowa bo jakby głupota umiała fruwać to dzisiejsi dyskutanci odlecieli by w niebyt. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
ja Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 A Kupczyński czy moż pelnić to śtanowisko? i czy posiada odpowiednie wykształcenie i praktyke? Ktoś to powinien dokładnie sprawdzićNo pewnie nabył praktyki i stażu w Rybce roznosząc piwo i wyjąc od czasu do czasu. Śmiech na sali to ma być zastępca feeeeeeeee Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Man Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ciekawe kto z urzędu udostępnił ci ten fax do upublicznienia,a raczej krąg ludzi jest wąski.Myślę Olo, że możesz być spalony. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Man Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ciekawe kto z urzędu udostępnił ci ten fax do upublicznienia,a raczej krąg ludzi jest wąski.Myślę Olo, że możesz być spalony. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Co znaczy spalony???? Dokument jakich wiele. Czemu jesteś taki małej wiary. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
hahaha Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Co znaczy spalony???? Dokument jakich wiele. Czemu jesteś taki małej wiary.To znaczy że już wiedzą do kogo dokument wysłano i kto go przejął. Wcale nie jest wykluczone że Olo to urzędnik gminy który ma dostęp do dokumentów. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Co znaczy spalony???? Dokument jakich wiele. Czemu jesteś taki małej wiary.Bo dokumentu tego nie było na BiP. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 To znaczy że już wiedzą do kogo dokument wysłano i kto go przejął. Wcale nie jest wykluczone że Olo to urzędnik gminy który ma dostęp do dokumentów.To akurat wąskie grono. Włodek nie szukaj winnego tam gdzie go nie ma. Po cichu Michał składa mandat czekacie na komisarza wyborczego decyzję a Michał na sesji pokazuje aktywnego radnego. Jeszcze wypisujecie bzdury że Michał nie ma kwalifikacji a już wiecie że jutro będzie wickiem Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Ciekawe kto z urzędu udostępnił ci ten fax do upublicznienia,a raczej krąg ludzi jest wąski.Myślę Olo, że możesz być spalony.Michał jutro trzeba sprawdzić ten wyciek, przeciek !? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Bo dokumentu tego nie było na BiP.Oj tam oj tam nie doceniasz mnie Włodek! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Michał jutro trzeba sprawdzić ten wyciek, przeciek !?Przeciek to ty masz w kroczu :D myślę że w mózgu też. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 To akurat wąskie grono. Włodek nie szukaj winnego tam gdzie go nie ma. Po cichu Michał składa mandat czekacie na komisarza wyborczego decyzję a Michał na sesji pokazuje aktywnego radnego. Jeszcze wypisujecie bzdury że Michał nie ma kwalifikacji a już wiecie że jutro będzie wickiemNie mędrkuj, bo że Michał będzie vickiem to było wiadomo od zarania. Jutro będziesz pogrzebany, ty biznesmanie z krzywej ? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Ohoho Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Przeciek to ty masz w kroczu :D myślę że w mózgu też.Olo nie panikuj -jutro ciebie zdemadkują. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Nie mędrkuj, bo że Michał będzie vickiem to było wiadomo od zarania. Jutro będziesz pogrzebany, ty biznesmanie z krzywej ?Krzywa- prosta kto ja tam wie......................... W każdym razie ty i Michał kłamiecie i po cichaczu swoje klocki dalej stawiacie. trzeba przyznać kupczenie wam dobrze wychodzi......Przecież wcześniej sam pisałeś że Michał nie ma kwalifikacji i stażu w samorządzie... a niby teraz to już wszyscy o tym wiedzieli że Michał będzie wickiem... cygan z ciebie i nabijasz wyborców w tubę..... Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Olo nie panikuj -jutro ciebie zdemadkują.Grozisz????? Jak to zrobisz? policję zawołasz???? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
kto Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 No dalej bo czekam kto to ten Olo. Czy to było tajemnicą ten fax! Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Grozisz????? Jak to zrobisz? policję zawołasz????Nie straszyć tu Olo , na BIP-e w zakładce Rejestr Zmian, grzebał ten informatyk z krzywej Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Olo Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Nie straszyć tu Olo , na BIP-e w zakładce Rejestr Zmian, grzebał ten informatyk z krzywejhahahahaah ale jesteś bystry. jeśli było na BIP to co to za tajemnica!!!! Chyba jesteś zbyt nerwowy. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
KAMA Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 też tak myślę że olo to urzędnik gminy. Nie ma roboty to pisze. Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
MIESZKANKA Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Michał ty w dupę kopany oszuście wyborczy miałeś swoją dietę przeznaczać na ińskie stowarzyszenia a ty jak świnia tylko do koryta się pchasz JESTEŚ KŁAMCA I TO JEST TWÓJ KONIEC ZA 4 LATA WON OD KORYTA Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 przestań mieszkanka to ze on będzie vickiem jak wygra Liwak było wiadomo co ty spałaś podczas kampanii wyborczej? Nie słuchałaś co wieści gminne na targowisku niosły? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Gość Napisano 4 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Napisano 4 Lutego 2015 Michał ty w dupę kopany oszuście wyborczy miałeś swoją dietę przeznaczać na ińskie stowarzyszenia a ty jak świnia tylko do koryta się pchasz JESTEŚ KŁAMCA I TO JEST TWÓJ KONIEC ZA 4 LATA WON OD KORYTA Co to za bulwers przecież Włodek pisze że to od dawna było wiadome. Co ty myślałeś że OPOZYCJA to cudo na niebie? Cytuj Odnośnik do odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi